Energie vergelijken Bears Vergelijk alle energieleveranciers en ontvang een voordeel tot €225


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Bears? De keuze is vandaag de dag erg groot. Gerespecteerde organisaties zijn leveranciers van stroom als UnitedConsumers en Huismerk Energie. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Bears? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw situatie. Hoe dat werkt? Het stelt maar weinig voor. Voer een postcode en huisnummer in, kies het geschatte verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en geef aan welke meter je hebt (voor dubbel- of enkel tarief). Daarna selecteer je jouw ideale looptijd van jouw contract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een altijd opzegbaar contract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Vervolgens tref je meteen de goedkoopste energieleverancier. Per aanbieder vergelijk je de kosten per 12 maanden en de optionele welkomstpremie. Hulp nodig bij kiezen? Op deze pagina check je praktische info over gas, stroom en licht in Bears.

Alle energieaanbieders

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Snel online overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

De energierekening omlaag

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar eenvoudig €203

Bespaar direct op jouw stroom & gas De energierekening naar beneden. Binnen enkele minuten geregeld. Lees hieronder alle informatie.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract gelijk vastzetten voor meerdere jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En als je lang kant blijft kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Of juist niet? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Het tegendeel is waar: contracten met een lange looptijd zijn duurder dan een kortdurend contract. Wil je een goedkoop energiecontract in Bears? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Zie ook het onderstaande voorbeeld van NLE.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Premie Korting/maand Totaal
1 jaar NLE €130 €10,83 €1.516,90
3 jaar NLE €200 €5,56 €1.636,90
5 jaar NLE €0 €0 €1.756,90

Bij een lang contract daalt het tarief voor gas en stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Windmolens, zonnecellen en water. Het belangrijkste pluspunt is dat er geen CO2 vrijkomt. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom erg kostbaar is. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Op basis van de vergelijker vergelijk je rap en moeiteloos groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Hiervoor kies je het selectievakje “alleen duurzame energieleveranciers Bears”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie van zonnepanelen of juist windmolens. Of zoek expliciet naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Voorbeelden van groene energie in Bears:

 1. Clean Energy
 2. Innova Energie
 3. Powerpeers

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elke woning in Bears waar stroom wordt gebruikt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Hoe verschillend zijn deze meters? Heb je een enkele meter? Dan is er 1 tarief voor alle stroom. Bij een dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. In de volksmond zijn dit piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een afwijkend tarief voor daluren (laat in de avond, in het weekend en met feestdagen). Welke optie voor jou de laagste prijs geeft is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Gebruik jij meer dan de helft van de stroom tijdens deze daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Maar let op: het vraagt nogal wat planning om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Neem nou de koelkast of vriezer. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En de winst is minimaal. Onze aanbeveling: het enkeltarief is eenvoudiger! Besparen met dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Overigens ben je met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Check alle details over Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Bears? Dan heb je de keuze tussen vaststaande en flexibele prijzen. Maar wat zijn de verschillen? En wat past bij mijn situatie? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet, zolang het contract loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaan de prijzen omlaag? Dan profiteer je hier niet van. In de omgeving Bears zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en andere afspraken wisselen. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, vaak is dat in januari en in juli. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De wisseling van prijzen kun je lastig aan zien komen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet blij met jouw leverancier van energie en gas? Betaal je teveel voor stroom en gas? Tegenwoordig kan jij wellicht jouw huidige energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energieaanbieders kunnen een aanbod doen met formidabele welkomstkortingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Maar hoe werkt dat precies? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik oversluiten?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van een kleine maand. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Heb je een contract met vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Voortijdig switchen kan, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €140

 1. Pluis uit wat de einddatum van het contract is.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij aangepast op jouw woning.
 3. Spot de beste en voordeligste energie-aanbieder.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. De nieuwgekozen energieaanbieder is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Het aankomende contract wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen met zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Bears zonnepanelen laten plaatsen? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Friesland. Per jaar compenseren ze je hiervoor. Dit principe is ‘salderen’. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Uitgeest.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Kies bij stroom je netto energieverbruik. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt nu de meest betaalbare stroomaanbieder voor jouw woning en verbruik. Let op: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Doorslaggevend: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Bears


Vind de goedkoopste energie in Bears

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of heb je een nieuwbouwwoning en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Bekijk nu makkelijk de goedkoopste stroom in Bears (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen is erg eenvoudig:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Friesland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? De opties zijn vast of variabel.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
Aangename service
Scherpe welkomstpremie

logo essent

Essent

Levert ketels
Charmante service
Interessante kortingen

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Goede medewerkers
Aantrekkelijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Verschillende contracten
Hoge welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Behulpzame service
Aantrekkelijke kortingen

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Inzicht in je verbruik
Mooie aanbieding

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Contract wijzigen
Fikse aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Persoonlijke service
Aanzienlijke acties

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Online verbruik inzien
Scherpe aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Simpele voorwaarden
Mooie welkomstpremie

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Flexibele gasprijs
Goede welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
2 jarig contract
Mooie welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Bears

Het gas (M3 verbruik) heeft een groot aandeel in de energierekening. Waarvoor gebruiken we gas? Nou om onze woningen op te warmen, voor het verwarmen van water en voor bijv. keukenapparaten. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Bears? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan ontdek je zonder problemen de meest voordelige gasleverancier. Met behulp van deze site staat een overzicht van alle gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstpremies. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Geef je postcode, huisnummer en verbruik per jaar in, en bekijk de goedkoopste gastarievenuit de regio (Littenseradiel). Een goedkope partij gevonden? Start vandaag nog met besparen! Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Tijdens die twee weken kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Waar wacht je op? Stap meteen over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Nu ook online: Energie vergelijken Leiden.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders voor jouw situatie in de gemeente Littenseradiel.