Energieprijzen MAIN Energie Bekijk de acties en krijg een korting tot €298


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en in een paar seconden energieprijzen vergelijken van MAIN Energie? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Hierbij kun je denken aan stroom maatschappijen zoals bijv. DELTA en Huismerk Energie. En er komen steeds meer aanbieders bij. Waar moet ik zijn voor de stroomtarieven van MAIN Energie? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw individuele situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is zo gepiept. Geef je postcode en huisnummer door, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (stroom en gas) en geef aan welke meter je hebt (dubbel of enkel). Verder maak je een keuze voor de looptijd van de verbintenis (opties zijn bijv. 1 3 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Aansluitend tref je regelrecht een relevant contract. Bekijk ook info over andere maatschappijen als Leon Zeewolde. Van elke soort contract tref je de kosten per 12 maanden en de hoogte van de cashback-korting. Meer weten over de verschillende aanbieders? Hier tref je uitgebreide informatie over gas, stroom en licht van MAIN Energie.

Alle soorten stroom en gas

Je ziet in een oogopslag wat de jaarlijkse kosten zijn

Snel online overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Lagere prijzen voor energie

Check de cashback-korting en bespaar eenvoudig €184

MAIN Energie energie aanbiedingen afsluiten

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Selecteer nu moeiteloos stroom aanbiedingen van MAIN Energie (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen is een fluitje van een cent:

1. Vul je postcode en huisnummer in
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Ga voor het goedkoopste contract en laat je contract overzetten naar MAIN Energie.


Gasprijzen MAIN Energie

Gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de energierekening die op de mat valt. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, voor de verwarming van het huis, om te douchen en voor bijv. keukenapparaten. Wat zijn de actuele gastarieven van MAIN Energie? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan vergelijk je razendsnel het voordeligste product. Op die pagina vind je actuele gasprijzen, inclusief lopende kortingen en MAIN Energie welkomstpremies. Vergelijk op basis van locatie, bijvoorbeeld Hoogeveen. Alle gasprijzen op een rij? Vul jouw postcode en verbruik per jaar in, en check de beste stroom- en gas aanbiedingen van MAIN Energie in jouw woonplaats. Een geschikte leverancier kunnen vinden? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit stelt maar weinig voor. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder regelt dit. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. In die dagen Stap over binnen een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Vergelijk op basis van locatie, bijvoorbeeld Enschede.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw situatie