Energie vergelijken Batenburg Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar maar liefst €238


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en gauw energieprijzen vergelijken in Batenburg? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Denk hierbij aan stroommaatschappijen als E.ON of Noordelijk Lokaal Duurzaam. En het aanbod groeit. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Batenburg? Vergelijk energieprijzen voor jouw individuele situatie. Hoe kan ik beginnen? Heel eenvoudig! Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, kies het geschatte verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (dubbel of enkel). Aansluitend maak je een keuze voor de looptijd van het energiecontract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een flexibel maandcontract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Aansluitend zie je regelrecht de goedkoopste energieleverancier. Van elke energieaanbieder check je de energiekosten per jaar en de optionele korting voor nieuwe klanten. Wil je aanvullende informatie? Via deze pagina blader je door uitgebreide informatie over gas, stroom en licht in Batenburg.

Alle organisaties

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Gelijk oversluiten

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Goedkopere energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar vandaag nog €256

De goedkoopste stroom en gas Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat wil toch iedereen? Hieronder vind je alle uitleg.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract direct afsluiten voor een aantal jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Klopt dat? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Je zult het niet verwachten: langdurige overeenkomsten zijn kostbaarder dan een kortlopend contract. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Batenburg? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Zie ook het onderstaande voorbeeld van Budget Energie .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Korting Korting/maand Totaal
1 jaar Budget Energie €250 €20,83 €1.516,75
3 jaar Budget Energie €170 €4,72 €1.636,75
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.756,75

Bij een lang contract zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Voorbeeld zijn zon en wind. Het duurzame hiervan is de besparing op CO2 en afvalstoffen. En dat draagt bij aan een beter milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom erg duur is. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Op basis van deze website vergelijk je vlot en soepel groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Kies hierbij voor “alleen duurzame energieleveranciers Batenburg”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom van zonnepanelen/windmolens. Of beperk je zoekopdracht tot alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Batenburg:

 1. Energiedirect.nl
 2. Essent
 3. Qurrent

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elke woning in Batenburg met toegang tot energie heeft een enkele of dubbele meter. Wat is precies het verschil? In het geval van een enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. In het geval van een dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. We hebben het hier over piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (na 9 uur ’s avonds, in het weekend en met bijv. kerst). Welke optie voor jou het beste is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Verbruik jij een belangrijk deel van jouw stroom op daluur tijden?Dan is het dubbeltarief interessant. Maar let op: het vraagt nogal wat planning om energie met name in de daluren te gebruiken. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Denk aan de koeling en de standby-standen. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Het heeft dus een grote impact op je leven. En de winst is minimaal. Daarom ons advies: een enkeltarief is duidelijker. Bezuinigen door het dubbeltarief valt tegen. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Lees online nu alles over de aanbieder Leon Zeewolde.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Batenburg? Dan kun je kiezen voor een vast of variabel tarief. Wat is nu precies het verschil? En wat past bij mijn situatie? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan fluctueren de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In en rondom Batenburg is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom tijdens het contract schommelen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, in eind Juli en in begin Januari. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De ontwikkelingen van de prijzen is doorgaan lastig te schatten. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet blij met jouw huidige energieleverancier? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Mogelijkerwijs kan jij je bestaande energiecontract opzeggen en overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energieaanbieders stunten met hoge welkomstkortingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Welke fases moet ik dan doorlopen? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik wisselen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van meerdere weken. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €185

 1. Pluis uit wat de looptijd van het contract is.
 2. Ga energieprijzen vergelijken op basis van jouw situatie.
 3. Kies de beste en lucratiefste energie-aanbieder.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. De nieuwgekozen energieleverancier verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Het aankomende contract is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Batenburg zonnepanelen op je adres actief? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Gelderland. Na afloop van elk jaar ontvang je daarvoor een vergoeding. Dit heet salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Uffelte.

 1. Schat het netto verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je vindt nu de meest goedkope stroomaanbieder voor jouw woning en verbruik. Suggestie: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Selecteer een overstapdatum. Belangrijk: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Batenburg


Overstappen naar de goedkoopste energie in Batenburg

Is jouw energierekening te hoog? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Bekijk nu snel de goedkoopste stroom in Batenburg (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie kan je nu online doen zonder moeite:

1. Geef de locatie van de woning door (Gelderland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Gemakkelijk oversluiten
Scherpe welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Slim besparen
Contract wijzigen
Aantrekkelijke kortingen

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Termijnbedrag wijzigen
Aantrekkelijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
Sympatieke service
Aanzienlijke kortingen

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Termijnbedrag wijzigen
Aantrekkelijke kortingen

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Goede medewerkers
Mooie welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

100% groen
Tussentijds aanpassen
Scherpe welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
2 jaar vast of variabel
Mooie aanbiedingen

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Simpele voorwaarden
Flinke aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Nette klantenservice
Fikse welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Flexibele gasprijs
Hoge welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Goede klantenservice
Aanzienlijke acties


Prijzen gas vergelijken in Batenburg

Ons gasverbruik neemt een groot deel in van de energierekening. Wat voor functie heeft gas? Wel, voor de verwarming, om te douchen en koken op een fornuis. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Batenburg? Door onze gas-vergelijker te gebruiken vergelijk je eenvoudig de meest voordelige gasmaatschappij. Via onze tool kun je alle gasprijzen bekijken, met cashback-acties en welkomstbonussen. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer je postcode + huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en ontdek de laagste gastarieven voor jouw verbruik (Wijchen). Een aantrekkelijke partij achterhaald? Start vandaag nog met besparen! Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Tijdens die twee weken kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Sluit online je contract over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Leersum.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en regel de overstap online in de gemeente Wijchen.