Energie vergelijken Beilen Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en krijg kortingen tot wel €243


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en spoedig energieprijzen vergelijken in Beilen? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Denk maar aan stroom maatschappijen zoals Energiedirect.nl of Qwint. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Beilen? Vergelijk de prijzen voor jouw situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is simpel. Geef je postcode en huisnummer door, geef aan wat het verbruik is (gas plus stroom) en geef aan welke meter je hebt (dubbel of enkel). Verder bepaal je de looptijd van de overeenkomst (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een flexibel maandcontract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Hierop volgend ontdek je direct de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke energieaanbieder zie je wat je per jaar kwijt bent en de eventuele. welkomstkorting. Advies nodig? Via deze website blader je door alle details over stroom, gas en licht in Beilen.

Alle energieaanbieders

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Gemakkelijk overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Voordeel op de energierekening

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar eenvoudig €182

Een lage gas- en stroomrekening Een voordeliger energiecontract.Dat laat jij toch niet liggen? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract gelijk vastzetten voor meerdere jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Ja toch? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Het tegendeel is waar: langdurige overeenkomsten kennen duurdere prijzen in vergelijking met kortlopende contracten. Direct een goedkoop energiecontract in Beilen? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Engie .

Een voorbeeld (op basis van gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Bonus Korting/maand Kostenplaatje
1 jaar Engie €140 €11,67 €1.517,70
3 jaar Engie €360 €10 €1.637,70
5 jaar Engie €0 €0 €1.757,70

Bij contracten van 2 of 3 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Denk dan aan wind, water en zon. De belangrijkste eigenschap dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. De gedachte is dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Aan de hand van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je rap en soepel leveranciers van groene stroom in jouw regio. Klik het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Beilen”. Tip: filter nu ook op energie afkomstig van wind of de zon. Of beperk je zoekopdracht tot alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Erkende leveranciers van groene stroom in Beilen:

 1. Vandebron
 2. Leon Zeewolde
 3. Qwint

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elke woning in Beilen die energie verbruikt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? Bij een enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Met zo’n dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. Een prijs voor piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) een een prijs voor daluren (later op de avond, tijdens weekenden en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke type tarief de laagste prijs geeft is, verschilt per situatie.

Gebruik jij meer dan 50% van de energie rond de daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Maar let op: het vergt heel wat om energie met name in de daluren te gebruiken. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Neem nou de koelkast of vriezer. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet dus continu nadenken over de planning. Het levert ook nog eens weinig op. Onze aanbeveling: ga voor het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief is niet eenvoudig. Daarnaast ben je met het enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Bekijk direct de aanbieder Endinet Groep.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Beilen? Dan heb je de keuze tussen vaste en variabele tarieven. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan heb je daar geen profijt van. Rondom Beilen is het vaste energietarief zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en contractuele verplichtingen wisselen. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, in eind Juli en in begin Januari. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De wisseling van prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie leverancier van energie en gas? Vind je de energienota aan de hoge kant? Misschien kun je je bestaande energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En de besparing is niet mals. Energieaanbieders hanteren fantastische welkomstbonussen. Maar wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik veranderen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van meerdere weken. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Voortijdig switchen kan, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €228

 1. Check of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Check energieprijzen gebaseerd op jouw situatie.
 3. Selecteer de beste en goedkoopste energie-aanbieder.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Jullie aankomende energieleverancier regelt de overstap.
 7. Het aankomende contract gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen met zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Beilen zonnepanelen tot je beschikking? In dat geval wek jij zelf al energie op. Houd je elke maand stroom over? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Drenthe. Is er een contractjaar verstreken, dan heb je dan recht op een compensatie. Dit noemen we salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Usquert.

 1. Schat het netto verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Is dit getal negatief? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Je vult het berekende stroomverbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je vindt meteen de meest betaalbare leverancier die past bij jouw situatie. Interessant: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Interessant: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Beilen


Stap over naar de goedkoopste energie in Beilen

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort verhuizen en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Bekijk nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Beilen (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Drenthe)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Verschillende contracten
Hoge welkomstpremie

logo essent

Essent

Levert ketels
Variabele gasprijzen
Mooie welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
1 jarig contract
Flinke welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Verbruik aanpassen
Mooie welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Verschillende contracten
Aantrekkelijke acties

logo current

Qurrent

Groene stroom
Flexibele stroomprijs
Hoge welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Termijnbedrag wijzigen
Flinke welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Variabele stroomprijzen
Hoge aanbiedingen

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Snel af te sluiten
Prominente acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
3 jarig contract
Hoge welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Tussentijds aanpassen
Goede welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Online account
Flinke aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Beilen

Jullie gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de maandelijkse energierekening. Gas wordt vooral gebruikt voor de verwarming, voor het verwarmen van water en koken op een fornuis. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Beilen? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan bekijk jij in minder dan een minuut de voordeligste leverancier. Via de vergelijker staat een overzicht van alle gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstpremies. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer jouw locatie en het geschatte jaarverbruik in, en ontdek aantrekkelijke gastarieven uit de regio (Midden-Drenthe). Een aantrekkelijke partij aangetroffen? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit stelt maar weinig voor. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Binnen dit stadium kun je nog van het contract af. Stap vandaag nog over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Leons.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas voor jouw woning in de gemeente Midden-Drenthe.