Energie vergelijken Bathmen Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar wel €272


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en haastig energieprijzen vergelijken in Bathmen? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Hierbij kun je denken aan aanbieders van stroom zoals bijv. Eneco en Leon Zeewolde. En het aanbod groeit. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Bathmen? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw thuis. Hoe werkt dat vergelijken? Eigenlijk is het kinderspel. Geef je postcode en huisnummer door, kies het geschatte verbruik (kWh stroom en m3 gas) en kies het soort meter dat jij hebt (voor dubbel- of enkel tarief). Hierop volgend bepaal je de looptijd van de overeenkomst (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een altijd opzegbaar contract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Vervolgens ontdek je binnen een paar seconden de goedkoopste energieleverancier. Van elke energieaanbieder ontdek je de kosten op jaarbasis en de optionele welkomstbonus. Advies nodig? Op onze website tref je uitvoerige details over gas, stroom en licht in Bathmen.

Alle energieaanbieders

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Gelijk oversluiten

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

De energierekening omlaag

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar tot wel €206

Een laag tarief voor gas en stroom De energierekening naar beneden. Binnen enkele minuten geregeld. Bekijk direct meer informatie

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract direct ondertekenen voor een langdurige periode. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Als je kiest voor een lange periode reken je af tegen nog scherpere tarieven. Mee eens? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Nu moet je opletten: lange verbintenissen zijn prijziger dan kortdurende prijsafspraken. Direct een goedkoop energiecontract in Bathmen? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Vattenfall .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (van een doorsnee-gezin)

Duur Aanbieder Bonus Korting/maand Jaarkosten
1 jaar Vattenfall €110 €9,17 €1.516,80
3 jaar Vattenfall €180 €5,00 €1.636,80
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.756,80

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het grootste voordeel is de besparing op CO2 en afvalstoffen. En dat draagt bij aan een beter milieu. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom erg duur is. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Op basis van de vergelijker vergelijk je vlot en eenvoudig alle groene-stroom maatschappijen. Hiervoor kies je het selectievakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Bathmen”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie afkomstig van zonnepanelen of juist windmolens. Of filter op slechts groene stroom met NL oorsprong.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Bathmen:

 1. De Vastelastenbond
 2. HVC
 3. Qwint

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elk huis in Bathmen waar stroom wordt gebruikt heeft een enkele of dubbele meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? In het geval van een enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Wanneer je een dubbele meter hebt kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Een tarief voor de piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een lager tarief in de daluren (laat in de avond, vroeg in de ochtend en nationale feestdagen). Welke optie voor jou het beste is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Gebruik je relatief veel van jouw stroom tijdens deze daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Echter, let goed op: het valt soms tegen om stroom vooral in de daluren te consumeren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Neem nou koelapparatuur en routers. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En het levert niet veel op. Onze aanbeveling: ga voor het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Daarbij ben je met een enkeltarief veel vrijer. Meer info? Bekijk details van leveranciers als MAIN Energie.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Bathmen? Maak dan eerst een keuze uit een variabel en vast tarief. Maar wat zijn de verschillen? En welk type tarief past bij mij? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Dalen de tarieven tussentijds? Dan zul jij daar niks van merken. Rondom Bathmen is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en andere afspraken aangepast worden. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, in Januari en in Juli. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De prijs en tarief-ontwikkelingen is doorgaan lastig te schatten. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Ben je ontevreden over jouw leverancier van energie en gas? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Doorgaans kun jij jouw huidige energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energieleveranciers geven jouw fantastische welkomstbonussen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik wisselen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen is dan altijd gratis. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Overstappen is mogelijk, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €271

 1. Bekijk wanneer jouw contract afloopt.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij op basis van jouw situatie.
 3. Filter de beste en betaalbaarste energie-leverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. De nieuwgekozen maatschappij zegt jouw huidige contract op.
 7. Deze aankomende overeenkomst wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen + zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Bathmen zonnepanelen op jouw woning? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Overijssel. Iedere 12 maanden zul je hier een compensatie voor krijgen. Dit principe is ‘salderen’. Voor huishoudens met zonnepanelen is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Ugchelen.

 1. Schat het netto verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Vul ook je echte stroomverbruik in. Was dit een negatief getal? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je vindt nu de meest voordelige aanbieder voor jou. Interessant: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Kies een overstapmoment. Aanwijzing: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Bathmen


Profiteer van de goedkoopste energie in Bathmen

Betaal jij teveel voor de stroom? Of is er sprake van verhuizing en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Kies nu razendsnel de goedkoopste stroom in Bathmen (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen is een fluitje van een cent:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Overijssel)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Hulp bij overstappen
Sublieme acties

logo essent

Essent

Jaren actief
Snel oversluiten
Hoge aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Inzicht in je verbruik
Interessante acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Diverse prijsafspraken
Mooie welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Inzicht in je verbruik
Prominente acties

logo current

Qurrent

Groene stroom
Diverse prijsafspraken
Goede welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
2 jaar vast of variabel
Mooie aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Duidelijke voorwaarden
Fikse welkomstcadeaus

logo engie

Engie

100% duurzaam
Diverse prijsafspraken
Flinke welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Goede klantenservice
Scherpe welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Vriendelijke service
Verleidelijke acties

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Goede service
Sublieme acties


Prijzen gas vergelijken in Bathmen

Gasverbruik neemt een groot deel in van de maandelijkse energierekening. Waarvoor gebruiken we gas? Nou om onze woningen op te warmen, voor het verwarmen van water en om te koken. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Bathmen? Door de gas-vergelijker tool in te vullen ontdek je in minder dan een minuut de meest betaalbare gasmaatschappij. Via onze tool zoek je snel alle gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstcadeaus. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer jouw locatie en het geschatte jaarverbruik in, en vind de laagste gastarieven uit de regio (Deventer). Een passende partij achterhaald? Zet dan de overstap in werking. Dit vergt verder geen kennis. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. In die dagen mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap vandaag nog over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Leeuwarden.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Deventer.