Energie vergelijken Baard Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar maar liefst €237


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Baard? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Denk hierbij aan aanbieders van stroom zoals bijv. Essent of MAIN Energie. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Baard? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw thuis. Hoe dat werkt? Het stelt maar weinig voor. Voer een postcode en huisnummer in, kies het geschatte verbruik (gas plus stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (voor dubbel- of enkel tarief). Verder kies je de looptijd van het contract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en selecteer je een vast of variabel tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Daarna check je binnen een paar seconden de goedkoopste energieaanbieder. Van iedere energieaanbieder vergelijk je de kosten op jaarbasis en de hoogte van de korting. Wil je aanvullende informatie? Op energieaanbiedingvergelijken.nl blader je door uitvoerige details over stroom, gas en licht in Baard.

Alle energieaanbieders

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Gelijk oversluiten

Check je besparing en sluit online snel over

Minder betalen voor energie

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar eenvoudig €212

Een lage gas- en stroomrekening Op kosten voor energie besparen. Wie wil dat nou niet? Pak deze kans en stap over.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract meteen afsluiten voor een aantal jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan is de kortingsactie nog gunstiger. Ja toch? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Let nu goed op: lange verbintenissen zijn prijziger dan een kortlopend contract. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Baard? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Eneco .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gerekend met een gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Premie Korting/maand 12 maanden
1 jaar Eneco €230 €19,17 €1.515,15
3 jaar Eneco €170 €4,72 €1.635,15
5 jaar Eneco €0 €0 €1.755,15

Naarmate de contractperiode toeneemt ga je minder betalen voor je gas en stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het grootste voordeel is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. De gedachte is dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dat is vaak niet het geval. Via deze pagina vergelijk je razendsnel en eenvoudig aanbieders van groene stroom in de buurt. Klik wel even op het vakje met: “alleen duurzame energieleveranciers Baard”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie van windmolens en/of zonnepanelen. Of zoek expliciet naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Populaire groene energie in Baard:

 1. Allure Energie
 2. Innova Energie
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elke woning in Baard waar stroom verbruikt wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is precies het verschil? Werk jij met een enkele meter? Dan betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Bij de dubbele meters kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. In de volksmond zijn dit piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) een een prijs voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, op zaterdagen en zondagen en tijdens o.a. de paasdagen). Welke van deze opties het voordeligst is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Consumeer jij een belangrijk deel van de energie op daluur tijden?Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Echter, let goed op: het is soms best moeilijk om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Bijvoorbeeld de vrieskist of WIFI. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Het heeft dus een grote impact op je leven. En de winst is minimaal. Wij adviseren daarom: het enkeltarief voldoet prima! Besparen met dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel meer flexibel. Lees online nu alles over de aanbieder Pure Energie.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Baard? Het aanbod bestaat uit flexibele of vaststaande prijzen. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En welk type tarief past bij mij? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan veranderen de tarieven tijdens het contract niet. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Gaan de prijzen omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. Rondom Baard zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas gedurende jouw contractperiode opnieuw bepaald worden. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, vaak is dat in januari en in juli. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De prijs en tarief-ontwikkelingen zijn niet met zekerheid te zeggen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie aanbieder van gas en licht? Betaal je teveel voor stroom en gas? Misschien kun je je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energiemaatschappijen stunten met fantastische welkomstbonussen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Maar hoe werkt dat precies? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik veranderen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Let dan zeker op de opzegtermijn van 4 weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €175

 1. Trek na wanneer jouw contract afloopt.
 2. Ga energieprijzen vergelijken met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Spot de beste en betaalbaarste aanbieder.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. De nieuwe energieleverancier sluit jouw energie netjes over.
 7. Het nieuwe contract zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen met zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Baard zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Friesland. Aan het einde van het jaar vind hiervoor een compensatie plaats. Dit principe is ‘salderen’. Voor huishoudens met zonnepanelen is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Tjalleberd.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Vul ook je echte stroomverbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je treft in een oogopslag de meest aantrekkelijke stroomaanbieder die past bij jouw situatie. Goed om te weten: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Suggestie: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Baard


Vind de goedkoopste energie in Baard

Betaal jij teveel voor de stroom? Of is er sprake van verhuizing en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Check nu razendsnel de goedkoopste stroom in Baard (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen is een fluitje van een cent:

1. Vul je adresgegevens in (Friesland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Meerdere contracten
Goede welkomstbonus

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Goede service
Hoge welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Vaste prijs gas
Sublieme kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
Vaste prijs stroom
Verleidelijke acties

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Overstaphulp
Interessante kortingen

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Aangename service
Fikse welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

100% groen
Snel overstappen
Aantrekkelijke kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
Variabele stroomprijzen
Goede welkomstkorting

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Behulpzame service
Mooie welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
Variabele stroomprijzen
Hoge aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Maandelijks bijstellen
Prominente kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Termijnbedrag wijzigen
Hoge welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Baard

Het gas (M3 verbruik) bepaalt deels de energierekening. Gas wordt verbruikt voor de verwarming, om te douchen en om eten te bereiden. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Baard? Door de gas-vergelijker tool in te vullen zoek jij makkelijk de meest goedkope maatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl doorzoek je de gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstbonussen. Weten wat jij per maand kunt besparen? Geef je postcode, huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en bekijk de laagste gastarieven voor jouw verbruik (Littenseradiel). Een voordelige gas leverancier ontdekt? Start vandaag nog met besparen! Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In die dagen mag je het contract altijd nog ontbinden. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Start nu ook met Energie vergelijken Lage Mierde.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en regel de overstap online in de gemeente Littenseradiel.