Energieprijzen De Vastelastenbond Check de meest recente aanbiedingen krijg een korting tot €240


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en haastig energieprijzen vergelijken van De Vastelastenbond? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Gerespecteerde organisaties zijn aanbieders van stroom als bijvoorbeeld Eneco of Huismerk Energie. En het aanbod groeit. Hoe check ik de laagste stroomtarieven van De Vastelastenbond? Vergelijk de prijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe gaat dat? Eigenlijk is het kinderspel. Voer een postcode en huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en geef aan welke meter je hebt (dit is een dubbele of enkele meter). Aansluitend kies je de ideale looptijd van het energiecontract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of direct opzegbaar) en kies je het gewenste energietarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Vervolgens check je binnen een paar seconden een relevant contract. Ontdek nu ook de aanbiedingen van Clean Energy. Per contracttermijn vergelijk je de energiekosten per jaar en de eventuele. korting voor nieuwe klanten. Hulp nodig bij kiezen? Op onze website tref je handige info over gas, stroom en licht van De Vastelastenbond.

Alle soorten contracten

Je ziet in een oogopslag wat de jaarlijkse kosten zijn

Makkelijk overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Lagere prijzen voor energie

Check de cashback-korting en bespaar direct €232

De Vastelastenbond energie aanbiedingen zoeken

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Selecteer nu eenvoudig stroom aanbiedingen van De Vastelastenbond (en gas). Overstappen na de energievergelijking is een fluitje van een cent:

1. Geef de locatie van de woning door
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Ga voor het goedkoopste contract en sluit je contract online over naar De Vastelastenbond.


Gasprijzen De Vastelastenbond

Gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om ons huis te verwarmen, om te douchen en voor sommige keukenapparatuur. Direct kennismaken met de voordelige gastarieven van De Vastelastenbond? Met behulp van onze gas-vergelijker bekijk jij binnen no-time het voordeligste contract. Op die pagina vind je actuele gasprijzen, met alle aanbiedingen en De Vastelastenbond welkomstcadeaus. Ontdek actuele tarieven in bijvoorbeeld Eindhoven. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Vul de postcode, huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en ontdek de meest aantrekkelijke gas- en stroom aanbiedingen van De Vastelastenbond in jouw regio. Een voordelige aanbieder gezien? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit stelt maar weinig voor. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. In dat tijdvak Sluit online je contract over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Ontdek actuele tarieven in bijvoorbeeld Assen.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw situatie in de gemeente.