Energie vergelijken Baexem Check alle energiemaatschappijen en bespaar tot €272


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en vlug energieprijzen vergelijken in Baexem? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Toonaangevende partijen zijn leveranciers van stroom als E.ON en HVC. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Baexem? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe gaat dat? Het is zo gepiept. Vul je locatie in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (stroom en gas) en kies het soort meter dat jij hebt (dubbele- of enkele meter). Daarna kies je de looptijd van het contract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een flexibel maandcontract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Hierna check je binnen een paar seconden de goedkoopste energie. Per organisatie check je de kosten op jaarbasis en de aantrekkelijke korting voor nieuwe klanten. Is het onbekend voor jou? Via deze website lees je uitvoerige details over gas, stroom en licht in Baexem.

Alle aanbieders

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Snel online overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Lagere prijzen voor energie

Vergelijk alle tarieven, en bespaar direct €238

Een laag tarief voor gas en stroom Een voordeliger energiecontract.Wie wil dat nou niet? Hieronder vind je alle uitleg.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract meteen voor een langere periode vastzetten. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan ontvang je een leuke korting. Ja toch? De energiemarkt werkt net wat anders. Let nu goed op: contracten met een lange looptijd zijn prijziger dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Baexem? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Essent .

Rekenvoorbeeld (gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Bonus Premie/maand Kostenplaatje
1 jaar Essent €180 €15,00 €1.515,65
3 jaar Essent €270 €7,50 €1.635,65
5 jaar Essent €0 €0 €1.755,65

Bij contracten van 2 of 3 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Denk dan aan wind, water en zon. Het grootste voordeel is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. En dat draagt bij aan een beter milieu. De gedachte is dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Gelukkig is dit vaak niet zo. Via energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je gauw en soepel leveranciers van groene stroom in jouw regio. Selecteer het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Baexem”. Je kunt ook filteren op energie afkomstig van windmolens of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot slechts groene stroom met NL oorsprong.

Voorbeelden van groene energie in Baexem:

 1. E.ON
 2. Leon Zeewolde
 3. Qwint

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Ieder adres in Baexem met toegang tot energie heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Heb je een enkele meter? Dan is er 1 tarief voor alle stroom. Wanneer je een dubbele meter hebt heb je te maken met 2 tarieven. We onderscheiden de piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een tarief voor de daluren (’s avonds en ’s nachts, vroeg in de ochtend en reguliere feestdagen). Welk tarief resulteert in de laagste energierekening is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Consumeer jij meer dan de helft van jouw energie op daluur tijden?Pas dan loont het dubbeltarief. Goed om te weten: het is een hele klus om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. De meest producten staan thuis continu aan. Denk aan koelapparatuur en routers. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En de opbrengst is marginaal.Wij adviseren daarom: kies voor het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Bekijk direct de aanbieder Westland Infra.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Baexem? Dan is er de opties voor vaste en variabele tarieven. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Voor welk prijstype moet ik kiezen? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. Rondom Baexem is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en contractuele verplichtingen schommelen. Dit gebeurd meermaals per jaar, doorgaans in de periode Juli en Januari. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De prijs en tarief-ontwikkelingen is moeilijk in te schatten. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie huidige energieleverancier? Vind je de energienota aan de hoge kant? Mogelijkerwijs kan jij de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En de besparing is niet mals. Aanbieders hanteren sensationele welkomstacties. Maar per wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik al switchen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 4 weken. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Eerder opzeggen kan wel, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €227

 1. Pluis uit wanneer jouw contract afloopt.
 2. Check energieprijzen gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Zoek de beste en goedkoopste leverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Jullie aanstaande energieaanbieder zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Het nieuwe contract wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen + zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Baexem zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Limburg. Elke 12 maanden krijg je hier een vergoeding voor. De benaming hiervoor is salderen. Ook met zonnepanelen is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Tricht.

 1. Bereken je verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Kies bij stroom je netto energieverbruik. Kwam je hier op een negatief getal uit? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je checkt direct de voordeligste stroomleverancier die past bij jouw situatie. Hint: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Hint: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Baexem


Vind de goedkoopste energie in Baexem

Is jouw energierekening te hoog? Of is er sprake van verhuizing en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Kies nu meteen de goedkoopste stroom in Baexem (en gas). Energie vergelijken en oversluiten heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Vul je adresgegevens in (Limburg)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Tussentijds aanpassen
Mooie welkomstbonus

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Gemakkelijk oversluiten
Fikse welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Maandelijks bijstellen
Flinke welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Charmante service
Mooie aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Persoonlijke service
Goede aanbieding

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Vriendelijke service
Fikse welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Overstaphulp
Scherpe welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
Snel af te sluiten
Scherpe welkomstcadeaus

logo engie

Engie

ENGIE app
Sympatieke service
Hoge welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Online account
Scherpe aanbieding

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Goede klantenservice
Flinke welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Flexibele gasprijs
Verleidelijke acties


Prijzen gas vergelijken in Baexem

Ons gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de maandelijkse energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt natuurlijk voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en om eten te bereiden. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Baexem? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan vind je binnen mum van tijd de voordeligste gasmaatschappij. Met behulp van deze site vind je actuele gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstcadeaus. Alle gasprijzen op een rij? Kies de postcode, huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en bekijk de laagste gastarieven voor jouw verbruik (Leudal). Een aantrekkelijke maatschappij gezien? Zet dan de overstap in werking. Dit stelt maar weinig voor. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. De nieuwe aanbieder regelt dit. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In die dagen kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Waar wacht je op? Stap meteen over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Langbroek.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en regel de overstap online in de gemeente Leudal.