Energie vergelijken Baarle-Nassau Vergelijk alle energieleveranciers en krijg een korting tot €273


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Baarle-Nassau? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Denk aan erkende leveranciers van stroom als Energiedirect.nl en Powerpeers. En het aanbod groeit. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Baarle-Nassau? Vergelijk energieprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe dat werkt? Het is zo gepiept. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, geef aan wat het verbruik is (stroom plus gas) en geef aan welke meter je hebt (dubbel of enkel). Verder selecteer je jouw ideale looptijd van het contract (dit kan zijn 2 jaren of een flexibel maandcontract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Hierna vergelijk je meteen de goedkoopste energie. Van iedere aanbieder zie je de prijs per jaar en de aantrekkelijke korting voor nieuwe klanten. Is het nieuw voor jou? Op onze website lees je alle details over stroom, gas en licht in Baarle-Nassau.

Alle leveranciers

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Snel overstappen van aanbieder

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Lagere prijzen voor energie

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar direct €229

Een lage gas- en stroomrekening Een voordeliger energiecontract.Dat wil toch iedereen? Hieronder vind je alle uitleg.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt verstandig: het energiecontract meteen aangaan voor meerdere jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. En als loyale klant krijg je een hogere korting. Is dat zo? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Het tegendeel is waar: energiecontracten met een lange looptijd zijn prijziger dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Wil je een goedkoop energiecontract in Baarle-Nassau? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. We hebben een berekening gemaakt van Oxxio .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gemiddeld gezin)

Duur Maatschappij Bonus Premie/maand Jaarlijks
1 jaar Oxxio €250 €20,83 €1.515,25
3 jaar Oxxio €190 €5,28 €1.635,25
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.755,25

Bij een contract van bijv. 5 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het voornaamste punt is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Met behulp van onze tool vergelijk je vlot en zonder problemen leveranciers van groene stroom in jouw regio. Klik wel even op het vakje met: “alleen duurzame energieleveranciers Baarle-Nassau”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom opgewekt door wind of de zon. Of filter op alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Erkende leveranciers van groene stroom in Baarle-Nassau:

 1. Allure Energie
 2. Innova Energie
 3. UnitedConsumers

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elke inwoner van Baarle-Nassau die energie verbruikt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is het onderscheid tussen de meters? Heb je een enkele meter? Dan betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Met zo’n dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. Een prijs voor piekuren (overdag) en een goedkoper tarief in daluren (in de nacht, tijdens weekenden en nationale feestdagen). Welke type tarief de laagste prijs geeft is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Gebruik je relatief veel van de energie rond de daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Goed om te weten: het is een hele klus om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Denk maar aan de koeling en de standby-standen. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Het heeft dus een grote impact op je leven. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Daarom ons advies: het enkeltarief is eenvoudiger! Bezuinigen door het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel vrijer. Bekijk direct de aanbieder Qwint.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Baarle-Nassau? Dan kun je kiezen voor een vast of variabel tarief. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En welk type tarief past bij mij? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wijzigen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan profiteer je hier niet van. In de regio Baarle-Nassau is het vaste energietarief erg populair.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven gedurende jouw contractperiode veranderen. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, vaak in het voorjaar en najaar. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De ontwikkelingen van de prijzen is moeilijk in te schatten. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie aanbieder van gas en licht? Vind je de energienota aan de hoge kant? Wellicht kun je het oude energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energieleveranciers bieden vaak serieuze welkomstkortingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Wat moet ik dan exact doen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik wisselen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van een kleine maand. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €227

 1. Check wanneer jouw contract afloopt.
 2. Check de laagste energieprijzen aangepast op jouw woning.
 3. Spot de beste en voordeligste stroomaanbieder.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Jullie aanstaande energieaanbieder regelt de overstap.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Baarle-Nassau zonnepanelen op jullie huis? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Houd je elke maand stroom over? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Noord-Brabant. Iedere 12 maanden zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. Dit heet salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Bekijk eens het volgende stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Tjerkwerd.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Komt hier een negatief cijfer uit? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je checkt ogenblikkelijk de goedkoopste energieaanbieder voor jouw woning en verbruik. Tip: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Let op: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Baarle-Nassau


Profiteer van de goedkoopste energie in Baarle-Nassau

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Zoek nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Baarle-Nassau (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Geef de locatie van de woning door (Noord-Brabant)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Verbruik advies
Scherpe welkomstkorting

logo essent

Essent

Slim besparen
Tussentijds aanpassen
Interessante acties

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
3 jaar vast of variabel
Goede welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Eenvoudig afsluiten
Hoge aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Persoonlijke service
Goede welkomstpremie

logo current

Qurrent

NL windenergie
Verbruik advies
Goede welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Flexibele gasprijs
Goede welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Aangename service
Hoge welkomstpremie

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Hulp bij overstappen
Fikse welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Diverse prijsafspraken
Aanzienlijke kortingen

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Flexibele gasprijs
Interessante acties

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Aangename service
Mooie welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Baarle-Nassau

Jullie gasverbruik vormt voor een groot deel de maandelijkse energierekening. Gas wordt vooral gebruikt voor de verwarming, voor warm water en koken op een fornuis. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Baarle-Nassau? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan check je direct de meest betaalbare leverancier. Op deze website doorzoek je de gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstbonussen. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Vul de postcode, huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en vergelijk de goedkoopste gasprijzen voor jouw situatie (Baarle-Nassau). Een passende organisatie gevonden? Zet dan de overstap in werking. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Binnen dit stadium mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap vandaag nog over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Lage Zwaluwe.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Baarle-Nassau.