Energie vergelijken Lage Zwaluwe Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar wel €226


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Lage Zwaluwe? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Denk aan stroomaanbieders als Energieflex of Qurrent. En het aanbod groeit. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Lage Zwaluwe? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw thuis. Hoe dat werkt? Het is zo gepiept. Vul je locatie in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (m3 gas en Kwh stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (een dubbele of enkele meter). Aansluitend kies je de ideale looptijd van het contract (bijvoorbeeld 1 jaar of maandelijks opzegbaar) en kies je het gewenste energietarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Aansluitend vergelijk je direct de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere energieaanbieder ontdek je wat je per jaar kwijt bent en de aantrekkelijke korting. Is het nieuw voor jou? Op onze website check je alle info over gas, stroom en licht in Lage Zwaluwe.

Alle energieaanbieders

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Snel overstappen van aanbieder

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Goedkopere energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar tot wel €184

De goedkoopste stroom en gas Op kosten voor energie besparen. Ook voor jou interessant? Pak deze kans en stap over.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt zo mooi: jouw energiecontract direct afsluiten voor een aantal jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. En als loyale klant reken je af tegen nog scherpere tarieven. Mee eens? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Sterker nog: energiecontracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan kortstondige contracten. Wil je een goedkoop energiecontract in Lage Zwaluwe? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Delta .

Rekenvoorbeeld (van een doorsnee-gezin)

Termijn Aanbieder Premie Korting/maand Totaal
1 jaar Delta €200 €16,67 €1.563,00
3 jaar Delta €140 €3,89 €1.683,00
5 jaar Delta €0 €0 €1.803,00

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld zon, wind en water. De belangrijkste eigenschap dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Vaak wordt beweerd dat groene stroom erg duur is. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Met behulp van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je supersnel en probleemloos groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Kies hierbij voor “uitsluitend duurzame energieleveranciers Lage Zwaluwe”. Tip: filter nu ook op stroom opgewekt door zonnepanelen of juist windmolens. Of ga voor alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Populaire groene energie in Lage Zwaluwe:

 1. Energiedirect.nl
 2. MAIN Energie
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elke woning in Lage Zwaluwe met een energieaansluiting kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Bij een enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. In het geval van een dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. In de volksmond zijn dit piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een afwijkend tarief voor daluren (laat in de avond, in de weekenden en reguliere feestdagen). Welke type tarief het voordeligst is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Verbruik je het leeuwendeel van de energie op daluur tijden?Dan kan het dubbeltarief uit. Houdt dit in gedachten: het is een hele uitdaging om energie met name in de daluren te gebruiken. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Onder andere de koelkast of vriezer. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En je wint hooguit een paar tientjes. Daarom ons advies: het enkeltarief is eenvoudiger! Minder betalen voor energie met het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Daarnaast ben je met het enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij DELTA.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Lage Zwaluwe? Het aanbod bestaat uit vaststaande en flexibele prijzen. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen nooit zolang jouw contract loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan profiteer je hier niet van. In de plaats Lage Zwaluwe is het vaste energietarief voor veel mensen populair.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie gedurende jouw contractperiode aangepast worden. Dit gebeurd meermaals per jaar, vaak is dat in januari en in juli. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De wisseling van prijzen is doorgaan lastig te schatten. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw actuele energieleverancier? Betaal je teveel voor stroom en gas? Tegenwoordig kan jij wellicht de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Leveranciers geven namelijk interessante welkomstacties. Wanneer kan ik de overstap maken? Hoe gaat dat in z’n werkt? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik al switchen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 1 maand. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Eerder opzeggen kan wel, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €208

 1. Check wanneer jouw contract afloopt.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij aangepast op jouw woning.
 3. Filter de beste en scherpste stroomleverancier.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Jullie nieuwgekozen maatschappij is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Het aankomende contract is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Lage Zwaluwe zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Noord-Brabant. Na afloop van elk jaar compenseren ze je hiervoor. In de volksmond is dat ‘salderen’. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Elsloo.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je bekijkt meteen de meest voordelige leverancier gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Tip: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Kies een overstapmoment. Cruciaal: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Lage Zwaluwe


Ontdek de goedkoopste energie in Lage Zwaluwe

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Vind nu razendsnel de goedkoopste stroom in Lage Zwaluwe (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie is erg eenvoudig:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Noord-Brabant)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Bekijk de zoekresultaten en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
3 jaar vast of variabel
Goede welkomstkorting

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Aangename service
Flinke welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Eenvoudig afsluiten
Flinke welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Vaste prijs stroom
Concurrerende acties

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Behulpzame service
Prominente acties

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Overstapservice
Fikse aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Meerdere contracten
Fikse aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Nette klantenservice
Aantrekkelijke kortingen

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Vaste prijs stroom
Scherpe welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Flexibele of vaste prijs
Prominente acties

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Flexibele gasprijs
Fikse aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Diverse prijsafspraken
Sublieme acties


Prijzen gas vergelijken in Lage Zwaluwe

Jullie gasverbruik vormt voor een groot deel de maandelijkse energierekening. Wat voor functie heeft gas? Wel, om onze woningen op te warmen, om te douchen en koken op een fornuis. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Lage Zwaluwe? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan vergelijk je in luttele seconden de meest betaalbare leverancier. Op die pagina staat een overzicht van alle gasprijzen, met cashback-acties en welkomstcadeaus. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer jullie adresgegevens in en een begroting van het gasverbruik, en vergelijk de laagste gastarieven voor jouw woning (Drimmelen). Een aantrekkelijke gas leverancier gevonden? Stap dan direct online over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Tijdens die twee weken mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap vandaag nog over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Varik.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en regel de overstap online in de gemeente Drimmelen.