Energie vergelijken Lepelstraat Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar maar liefst €237


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en gauw energieprijzen vergelijken in Lepelstraat? De keuze is vandaag de dag erg groot. Denk maar aan aanbieders van stroom zoals Engie en Oxxio. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Lepelstraat? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw huis. Hoe gaat dat? Het stelt maar weinig voor. Vul je locatie in, begroot jouw totale verbruik (gas plus stroom) en geef aan welke meter je hebt (voor dubbel- of enkel tarief). Hierop volgend maak je een keuze voor de looptijd van de overeenkomst (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een flexibel maandcontract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Hierop volgend vind je direct de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere organisatie zie je wat je per jaar kwijt bent en de eventuele. cashback-korting. Zoek je wat handig naslagwerk? Via deze website vind je alle info over stroom, gas en licht in Lepelstraat.

Alle aanbieders

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Makkelijk overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

De energierekening omlaag

Vergelijk alle tarieven, en bespaar tot wel €218

Een laag tarief voor gas en stroom Op kosten voor energie besparen. Dat wil toch iedereen? Pak deze kans en stap over.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het klinkt voor de hand liggend: het energiecontract gelijk aangaan voor meerdere jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. En als loyale klant zijn de voordelen nog veel groter. Klopt dat? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Nee, het wordt nog mooier: contracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan kortdurende prijsafspraken. Zoek je een goedkoop energiecontract in Lepelstraat? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Vattenfall .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Premie Premie/maand Jaarlijks
1 jaar Vattenfall €240 €20 €1.565,45
3 jaar Vattenfall €310 €8,61 €1.685,45
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.805,45

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene stroom wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Voorbeeld zijn zon en wind. Het belangrijkste pluspunt is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Je hoort regelmatig dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Op basis van deze pagina vergelijk je vluchtig en moeiteloos groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Klik het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Lepelstraat”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie opgewekt door wind of de zon. Of beperk je zoekopdracht tot groene energie uit NL.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Lepelstraat:

 1. E.ON
 2. Fenor
 3. Pure Energie

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk gebouw in Lepelstraat die energie verbruikt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is precies het verschil? Heb je een enkele meter? Dan betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Wanneer je een dubbele meter hebt kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. In de volksmond zijn dit piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een apart tarief voor daluren (na 9 uur ’s avonds, op zaterdagen en zondagen en tijdens o.a. de paasdagen). Welke van deze opties de laagste prijs geeft is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Verbruik je relatief veel van de stroom op daluur momenten? Dan is het dubbeltarief interessant. Goed om te weten: het valt soms tegen om stroom vooral in de daluren te consumeren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Neem nou computers en keukenapparatuur. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En de opbrengst is marginaal.Wij adviseren daarom: een enkeltarief is duidelijker. Besparen met het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Voorts is een huishouden met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Ga aan de slag met energie van HVC.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Lepelstraat? De twee contractsoorten zijn vaststaande en flexibele prijzen. Waarin verschillen deze van elkaar? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet, zolang het contract loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de omgeving Lepelstraat is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en leveringsvoorwaarden worden herberekend. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De prijsontwikkeling is doorgaan lastig te schatten. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Ben je ontevreden over jouw leverancier van energie en gas? Vind je de energienota aan de hoge kant? Tegenwoordig kan jij wellicht je actuele energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat kan flink geld besparen. Maatschappijen bieden namelijk enorme welkomst vergoedingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Maar hoe werkt dat precies? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik veranderen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €260

 1. Controleer wat de einddatum van het contract is.
 2. Vergelijk energieprijzen gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Filter de beste en aantrekkelijkste stroomaanbieder.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Jullie aanstaande aanbieder regelt de overstap.
 7. Dit fonkelnieuwe contract gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen + zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Lepelstraat zonnepanelen laten plaatsen? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Houd je elke maand stroom over? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Noord-Brabant. Na afloop van elk jaar zul je hier een compensatie voor krijgen. We spreken dan over salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Bekijk eens het volgende stappenplan. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Ferwoude.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je ziet ogenblikkelijk de goedkoopste stroom maatschappij die past bij jouw situatie. Belangrijk: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Interessant: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Lepelstraat


Zo vind je de goedkoopste energie in Lepelstraat

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Selecteer nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Lepelstraat (en gas). Overstappen na de energievergelijking heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Noord-Brabant)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Selecteer het gewenste energietarief. Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Meerdere contracten
Scherpe aanbiedingen

logo essent

Essent

Levert ketels
Overstapservice
Mooie welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Flexibele stroomprijs
Flinke welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Duidelijke voorwaarden
Fikse welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Behulpzame service
Hoge welkomstpremie

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Persoonlijke service
Hoge welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Persoonlijke service
Mooie aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Snel oversluiten
Mooie welkomstkorting

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Snel overstappen
Interessante kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Online account
Sublieme kortingen

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Hulp bij overstappen
Fikse aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
3 jaar vast of variabel
Sublieme kortingen


Prijzen gas vergelijken in Lepelstraat

Het gas (M3 verbruik) vormt voor een groot deel de energierekening. Gas gebruiken we voor de verwarming van het huis, voor een lekker warm bad en om het fornuis te gebruiken. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Lepelstraat? Door de gas-vergelijker tool in te vullen bekijk jij vandaag nog de goedkoopste gasleverancier. Met behulp van deze site kun je alle gasprijzen bekijken, met alle aanbiedingen en welkomstpremies. Weten wat jij per maand kunt besparen? Voer jullie adresgegevens in en een begroting van het gasverbruik, en vergelijk de gunstigste gas-prijzen uit de regio (Bergen op Zoom). Een interessante leverancier gevonden? Start vandaag nog met besparen! Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Binnen deze 2 weken kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Vleuten.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw situatie in de gemeente Bergen op Zoom.