Energie vergelijken Basse Check alle energiemaatschappijen en krijg kortingen tot wel €268


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en haastig energieprijzen vergelijken in Basse? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Denk aan aanbieders van stroom zoals Budget Energie of Oxxio. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Basse? Vergelijk de prijzen voor jouw individuele situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is simpel. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat hoeveel je per jaar verbruikt (kWh stroom en m3 gas) en kies het soort meter, (dit is een dubbele of enkele meter). Hierna selecteer je de looptijd van jouw energiecontract (bijvoorbeeld 1 jaar of direct opzegbaar) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Daarna tref je binnen een paar seconden de goedkoopste energie. Van elke organisatie ontdek je de prijs per jaar en de beschikbare cashback-korting. Direct meer informatie lezen? Via deze pagina vind je praktische info over gas, stroom en licht in Basse.

Alle aanbieders

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Gelijk oversluiten

Check je besparing en sluit online snel over

Voordeel op de energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar tot wel €271

Een lage gas- en stroomrekening Een voordeliger energiecontract.Wie wil dat nou niet? Pak deze kans en stap over.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het klinkt voor de hand liggend: het energiecontract slim afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Als je kiest voor een lange periode krijg je een hogere korting. Mee eens? De energiemarkt werkt net wat anders. Nee, het wordt nog mooier: energiecontracten met een lange looptijd zijn prijziger dan kortlopende contracten. Wil je een goedkoop energiecontract in Basse? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Delta .

Een voorbeeld (van een doorsnee-gezin)

Contract Leverancier Korting Bonus/maand Overzicht
1 jaar Delta €240 €20 €1.516,70
3 jaar Delta €160 €4,44 €1.636,70
5 jaar Delta €0 €0 €1.756,70

Bij een lang contract daalt het tarief voor gas en stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Voorbeeld zijn zon en wind. Het duurzame hiervan is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom erg duur is. Dat is vaak niet het geval. Middels deze pagina vergelijk je rap en moeiteloos de verschillende aanbieders van groene stroom. Activeer hiervoor de filter “100% duurzame energieleveranciers Basse”. Daarnaast kun je sorteren op stroom van zonnepanelen/windmolens. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Veel gekozen groene energie in Basse:

 1. Energiedirect.nl
 2. MAIN Energie
 3. Oxxio

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Iedere bewoner van Basse met toegang tot energie heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Bij een enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Met zo’n dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. Een tarief voor de piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een lager tarief in de daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, in het weekend en reguliere feestdagen). Welke optie voor jou het goedkoopste is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Gebruik jij meer dan 50% van de energie op daluur tijden?Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Echter, let goed op: het is niet altijd gemakkelijk om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. De meest producten staan thuis continu aan. Denk aan de vrieskist of WIFI. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En de winst is minimaal. Onze aanbeveling: kies voor het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Daarbij ben je met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Bekijk alles over de maatschappij Innova Energie.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Basse? Maak dan eerst een keuze uit vaststaande en flexibele prijzen. Maar wat is precies het onderscheid? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen niet, zolang het contract loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In en rondom Basse is het vaste energietarief voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas binnen jouw contract wisselen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, direct in januari, en halverwege in juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De ontwikkelingen van de prijzen is moeilijk in te schatten. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw leverancier van energie en gas? Vind je jouw energierekening te hoog? Doorgaans kun jij je actuele energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energiemaatschappijen werken met enorme welkomstkortingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke fases moet ik dan doorlopen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik wisselen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De hoogte van de boete loopt op tot €278

 1. Ga na wat de looptijd van het contract is.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Kies de beste en lucratiefste stroomleverancier.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. Jouw toekomstige aanbieder verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Deze kersverse overeenkomst wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen met zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Basse zonnepanelen laten plaatsen? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Overijssel. Elke 12 maanden compenseren ze je hiervoor. We spreken dan over salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Udenhout.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Is dit getal negatief? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Je vult het berekende stroomverbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je bekijkt nu de meest betaalbare energiemaatschappij die past bij jouw situatie. Interessant: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Kies een overstapmoment. Cruciaal: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Basse


Overstappen naar de goedkoopste energie in Basse

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Check nu direct de goedkoopste stroom in Basse (en gas). Overstappen na de energievergelijking is erg eenvoudig:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Overijssel)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Variabele gasprijzen
Fikse welkomstbonus

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Persoonlijke service
Fikse welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Vaste & variabele prijzen
Verleidelijke kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
2 jarig contract
Goede aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Behulpzame service
Hoge aanbieding

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Flexibele stroomprijs
Hoge aanbieding

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Variabele stroomprijzen
Mooie welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Variabele gasprijzen
Flinke welkomstcadeaus

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Persoonlijke service
Fikse welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Meerdere contracten
Interessante acties

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
1 jarig contract
Interessante acties

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Gemakkelijk oversluiten
Hoge welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Basse

Jullie gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de factuur van de energiemaatschappij. Het gas wordt doorgaans gebruikt natuurlijk voor de verwarming, om te douchen en koken op een fornuis. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Basse? Door onze gas-vergelijker te gebruiken vergelijk je makkelijk de meest betaalbare gas aanbieder. Op die pagina zoek je snel alle gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstbonussen. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Vul de postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en achterhaal de laagste gasprijzen voor jouw woning (Steenwijkerland). Een aantrekkelijke aanbieder gezien? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit vergt verder geen kennis. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. In die dagen mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Sluit online je contract over, en pak die welkomstbonus! Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Leermens.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en stap online over in de gemeente Steenwijkerland.