Energie vergelijken Beltrum Start met vergelijken en krijg kortingen tot wel €278


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en haastig energieprijzen vergelijken in Beltrum? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Denk maar aan stroomleveranciers zoals Energieflex of Huismerk Energie. En er komen steeds meer aanbieders bij. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Beltrum? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Het is zo gepiept. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, begroot jouw totale verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en geef aan welke meter je hebt (enkele- of dubbele meter). Aansluitend maak je een keuze voor de looptijd van de overeenkomst (bijvoorbeeld 1 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en kies je het gewenste energietarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Hierna check je direct de goedkoopste energieleverancier. Per aanbieder vind je wat je per jaar kwijt bent en de optionele welkomstkorting. Advies nodig? Via deze pagina check je bruikbare info over gas, stroom en licht in Beltrum.

Alle energieaanbieders

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Snel online overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Bespaar op je energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar tot €232

Een lage gas- en stroomrekening Een voordeliger energiecontract.Dat laat jij toch niet liggen? Bekijk direct meer informatie

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt verstandig: het energiecontract direct vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. En als je lang kant blijft zijn de voordelen nog veel groter. Is dat zo? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Nu moet je opletten: lange verbintenissen zijn gepeperder dan een beperkte contractperiode. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Beltrum? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Essent .

Een voorbeeld (gerekend met een gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Korting Korting/maand Jaarlijks
1 jaar Essent €190 €15,83 €1.517,95
3 jaar Essent €410 €11,39 €1.637,95
5 jaar Essent €0 €0 €1.757,95

Bij langlopende contracten daalt het tarief voor gas en stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het grootste voordeel is dat er geen CO2 vrijkomt. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. De gedachte is dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Met deze pagina vergelijk je snel & moeiteloos aanbieders van groene stroom in de buurt. Activeer hiervoor de filter “alleen duurzame energieleveranciers Beltrum”. Daarnaast kun je sorteren op stroom opgewekt door zonnepanelen/windmolens. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar in eigen land opgewekte groene energie.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Beltrum:

 1. Clean Energy
 2. Greenchoice
 3. Oxxio

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Iedere bewoner van Beltrum met toegang tot energie heeft een enkele of dubbele meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Bij een enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Bij een dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Men spreekt dan over piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) een een prijs voor daluren (’s avonds en ’s nachts, in het weekend en met bijv. kerst). Welke optie voor jou resulteert in de laagste energierekening is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Consumeer je het leeuwendeel van de energie in de daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Echter, let goed op: het is soms best moeilijk om energie met name in de daluren te gebruiken. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Onder andere koelapparatuur en routers. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En het levert niet veel op. Daarom ons advies: selecteer het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Bovendien ben je met het enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Bekijk alles over de maatschappij Anode Energie.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Beltrum? Dan is er de opties voor een variabel en vast tarief. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En welk type tarief past bij mij? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen nooit zolang jouw contract loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. Rondom Beltrum is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie tijdens het contract aangepast worden. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De wisseling van prijzen is lastig te voorspellen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet content met jullie huidige energie aanbieder? Vind je jouw energierekening te hoog? Tegenwoordig kan jij wellicht je actuele energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energieleveranciers hanteren fantastische welkomstkortingen. Per wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik al switchen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van een kleine maand. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Voortijdig switchen kan, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €259

 1. Check wat de einddatum van het contract is.
 2. Vergelijk energieprijzen aangepast op jouw woning.
 3. Selecteer de beste en scherpste leverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Jullie aankomende leverancier zegt jouw huidige contract op.
 7. Dit fonkelnieuwe contract gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen + zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Beltrum zonnepanelen op jouw woning? In dat geval wek jij zelf al energie op. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Gelderland. Elke 12 maanden wordt je hier natuurlijk voor beloond. Dit heet salderen. Ook met zonnepanelen is een vergelijking van energieprijzen een must. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Valkenburg.

 1. Bereken je verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Is dit een getal in de min? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je checkt in een oogopslag de meest betaalbare stroom maatschappij voor jouw situatie. Cruciaal: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Noemenswaardig: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Beltrum


Overstappen naar de goedkoopste energie in Beltrum

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Ontdek nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Beltrum (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Vul je adresgegevens in (Gelderland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Bekijk de zoekresultaten en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
1 jarig contract
Fikse welkomstpremie

logo essent

Essent

Slim besparen
Simpele voorwaarden
Scherpe welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Verschillende contracten
Goede aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Verbruik aanpassen
Scherpe welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Persoonlijk advies
Sublieme acties

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Snel oversluiten
Mooie aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

100% groen
Snel af te sluiten
Scherpe welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Flexibele gasprijs
Interessante acties

logo engie

Engie

ENGIE app
Charmante service
Flinke welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Overstaphulp
Verleidelijke acties

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
1 jaar vast of variabel
Flinke welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Nette service
Interessante kortingen


Prijzen gas vergelijken in Beltrum

Het verbruikte gas heeft een groot aandeel in de factuur van de energiemaatschappij. Wat voor functie heeft gas? Wel, natuurlijk voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en voor bijv. keukenapparaten. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Beltrum? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan ontdek je moeiteloos de goedkoopste maatschappij. Op deze website zoek je snel alle gasprijzen, inclusief acties en welkomstcadeaus. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer jullie adresgegevens in en verbruik per jaar in, en check aantrekkelijke gastarieven in jouw woonplaats (Berkelland). Een voordelige leverancier achterhaald? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit is niet moeilijk. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Binnen deze 2 weken ben je vrij om er toch van af te zien. Waar wacht je op? Stap meteen over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Leur.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Berkelland.