Energie vergelijken Beek en Donk Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar maar liefst €282


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en spoedig energieprijzen vergelijken in Beek en Donk? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Vertrouwde namen zijn leveranciers van stroom als bijvoorbeeld De Vastelastenbond en Qurrent. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Beek en Donk? Vergelijk de prijzen voor jouw huis. Hoe doe ik dit? Heel eenvoudig! Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, geef aan wat het verbruik is (gas en stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (enkele- of dubbele meter). Aansluitend selecteer je de looptijd van de overeenkomst (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of maandelijks opzegbaar) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Daarna check je direct de goedkoopste energiemaatschappij. Per leverancier tref je de jaarlijkse kosten en de eventuele. cashback-korting. Precies weten hoe het allemaal werkt? Op onze website vind je praktische info over stroom, gas en licht in Beek en Donk.

Alle energieaanbieders

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Makkelijk overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Voordeel op de energierekening

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar meteen €231

Minder betalen voor gas en stroom Minder betalen voor je energie. Wie wil dat nou niet? Bekijk direct meer informatie

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Veel mensen denken als volgt: het energiecontract slim afsluiten voor een aantal jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan is de kortingsactie nog gunstiger. Klopt dat? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Nee, het wordt nog mooier: energiecontracten met een lange looptijd hebben hogere prijzen i.v.m. kortstondige contracten. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Beek en Donk? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Energiedirect.nl .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gerekend met een gemiddeld gezin)

Duur Aanbieder Korting Bonus/maand Kostenplaatje
1 jaar Energiedirect.nl €180 €15,00 €1.517,15
3 jaar Energiedirect.nl €250 €6,94 €1.637,15
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.757,15

Bij langlopende contracten betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het grootste voordeel is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. De gedachte is dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Aan de hand van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je vluchtig en soepel leveranciers van groene stroom in jouw regio. Hiervoor kies je het selectievakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Beek en Donk”. Daarnaast kun je sorteren op energie opgewekt door zonnepanelen of juist windmolens. Of beperk je zoekopdracht tot enkel groene stroom uit Nederland.

Erkende leveranciers van groene stroom in Beek en Donk:

 1. Eneco
 2. Leon Zeewolde
 3. Vrijopnaam

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elke inwoner van Beek en Donk met een energieaansluiting heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Hoe verschillend zijn deze meters? Bij een enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Met zo’n dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een lager tarief in de daluren (later op de avond, op zaterdagen en zondagen en reguliere feestdagen). Welk soort tarief het voordeligst is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Verbruik jij meer dan 50% van de stroom op daluur momenten? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Maar let op: het is soms best moeilijk om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Bijvoorbeeld de vrieskist of WIFI. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Dit vergt dus een hele andere planning. Het levert ook nog eens weinig op. Veel mensen zeggen daarom: kies voor het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Bovendien ben je met het enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Bekijk alles over de maatschappij Pure Energie.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Beek en Donk? Maak dan eerst een keuze uit vaststaande en flexibele prijzen. Wat is nu precies het verschil? En wat past bij mijn situatie? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen tijdens het contract niet. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. In de regio Beek en Donk zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en andere afspraken worden herberekend. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, direct in januari, en halverwege in juli. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De prijs en tarief-ontwikkelingen is niet gemakkelijk te voorspellen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw aanbieder van gas en licht? Vind je de energienota aan de hoge kant? Dan kun je mogelijk jouw huidige energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energiemaatschappijen kunnen een aanbod doen met daverende welkomstacties. Maar per wanneer kan ik overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik veranderen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van 30 dagen. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Eerder opzeggen kan wel, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €286

 1. Trek na hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Ga energieprijzen vergelijken met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Filter de beste en scherpste energie-aanbieder.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Je nieuwe aanbieder is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. De aankomende overeenkomst gaat in op de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Beek en Donk zonnepanelen op jouw woning? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Noord-Brabant. Na een periode van een jaar compenseren ze je hiervoor. De benaming hiervoor is salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen een vergelijking van energieprijzen een must. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Uitwellingerga.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Is dit een getal in de min? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Was dit een negatief getal? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je checkt ogenblikkelijk de meest goedkope aanbieder , berekend op basis van jouw gegevens. Hint: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Let op: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Beek en Donk


Stap over naar de goedkoopste energie in Beek en Donk

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Vind nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Beek en Donk (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Vul je adresgegevens in (Noord-Brabant)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Vaste prijs stroom
Mooie aanbiedingen

logo essent

Essent

Levert ketels
Verbruik aanpassen
Verleidelijke acties

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Gemakkelijk oversluiten
Hoge welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Verschillende contracten
Scherpe welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Vaste prijs stroom
Concurrerende acties

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
Nette service
Goede welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Online verbruik inzien
Sublieme kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Nette service
Fikse welkomstpremie

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Verbruik aanpassen
Mooie welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Verbruik advies
Goede welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Vriendelijke service
Flinke welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Tussentijds aanpassen
Hoge welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Beek en Donk

Gasverbruik neemt een groot deel in van de energierekening die op de mat valt. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, voor de verwarming van het huis, voor het verwarmen van water en om te koken. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Beek en Donk? Met behulp van onze gas-vergelijker vergelijk je moeiteloos de aantrekkelijkste gasmaatschappij. Via de vergelijker vind je actuele gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstpremies. Alle gasprijzen op een rij? Voer jouw locatie en het m3-gasverbruik per jaar in, en vind aantrekkelijke gastarieven in jouw woonplaats (Laarbeek). Een voordelige aanbieder gezien? Start vandaag nog met besparen! Dit is niet moeilijk. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. In deze periode ben je vrij om er toch van af te zien. Stap over binnen een paar minuten, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Leimuiderbrug.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en stap online over in de gemeente Laarbeek.