Energie vergelijken Langbroek Start met vergelijken en bespaar wel €262


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Langbroek? De keuze is vandaag de dag erg groot. Je hebt vast gehoord van leveranciers van stroom zoals De Vastelastenbond of Qurrent. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Langbroek? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe gaat dat? Heel eenvoudig! Vul jouw postcode + huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (kWh stroom en m3 gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (voor dubbel- of enkel tarief). Hierop volgend kies je de ideale looptijd van jouw contract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of direct opzegbaar) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Hierop volgend ontdek je binnen een paar seconden de goedkoopste energie. Per aanbieder vind je de jaarlijkse kosten en de eventuele. cashback-korting. Wil je aanvullende informatie? Op energieaanbiedingvergelijken.nl check je uitgebreide informatie over stroom, gas en licht in Langbroek.

Alle aanbieders

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Snel online overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Bespaar op je energierekening

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar tot €220

Minder betalen voor gas en stroom Een voordeliger energiecontract.Dat is voor iedereen relevant. Check op deze pagina alle details.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract meteen voor een aantal jaar vastzetten. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft zijn de voordelen nog veel groter. Of juist niet? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Het tegendeel is waar: contracten voor meerdere jaren kennen duurdere prijzen in vergelijking met een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Langbroek? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Green Choice .

Rekenvoorbeeld (op basis van gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Premie Bonus/maand Jaarlijks
1 jaar Green Choice €130 €10,83 €1.563,40
3 jaar Green Choice €220 €6,11 €1.683,40
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.803,40

Bij langlopende contracten ga je minder betalen voor je gas en stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Voorbeeld zijn zon en wind. Het grootste voordeel is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Veel mensen denken dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Aan de hand van deze pagina vergelijk je gauw en zonder problemen aanbieders van groene stroom in de buurt. Kies hierbij voor “uitsluitend duurzame energieleveranciers Langbroek”. Daarnaast kun je sorteren op energie afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Langbroek:

 1. E.ON
 2. HVC
 3. Pure Energie

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elk huis in Langbroek waar energie geleverd wordt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is het onderscheid tussen de meters? In het geval van een enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Bij een dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Een tarief voor de piekuren (overdag) een een prijs voor daluren (’s avonds en ’s nachts, in het weekend en met feestdagen). Welke optie voor jou resulteert in de laagste energierekening is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Gebruik je het leeuwendeel van jouw energie op daluur momenten? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Houdt dit in gedachten: het valt soms tegen om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Denk maar aan de koeling en de standby-standen. En wil je meer doen in de daluren? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En de winst is minimaal. Onze tip is: een enkeltarief is duidelijker. Geld besparen door het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Overigens ben je met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Greenchoice.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Langbroek? De twee contractsoorten zijn een variabel en vast tarief. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven tijdens het contract niet. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaan de prijzen omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. Rondom Langbroek zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en de voorwaarden fluctueren. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, vaak is dat in januari en in juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. Deze prijsaanpassing is moeilijk in te schatten. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet tevreden over jouw huidige energie aanbieder? Vind je jouw energierekening te hoog? Doorgaans kun jij je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Leveranciers kunnen een aanbod doen met prachtige welkomstkortingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Maar hoe werkt dat precies? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik al switchen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van enkele weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Overstappen is mogelijk, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €197

 1. Pluis uit wat de einddatum van het contract is.
 2. Vergelijk energieprijzen met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Sorteer de beste en scherpste leverancier.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Je nieuwe aanbieder zegt jouw huidige contract op.
 7. Het kersverse contract gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen en zonnepanelen: werkt dat anders?

In Langbroek zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Houd je elke maand stroom over? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Utrecht. Per jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. In de volksmond is dat ‘salderen’. Voor huishoudens met zonnepanelen is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Engwierum.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Is dit een getal in de min? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Was dit een negatief getal? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je checkt in een oogopslag de goedkoopste energiemaatschappij , berekend op basis van jouw gegevens. Belangrijk: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Selecteer een overstapdatum. Doorslaggevend: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Langbroek


Vind de goedkoopste energie in Langbroek

Is jouw energierekening te hoog? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Vind nu snel de goedkoopste stroom in Langbroek (en gas). Energie vergelijken en oversluiten is een fluitje van een cent:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Utrecht)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Online account
Flinke welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Levert panelen
Goede service
Hoge welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Variabele stroomprijzen
Scherpe aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
2 jarig contract
Flinke welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Tussentijds aanpassen
Mooie welkomstpremie

logo current

Qurrent

Slimme meter
Betalen in termijnen
Sublieme acties

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
3 jarig contract
Sublieme acties

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Betalen in termijnen
Aantrekkelijke kortingen

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Contract wijzigen
Aantrekkelijke acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Vaste prijs stroom
Aanzienlijke acties

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Hulp bij overstappen
Flinke aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
3 jaar vast of variabel
Fikse aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Langbroek

Ons gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de energierekening. Wat voor functie heeft gas? Wel, voor de verwarming, om water op te warmen en koken op een fornuis. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Langbroek? Met behulp van onze gas-vergelijker vind je snel & overzichtelijk de meest voordelige aanbieder. Via de vergelijker staat een overzicht van alle gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstbonussen. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer jouw locatie en gasverbruik op jaarbasis in, en ontdek de laagste gasprijzen uit de regio (Wijk bij Duurstede). Een goedkope maatschappij gezien? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In deze periode kun je nog van het contract af. Sluit online je contract over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Veeningen.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en start met besparen in de gemeente Wijk bij Duurstede.