Energie vergelijken Leur Check alle energiemaatschappijen en bespaar wel €241


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Leur? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Ongetwijfeld ken je wel aanbieders van stroom zoals bijv. Vandebron of HVC. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Leur? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw huis. Hoe doe ik dit? Heel eenvoudig! Voer een postcode en huisnummer in, kies het geschatte verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en geef aan welke meter je hebt (dit is een dubbele of enkele meter). Hierna selecteer je de looptijd van de verbintenis (bijvoorbeeld 1 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Vervolgens zie je regelrecht de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere maatschappij check je de energiekosten per jaar en de hoogte van de cashback-korting. Alles weten over contracten en tarieven? Op onze website blader je door alle info over stroom, gas en licht in Leur.

Alle aanbieders

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Gemakkelijk overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

De energierekening omlaag

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar direct €184

Minder betalen voor gas en stroom Op kosten voor energie besparen. Dat is voor iedereen relevant. Check op deze pagina alle details.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract slim afsluiten voor een aantal jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan is de kortingsactie nog gunstiger. Is dit waar? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Je zult het niet verwachten: langetermijncontracten kennen duurdere prijzen in vergelijking met een kortdurend contract. Wil je een goedkoop energiecontract in Leur? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Oxxio .

Een voorbeeld (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Bonus Korting/maand Jaarlijks
1 jaar Oxxio €130 €10,83 €1.565,65
3 jaar Oxxio €350 €9,72 €1.685,65
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.805,65

Bij een lang contract betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het voornaamste punt is dat er geen CO2 vrijkomt. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. De gedachte is dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Middels onze tool vergelijk je supersnel en moeiteloos leveranciers van groene stroom in jouw regio. Selecteer het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Leur”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom afkomstig van wind of de zon. Of zoek naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Populaire groene energie in Leur:

 1. De Vastelastenbond
 2. HVC
 3. Vattenfall

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Ieder adres in Leur waar stroom wordt gebruikt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? Werk jij met een enkele meter? Dan betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Met zo’n dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een tarief voor de daluren (na 9 uur ’s avonds, tijdens weekenden en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk soort tarief het meest geschikt is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Verbruik jij meer dan de helft van de stroom tijdens daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Goed om te weten: het is een hele uitdaging om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Bijvoorbeeld de koeling en de standby-standen. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je moet dus continu nadenken over de planning. En de winst is minimaal. Ons advies: een enkeltarief is duidelijker. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Bovendien ben je met het enkeltarief veel vrijer. Meer info? Bekijk details van leveranciers als NLE.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Leur? Het aanbod bestaat uit vaste en variabele tarieven. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En wat past bij mijn situatie? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan veranderen de prijzen niet, zolang het contract loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Dalen de tarieven tussentijds? Dan zul jij daar niks van merken. In de plaats Leur zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen tijdens het contract worden herberekend. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, direct in januari, en halverwege in juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De prijsontwikkeling is niet gemakkelijk te voorspellen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet te spreken over jouw aanbieder van gas en licht? Betaal je teveel voor stroom en gas? Dan kun je mogelijk je bestaande energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat kan flink geld besparen. Maatschappijen bieden je prachtige welkomstaanbiedingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Maar hoe werkt dat precies? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik overgaan?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 30 dagen. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Voortijdig switchen kan, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €237

 1. Achterhaal of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Ga energieprijzen vergelijken op basis van jouw situatie.
 3. Spot de beste en betaalbaarste energie-aanbieder.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Jullie toekomstige aanbieder zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. De nieuwe overeenkomst is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Leur zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Gelderland. Per jaar ontvang je een vereffening. De benaming hiervoor is salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Fleringen.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je bekijkt in een oogopslag de meest aantrekkelijke stroomleverancier voor jou. Let op: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Selecteer een overstapdatum. Cruciaal: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Leur


Stap over naar de goedkoopste energie in Leur

Betaal jij teveel voor de stroom? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Check nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Leur (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Gelderland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Persoonlijke service
Flinke welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Verbruik aanpassen
Aanzienlijke kortingen

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Online account
Interessante kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Betalen in termijnen
Mooie aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
1 jaar vast of variabel
Hoge aanbieding

logo current

Qurrent

Slimme meter
Maandelijks bijstellen
Scherpe aanbieding

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Contract wijzigen
Verleidelijke kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Maandelijks bijstellen
Concurrerende kortingen

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Diverse prijsafspraken
Sublieme acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Vaste & variabele prijzen
Sublieme acties

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Behulpzame service
Flinke welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Vaste prijs stroom
Flinke welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Leur

Gasverbruik bepaalt deels de energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, voor de verwarming, om water op te warmen en voor bijv. keukenapparaten. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Leur? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan vergelijk je binnen een paar seconden de goedkoopste gasmaatschappij. Op deze website vind je actuele gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstcadeaus. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Kies de postcode, huisnummer en verbruik per jaar in, en vind de laagste gasprijzen voor jouw situatie (Wijchen). Een goedkope aanbieder ontdekt? Start vandaag nog met besparen! Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Tijdens die twee weken kun je nog van het contract af. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Vlissingen.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en start met besparen in de gemeente Wijchen.