Energie vergelijken Leermens Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar maar liefst €237


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en spoedig energieprijzen vergelijken in Leermens? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Ongetwijfeld ken je wel stroomaanbieders als UnitedConsumers of HVC. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Leermens? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw thuis. Hoe kan ik beginnen? Het is een fluitje van een cent. Voer een postcode en huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (gas plus stroom) en selecteer de gewenste meter (dubbel of enkel). Aansluitend maak je een keuze voor de looptijd van het energiecontract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een tijdelijk energiecontract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Aansluitend check je regelrecht de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke leverancier ontdek je de prijs per jaar en de hoogte van de welkomstpremie. Wil je aanvullende informatie? Op energieaanbiedingvergelijken.nl blader je door uitgebreide informatie over gas, stroom en licht in Leermens.

Alle organisaties

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Snel online overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Lagere prijzen voor energie

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar eenvoudig €198

Een lage stroom- en gasrekening. Op kosten voor energie besparen. Binnen enkele minuten geregeld. Pak deze kans en stap over.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt verstandig: het energiecontract direct voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Als je kiest voor een lange periode is de kortingsactie nog gunstiger. Ja toch? De energiemarkt werkt net wat anders. Je zult het niet verwachten: langdurige overeenkomsten zijn prijziger dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Leermens? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Oxxio .

Een voorbeeld (gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Bonus Bonus/maand Jaarlijks
1 jaar Oxxio €190 €15,83 €1.564,45
3 jaar Oxxio €110 €3,06 €1.684,45
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.804,45

Bij een contract van bijv. 5 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het voornaamste punt is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Je hoort regelmatig dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Op basis van onze zoekmachine vergelijk je supersnel en eenvoudig de verschillende aanbieders van groene stroom. Selecteer het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Leermens”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie van windmolens of zonnepanelen. Of zoek expliciet naar enkel groene stroom uit Nederland.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Leermens:

 1. Allure Energie
 2. Fenor
 3. Vrijopnaam

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Iedere bewoner van Leermens met een energieaansluiting is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is precies het verschil? In het geval van een enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Bij de dubbele meters kunnen de tarieven worden uitgesplitst. In de volksmond zijn dit piekuren (overdag) een een prijs voor daluren (in de nacht, tijdens weekenden en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk tarief het meest geschikt is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Verbruik je relatief veel van de energie in de daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Vergeet niet: het vraagt nogal wat planning om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Onder andere de koeling en de standby-standen. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je moet dus continu nadenken over de planning. En de opbrengst is marginaal.Onze aanbeveling: het enkeltarief is eenvoudiger! Geld besparen door het dubbeltarief valt tegen. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel vrijer. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Westland Infra.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Leermens? De twee contractsoorten zijn vaste en variabele tarieven. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En welk type tarief past bij mij? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan fluctueren de prijzen nooit zolang jouw contract loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaan de prijzen omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In Leermens is het vaste energietarief het meest populair.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas binnen jouw contract wisselen. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, vaak in het voorjaar en najaar. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De ontwikkelingen van de prijzen is lastig te voorspellen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie huidige energieleverancier? Betaal je teveel voor stroom en gas? Mogelijkerwijs kan jij je bestaande energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Aanbieders werken met serieuze welkomst vergoedingen. Kan ik vandaag al overstappen? Maar hoe werkt dat precies? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik overstappen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van meerdere weken. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Een overstap maken is echter wel een optie, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €222

 1. Check of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Ga energieprijzen vergelijken met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Sorteer de beste en betaalbaarste leverancier.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Jullie nieuwe energiemaatschappij verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. De nieuwe verbintenis wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen + zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Leermens zonnepanelen op jouw woning? In dat geval wek jij zelf al energie op. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Groningen. Iedere 12 maanden ontvang je daarvoor een vergoeding. Dit principe is ‘salderen’. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Bekijk eens het volgende stappenplan. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Est.

 1. Bereken je verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt eenvoudig de goedkoopste leverancier voor jou. Tip: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Kies een overstapmoment. Advies: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Leermens


Ontdek de goedkoopste energie in Leermens

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Selecteer nu probleemloos de goedkoopste stroom in Leermens (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Groningen)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Selecteer het gewenste energietarief. Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
1 jarig contract
Sublieme acties

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Verschillende contracten
Flinke welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Charmante service
Aantrekkelijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Direct overstappen
Mooie aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Sympatieke service
Mooie welkomstbonus

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
1 jarig contract
Hoge aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

100% groen
Vriendelijke service
Hoge aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Simpele voorwaarden
Fikse welkomstcadeaus

logo engie

Engie

100% duurzaam
Vaste prijs gas
Hoge welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Goede service
Fikse aanbiedingen

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Persoonlijk advies
Flinke aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Diverse prijsafspraken
Hoge welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Leermens

Ons gasverbruik bepaalt deels de energierekening. Gas wordt vooral gebruikt om ons huis te verwarmen, voor warm water en om te koken. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Leermens? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan ontdek je makkelijk de voordeligste gas aanbieder. Op deze website doorzoek je de gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstbonussen. Weten wat je voor gas kwijt bent? Kies de postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en vind de goedkoopste gastarievenin jouw woonplaats (Loppersum). Een passende maatschappij achterhaald? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit vergt verder geen kennis. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Binnen dit stadium mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Vethuizen.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw situatie in de gemeente Loppersum.