Energie vergelijken Lage Mierde Start met vergelijken en ontvang een voordeel tot €257


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Lage Mierde? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Gerespecteerde organisaties zijn stroom maatschappijen zoals Energiedirect.nl en NLE. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Lage Mierde? Vergelijk de prijzen voor jouw woning. Hoe kan ik beginnen? Het is zo gepiept. Vul jouw postcode + huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (stroom plus gas) en geef aan welke meter je hebt (dit is een dubbele of enkele meter). Daarna maak je een keuze voor de looptijd van het contract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een tijdelijk energiecontract) en kies je het gewenste energietarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Vervolgens ontdek je onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke organisatie zie je de kosten op jaarbasis en de beschikbare korting. Direct meer informatie lezen? Op onze website ontdek je alle details over stroom, gas en licht in Lage Mierde.

Alle energiemaatschappijen

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Overstappen is zo gepiept

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Goedkopere energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar direct €239

Een lage stroom- en gasrekening. De energierekening naar beneden. Wie wil dat nou niet? Hieronder vind je alle uitleg.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract gewoon vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. En als je lang kant blijft kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Klopt dat? De energiemarkt werkt net wat anders. Nee, het wordt nog mooier: langdurige overeenkomsten kennen duurdere prijzen in vergelijking met een kortlopend contract. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Lage Mierde? Selecteer dan een 1-jarig contract. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Engie.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Duur Aanbieder Korting Premie/maand Kostenplaatje
1 jaar Engie €180 €15,00 €1.562,90
3 jaar Engie €120 €3,33 €1.682,90
5 jaar Engie €0 €0 €1.802,90

Bij een lang contract betaal jij een voordeliger tarief. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Windmolens, zonnecellen en water. De belangrijkste eigenschap dat er geen CO2 vrijkomt. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Op basis van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je gauw en vloeiend de populaire groene stroom leveranciers. Klik het vakje “100% duurzame energieleveranciers Lage Mierde”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie opgewekt door windmolens of zonnepanelen. Of zoek naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Populaire groene energie in Lage Mierde:

 1. Energiedirect.nl
 2. Fenor
 3. Qwint

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Iedere bewoner van Lage Mierde met een energieaansluiting beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? Werk jij met een enkele meter? Dan is er 1 tarief voor alle stroom. Bij een dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. We hebben het hier over piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een afwijkend tarief voor daluren (in de nacht, in het weekend en met bijv. kerst). Welke optie voor jou de laagste prijs geeft is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Consumeer jij een belangrijk deel van jouw stroom tijdens deze daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Goed om te weten: het is een hele klus om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Voorbeelden zijn TV’s, PC’s en kookapparatuur. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Het heeft dus een grote impact op je leven. En het levert niet veel op. Ons advies: het enkeltarief voldoet prima! Besparen met dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Daarbij ben je met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Bekijk direct de aanbieder Clean Energy.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Lage Mierde? Dan heb je de keuze tussen flexibele of vaststaande prijzen. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven gedurende de contractperiode niet. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan heb je daar geen profijt van. In Lage Mierde zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie tijdens het contract veranderen. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, in Januari en in Juli. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De wisseling van prijzen is moeilijk in te schatten. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet blij met jouw actuele energieleverancier? Vind je jouw energierekening te hoog? Dan kun je mogelijk jouw huidige energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energieleveranciers hebben gewoonlijk goede welkomstaanbiedingen. Kan ik vandaag al overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik overgaan?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 30 dagen. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €218

 1. Check wanneer jij mag overstappen.
 2. Vergelijk energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Zoek de beste en aantrekkelijkste stroomaanbieder.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Jullie aanstaande energiemaatschappij regelt de overstap.
 7. Deze aankomende overeenkomst gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen met zonnepanelen: werkt dat anders?

In Lage Mierde zonnepanelen op je adres actief? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Noord-Brabant. Per jaar wordt je hierin tegemoetgekomen. In de volksmond is dat ‘salderen’. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Elsendorp.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Was dit een negatief getal? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je bekijkt in een oogopslag de meest goedkope energiemaatschappij voor jouw woning en verbruik. Hint: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Aanwijzing: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Lage Mierde


Zo vind je de goedkoopste energie in Lage Mierde

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Kies nu probleemloos de goedkoopste stroom in Lage Mierde (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Geef de locatie van de woning door (Noord-Brabant)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Goede service
Goede welkomstcadeaus

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Nette service
Hoge aanbieding

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Gemakkelijk oversluiten
Flinke welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Snel oversluiten
Flinke welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
2 jarig contract
Hoge welkomstkorting

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Eenvoudig afsluiten
Goede aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Overstaphulp
Concurrerende acties

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
1 jaar vast of variabel
Scherpe welkomstpremie

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Sympatieke service
Mooie welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Verbruik advies
Interessante acties

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Flexibele gasprijs
Hoge welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
3 jaar vast of variabel
Concurrerende acties


Prijzen gas vergelijken in Lage Mierde

Ons gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de energienota. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om ons huis te verwarmen, voor het verwarmen van water en voor bijv. keukenapparaten. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Lage Mierde? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan check je nu de meest betaalbare aanbieder. Op deze website staat een overzicht van alle gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstpremies. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer jullie adresgegevens in en gasverbruik op jaarbasis in, en bekijk de meest voordelige gas-tarieven in jouw woonplaats (Reusel-De Mierden). Een geschikte gasmaatschappij gevonden? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder regelt dit. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. In dat tijdvak kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap nu over in een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Start nu ook met Energie vergelijken Valthe.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers voor jouw woning in de gemeente Reusel-De Mierden.