Energie vergelijken Barsingerhorn Vergelijk alle energieleveranciers en krijg kortingen tot wel €228


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en gauw energieprijzen vergelijken in Barsingerhorn? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Waarschijnlijk ken jij stroom maatschappijen zoals E.ON en MAIN Energie. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Barsingerhorn? Vergelijk energieprijzen voor jouw woning. Hoe kan ik beginnen? Het is zo gepiept. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat hoeveel je per jaar verbruikt (stroom en gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (voor dubbel- of enkel tarief). Aansluitend kies je de ideale looptijd van jouw energiecontract (dit kan zijn 2 jaren of maandelijks opzegbaar) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Hierna ontdek je regelrecht de goedkoopste energieaanbieder. Van elke leverancier ontdek je de prijs per jaar en de geldende cashback-korting. Alles weten over contracten en tarieven? Via deze website blader je door uitvoerige details over stroom, gas en licht in Barsingerhorn.

Alle energieaanbieders

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Snel overstappen van aanbieder

Check je besparing en sluit online snel over

Voordeel op de energierekening

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar eenvoudig €201

Een laag tarief voor gas en stroom Op kosten voor energie besparen. Ook voor jou interessant? Hieronder vind je alle uitleg.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt verstandig: het energiecontract direct ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan ontvang je een leuke korting. Is dat zo? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Het tegendeel is waar: energiecontracten met een lange looptijd zijn prijziger dan een kortlopend contract. Direct een goedkoop energiecontract in Barsingerhorn? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Energiedirect.nl .

Een voorbeeld (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Korting Korting/maand 12 maanden
1 jaar Energiedirect.nl €230 €19,17 €1.516,65
3 jaar Energiedirect.nl €150 €4,17 €1.636,65
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.756,65

Bij een lang contract daalt het tarief voor gas en stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Windmolens, zonnecellen en water. Het grootste voordeel is dat er geen uitstoot van CO2 is. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Vaak wordt beweerd dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dat is vaak niet het geval. Met energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je snel & soepel aanbieders van groene stroom in de buurt. Activeer hiervoor de filter “uitsluitend duurzame energieleveranciers Barsingerhorn”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie opgewekt door zonnepanelen/windmolens. Of beperk je zoekopdracht tot enkel groene stroom uit Nederland.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Barsingerhorn:

 1. DELTA
 2. Fenor
 3. Oxxio

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk gebouw in Barsingerhorn met een energieaansluiting is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Met zo’n enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Bij de dubbele meters kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Een tarief voor de piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een apart tarief voor daluren (later op de avond, in het weekend en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke type tarief het beste is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Verbruik jij een belangrijk deel van de energie tijdens daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Goed om te weten: het is soms best moeilijk om stroom vooral in de daluren te consumeren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Onder andere de koelkast of vriezer. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je moet dus continu nadenken over de planning. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Daarom ons advies: een enkeltarief is duidelijker. De energierekening verlagen met het dubbeltarief valt tegen. Bovendien ben je met het enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij HVC.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Barsingerhorn? Dan heb je de keuze tussen vaststaande en flexibele prijzen. Maar wat is precies het onderscheid? En welk type tarief past bij mij? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de regio Barsingerhorn is het vaste energietarief voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en contractuele verplichtingen worden herberekend. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, doorgaans in de periode Juli en Januari. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. Deze prijsaanpassing is doorgaan lastig te schatten. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet blij met jouw leverancier van energie en gas? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Dan kun je mogelijk jouw huidige energiecontract opzeggen + overstappen. Overstappen loont. Energieaanbieders werken met enorme welkomstbonussen. Per wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik oversluiten?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van een kleine maand. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Voortijdig switchen kan, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €242

 1. Ga na wanneer jouw contract afloopt.
 2. Check de laagste energieprijzen op basis van jouw situatie.
 3. Filter de beste en lucratiefste leverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. Jullie nieuwgekozen maatschappij zegt jouw huidige contract op.
 7. De aankomende overeenkomst gaat in op de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Barsingerhorn zonnepanelen op jullie huis? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Noord-Holland. Iedere 12 maanden vind hiervoor een compensatie plaats. Dit noemen we salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Uden.

 1. Maak een begroting van het verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je vindt nu de voordeligste aanbieder die past bij jouw situatie. Advies: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Selecteer een overstapdatum. Goed om te weten: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Barsingerhorn


Profiteer van de goedkoopste energie in Barsingerhorn

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Bekijk nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Barsingerhorn (en gas). Energie vergelijken en oversluiten is erg eenvoudig:

1. Vul je adresgegevens in (Noord-Holland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Behulpzame service
Flinke welkomstkorting

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Gemakkelijk oversluiten
Flinke welkomstbonus

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Nette service
Scherpe welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Verbruik advies
Aantrekkelijke acties

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Goede klantenservice
Flinke welkomstbonus

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
3 jaar vast of variabel
Mooie welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Snel overstappen
Flinke welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
Maandelijks bijstellen
Goede welkomstcadeaus

logo engie

Engie

ENGIE app
1 jarig contract
Flinke welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Variabele stroomprijzen
Flinke welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Flexibele stroomprijs
Scherpe welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Maandelijks bijstellen
Scherpe aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Barsingerhorn

Jullie gasverbruik vormt voor een groot deel de energierekening die op de mat valt. Wat voor functie heeft gas? Wel, om het in huis warm te maken, voor een lekker warm bad en om te koken. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Barsingerhorn? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan vind je probleemloos de goedkoopste leverancier. Op energieaanbiedingvergelijken.nl zoek je snel alle gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstbonussen. Direct alle gasprijzen vergelijken? Vul de postcode, huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en achterhaal aantrekkelijke gastarieven voor jouw locatie en gasverbruik (Hollands Kroon). Een interessante partij aangetroffen? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. De nieuwe aanbieder regelt dit. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In die dagen mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Waar wacht je op? Stap meteen over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Start nu ook met Energie vergelijken Leerdam.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en start met besparen in de gemeente Hollands Kroon.