Energie vergelijken Leimuiderbrug Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €225


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en spoedig energieprijzen vergelijken in Leimuiderbrug? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Denk aan erkende aanbieders van stroom zoals bijv. Energieflex en Fenor. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Leimuiderbrug? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw thuis. Hoe doe ik dit? Heel eenvoudig! Vul je locatie in, kies het geschatte verbruik (stroom plus gas) en selecteer de gewenste meter (dubbele- of enkele meter). Hierop volgend selecteer je jouw ideale looptijd van jouw energiecontract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of maandelijks opzegbaar) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Vervolgens vergelijk je ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere verstrekker tref je wat je per jaar kwijt bent en de geldende welkomstpremie. Alles weten over contracten en tarieven? Via deze pagina ontdek je rijke informatie over stroom, gas en licht in Leimuiderbrug.

Alle leveranciers

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Overstappen is zo gepiept

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Goedkopere energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar tot wel €275

Een lage gas- en stroomrekening Op kosten voor energie besparen. Wie wil dat nou niet? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt verstandig: het energiecontract slim ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Wanneer je langere tijd klant wordt ontvang je een leuke korting. Ja toch? De energiemarkt werkt net wat anders. Sterker nog: langetermijncontracten kennen duurdere prijzen in vergelijking met een kortdurend contract. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Leimuiderbrug? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Vattenfall .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gerekend met een gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Korting Bonus/maand 12 maanden
1 jaar Vattenfall €120 €10 €1.564,85
3 jaar Vattenfall €190 €5,28 €1.684,85
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.804,85

Bij contracten van 2 of 3 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Denk dan aan wind, water en zon. Het grootste voordeel is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Vaak wordt beweerd dat groene stroom erg duur is. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Met behulp van onze zoekmachine vergelijk je snel & moeiteloos de populaire groene stroom leveranciers. Hiervoor kies je het selectievakje “100% duurzame energieleveranciers Leimuiderbrug”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie van zonnepanelen of juist windmolens. Of filter op slechts groene stroom met NL oorsprong.

Erkende leveranciers van groene stroom in Leimuiderbrug:

 1. DELTA
 2. Huismerk Energie
 3. NLE

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk huis in Leimuiderbrug met toegang tot energie heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is precies het verschil? Bij deze enkele meters betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Wanneer je een dubbele meter hebt kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Men spreekt dan over piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een lager tarief in de daluren (na 9 uur ’s avonds, vroeg in de ochtend en reguliere feestdagen). Welk tarief voor jullie het goedkoopste is, verschilt enorm per situatie.

Gebruik jij een belangrijk deel van jouw energie in de daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Vergeet niet: het vraagt nogal wat planning om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Bijvoorbeeld computers en keukenapparatuur. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Dit vergt dus een hele andere planning. En het levert niet veel op. Veel mensen zeggen daarom: selecteer het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Voorts is een huishouden met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Clean Energy.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Leimuiderbrug? Maak dan eerst een keuze uit variabele of vaste tarieven. Waarin verschillen deze van elkaar? Voor welk prijstype moet ik kiezen? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan fluctueren de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaan de prijzen omlaag? Dan profiteer je hier niet van. Rondom Leimuiderbrug is het vaste energietarief het meest populair.

Variabel tarief
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en contractuele verplichtingen veranderen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, direct in januari, en halverwege in juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De prijsontwikkeling zijn niet met zekerheid te zeggen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Ben je ontevreden over jouw huidige energieleverancier? Betaal je teveel voor stroom en gas? Tegenwoordig kan jij wellicht jouw huidige energiecontract opzeggen en dan overstappen. En de besparing is niet mals. Energieaanbieders bieden namelijk immense welkomstacties. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Wat moet ik dan exact doen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik overgaan?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van meerdere weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Overstappen is mogelijk, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €141

 1. Controleer of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Ga energieprijzen vergelijken op basis van jouw situatie.
 3. Selecteer de beste en betaalbaarste aanbieder.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. De nieuwgekozen energieaanbieder verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Het nieuwe contract is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Leimuiderbrug zonnepanelen op jullie huis? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Noord-Holland. Elke 12 maanden wordt je hier natuurlijk voor beloond. Dit principe is ‘salderen’. Zeker als je zonnepanelen hebt is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Ewijk.

 1. Schat het netto verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Is dit getal negatief? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je treft eenvoudig de aantrekkelijkste energiemaatschappij die past bij jouw situatie. Goed om te weten: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Tip: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Leimuiderbrug


Zo vind je de goedkoopste energie in Leimuiderbrug

Betaal jij teveel voor de stroom? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Vind nu probleemloos de goedkoopste stroom in Leimuiderbrug (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Holland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Vaste of juist variabele prijzen?
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Tussentijds aanpassen
Hoge welkomstbonus

logo essent

Essent

Jaren actief
Duidelijke voorwaarden
Flinke aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Maandelijks bijstellen
Flinke welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Vaste prijs stroom
Hoge aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Goede klantenservice
Flinke welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
3 jaar vast of variabel
Aantrekkelijke kortingen

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Goede service
Scherpe welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Snel overstappen
Aantrekkelijke acties

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Contract wijzigen
Verleidelijke kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Goede service
Hoge aanbiedingen

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Persoonlijk advies
Concurrerende kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Aangename service
Fikse welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Leimuiderbrug

Het gas (M3 verbruik) heeft een groot aandeel in de energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt om ons huis te verwarmen, voor warm water en voor bijv. keukenapparaten. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Leimuiderbrug? Met behulp van onze gas-vergelijker vind je snel & overzichtelijk de goedkoopste gas aanbieder. Op energieaanbiedingvergelijken.nl doorzoek je de gasprijzen, met cashback-acties en welkomstcadeaus. Alle gasprijzen op een rij? Voer je postcode + huisnummer en verbruik per jaar in, en bekijk de goedkoopste gastarievenin jouw woonplaats (Haarlemmermeer). Een goedkope partij kunnen vinden? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit is niet moeilijk. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. De nieuwe aanbieder regelt dit. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Tijdens die twee weken kun je nog van het contract af. Stap over binnen een paar minuten, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Vijfhuizen.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw situatie in de gemeente Haarlemmermeer.