Energie vergelijken Beinsdorp Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar tot €254


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en gauw energieprijzen vergelijken in Beinsdorp? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Bekende namen zijn leveranciers van stroom zoals Anode Energie en Greenchoice. En het aanbod groeit. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Beinsdorp? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw thuis. Hoe gaat dat? Het stelt maar weinig voor. Vul jouw postcode + huisnummer in, kies het geschatte verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en geef aan welke meter je hebt (dit is een dubbele of enkele meter). Hierop volgend selecteer je de looptijd van jouw contract (dit kan zijn 2 jaren of een tijdelijk energiecontract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Vervolgens vergelijk je onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Per aanbieder vind je de kosten op jaarbasis en de eventuele. korting voor nieuwe klanten. Direct meer informatie lezen? Hier blader je door rijke informatie over stroom, gas en licht in Beinsdorp.

Alle maatschappijen

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Gemakkelijk overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

Bespaar op je energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar tot wel €203

Bespaar direct op jouw stroom & gas Besparen op je energierekening. Binnen enkele minuten geregeld. Hieronder vind je alle uitleg.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract direct aangaan voor meerdere jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Als je kiest voor een lange periode zijn de voordelen nog veel groter. Is dit waar? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Nu moet je opletten: langetermijncontracten zijn prijziger dan een beperkte contractperiode. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Beinsdorp? Selecteer dan een 1-jarig contract. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Energiedirect.nl .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (op basis van gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Premie Premie/maand Overzicht
1 jaar Energiedirect.nl €150 €12,50 €1.517,75
3 jaar Energiedirect.nl €370 €10,28 €1.637,75
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.757,75

Bij een lang contract daalt het tarief voor gas en stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Denk aan water, wind en zon. Het voornaamste punt is dat er geen CO2 vrijkomt. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Veel mensen denken dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Op basis van deze pagina vergelijk je rap en soepel alle groene-stroom maatschappijen. Selecteer het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Beinsdorp”. Daarnaast kun je sorteren op stroom opgewekt door wind of de zon. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Beinsdorp:

 1. Energiedirect.nl
 2. MAIN Energie
 3. Qwint

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Iedere bewoner van Beinsdorp waar stroom wordt gebruikt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat is het onderscheid tussen de meters? Bij deze enkele meters betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Heb je een dubbele meter, dan kun je kiezen voor 2 tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een apart tarief voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, voor 7 uur ’s ochtends en reguliere feestdagen). Welk tarief resulteert in de laagste energierekening is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Verbruik je het leeuwendeel van jouw energie tijdens daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Echter, let goed op: het is soms best moeilijk om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Denk aan de vrieskist of WIFI. En wil je meer doen in de daluren? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je moet dus continu nadenken over de planning. En het levert niet veel op. Wij adviseren daarom: het enkeltarief voldoet prima! Bezuinigen door het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Overigens ben je met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Check alle details over RENDO Netwerken.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Beinsdorp? Dan heb je de keuze tussen variabele of vaste tarieven. Wat is nu precies het verschil? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Dalen de tarieven tussentijds? Dan heb je daar geen profijt van. In en rondom Beinsdorp is het vaste energietarief zeer zeker geschikt.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie binnen jouw contract schommelen. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, direct in januari, en halverwege in juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De tarieven en prijsverandering is niet gemakkelijk te voorspellen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw huidige energie aanbieder? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Mogelijkerwijs kan jij je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Energieleveranciers stunten met interessante welkomstkortingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik veranderen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van 30 dagen. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Overstappen is mogelijk, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €172

 1. Achterhaal wanneer jij mag overstappen.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Kies de beste en voordeligste energie-leverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. De nieuwe maatschappij zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Het nieuwe contract is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Beinsdorp zonnepanelen op jullie huis? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Noord-Holland. Aan het einde van het jaar vind hiervoor een compensatie plaats. Dit heet salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Utrecht.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Komt hier een negatief cijfer uit? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt meteen de voordeligste energiemaatschappij voor jou. Cruciaal: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Hint: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Beinsdorp


Stap over naar de goedkoopste energie in Beinsdorp

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Kies nu probleemloos de goedkoopste stroom in Beinsdorp (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen is een fluitje van een cent:

1. Geef de locatie van de woning door (Noord-Holland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Bekijk de zoekresultaten en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
2 jaar vast of variabel
Interessante kortingen

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Online account
Scherpe aanbieding

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Snel af te sluiten
Concurrerende kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Overstapservice
Sublieme kortingen

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Overstapservice
Flinke aanbiedingen

logo current

Qurrent

Slimme meter
Verbruik aanpassen
Fikse welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Direct overstappen
Fikse aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Hulp bij overstappen
Flinke welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Goede service
Scherpe welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Vaste & variabele prijzen
Aantrekkelijke kortingen

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
3 jaar vast of variabel
Mooie welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
1 jarig contract
Interessante kortingen


Prijzen gas vergelijken in Beinsdorp

Jullie gasverbruik heeft een groot aandeel in de energierekening die op de mat valt. Wat voor functie heeft gas? Wel, voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en om te koken. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Beinsdorp? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan bekijk jij nu de goedkoopste gasleverancier. Op die pagina vind je actuele gasprijzen, met cashback-acties en welkomstbonussen. Alle gasprijzen op een rij? Voer je postcode + huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en check de goedkoopste gasprijzen in jouw woonplaats (Haarlemmermeer). Een passende leverancier aangetroffen? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit vergt verder geen kennis. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Binnen dit stadium kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap vandaag nog over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Lepelstraat.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas voor jouw woning in de gemeente Haarlemmermeer.