Energie vergelijken Balloërveld Vergelijk alle energieleveranciers en ontvang een voordeel tot €231


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Balloërveld? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Bekende namen zijn stroommaatschappijen zoals bijv. DELTA en NLE. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Balloërveld? Vergelijk energieprijzen voor jouw huis. Hoe werkt dat vergelijken? Het is simpel. Vul je locatie in, begroot jouw totale verbruik (stroom plus gas) en kies het type meter (dubbele- of enkele meter). Aansluitend maak je een keuze voor de looptijd van jouw energiecontract (dit kan zijn 2 jaren of maandelijkse opzegbare energie) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Hierop volgend tref je meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere aanbieder zie je de jaarlijkse kosten en de beschikbare welkomstpremie. Zoek je wat handig naslagwerk? Hier vind je praktische info over stroom, gas en licht in Balloërveld.

Alle energiemaatschappijen

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Makkelijk overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Goedkopere energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar direct €216

Minder betalen voor gas en stroom Besparen op je energierekening. Ook voor jou interessant? Lees hieronder alle informatie.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract direct ondertekenen voor een langdurige periode. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. En als loyale klant reken je af tegen nog scherpere tarieven. Ja toch? De energiemarkt werkt net wat anders. Je zult het niet verwachten: langdurige overeenkomsten zijn kostbaarder dan kortdurende prijsafspraken. Direct een goedkoop energiecontract in Balloërveld? Selecteer dan een 1-jarig contract. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Delta .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Korting Premie/maand Overzicht
1 jaar Delta €120 €10 €1.516,10
3 jaar Delta €360 €10 €1.636,10
5 jaar Delta €0 €0 €1.756,10

Bij contracten van 2 of 3 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Voorbeeld zijn zon en wind. Het belangrijkste pluspunt is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom erg kostbaar is. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Via de vergelijker vergelijk je snel & soepel groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Selecteer het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Balloërveld”. Daarnaast kun je sorteren op energie afkomstig van windmolens of zonnepanelen. Of filter op enkel groene stroom uit Nederland.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Balloërveld:

 1. Energiedirect.nl
 2. Innova Energie
 3. Pure Energie

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elk huis in Balloërveld met een energieaansluiting is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? Bij een enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Bij een dubbele meter zijn er twee tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een goedkoper tarief in daluren (laat in de avond, vroeg in de ochtend en nationale feestdagen). Welk tarief voor jullie het voordeligst is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Gebruik je relatief veel van jouw stroom rond de daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Maar let op: het vergt heel wat om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. De meest producten staan thuis continu aan. Voorbeelden zijn de vrieskist of WIFI. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Het heeft dus een grote impact op je leven. Het levert ook nog eens weinig op. Onze tip is: het enkeltarief voldoet prima! Besparen met het dubbeltarief is gewoon lastig. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel meer flexibel. Check alle details over De Vastelastenbond.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Balloërveld? Dan is er de opties voor vaststaande en flexibele prijzen. Maar wat is precies het onderscheid? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan fluctueren de tarieven tijdens het contract niet. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. Rondom Balloërveld is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie gedurende jouw contractperiode wisselen. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De tarieven en prijsverandering is moeilijk in te schatten. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet blij met jouw actuele energieleverancier? Betaal je teveel voor stroom en gas? Tegenwoordig kan jij wellicht de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energieaanbieders hanteren hoge welkomstacties. Kan ik vandaag al overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik veranderen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 1 maand. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €142

 1. Bekijk wat de looptijd van het contract is.
 2. Check energieprijzen gebaseerd op jouw situatie.
 3. Zoek de beste en voordeligste stroomaanbieder.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. De toekomstige maatschappij zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Deze kersverse overeenkomst gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen + zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Balloërveld zonnepanelen tot je beschikking? In dat geval wek jij zelf al energie op. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Drenthe. Aan het einde van het jaar heb je dan recht op een compensatie. De benaming hiervoor is salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Twello.

 1. Bereken je verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Dit kan een negatief getal zijn. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt nu de meest goedkope stroom maatschappij voor jouw woning en verbruik. Advies: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Kies de datum van overstappen. Let op: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Balloërveld


Profiteer van de goedkoopste energie in Balloërveld

Betaal jij teveel voor de stroom? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Ontdek nu meteen de goedkoopste stroom in Balloërveld (en gas). Overstappen na de energievergelijking gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Drenthe)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Dit is vast of variabel.
7. Bekijk de zoekresultaten en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Goede service
Interessante acties

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Nette klantenservice
Sublieme kortingen

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Sympatieke service
Aanzienlijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Snel oversluiten
Hoge aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Snel oversluiten
Aanzienlijke acties

logo current

Qurrent

Slimme meter
Gemakkelijk oversluiten
Flinke aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

100% groen
Gemakkelijk oversluiten
Interessante kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Flexibele gasprijs
Aanzienlijke kortingen

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Online verbruik inzien
Fikse welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Gemakkelijk oversluiten
Fikse welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Vaste prijs gas
Scherpe welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Flexibele stroomprijs
Fikse aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Balloërveld

Ons gasverbruik bepaalt deels de maandelijkse energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt om onze woningen op te warmen, voor warm water en koken op een fornuis. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Balloërveld? Door onze gas-vergelijker te gebruiken vind je snel & overzichtelijk de meest voordelige gasleverancier. Via onze tool staat een overzicht van alle gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstcadeaus. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer jouw locatie en het geschatte jaarverbruik in, en check de goedkoopste gastarievenvoor jouw situatie (Aa en Hunze). Een aantrekkelijke aanbieder aangetroffen? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Binnen dit stadium kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Sluit online je contract over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Langweer.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en start met besparen in de gemeente Aa en Hunze.