Energie vergelijken Valkenburg Check alle energiemaatschappijen en krijg een korting tot €282


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Valkenburg? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Vertrouwde namen zijn stroomleveranciers zoals bijv. Clean Energy of Pure Energie. En er komen steeds meer aanbieders bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Valkenburg? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw situatie. Hoe dat werkt? Het stelt maar weinig voor. Vul jouw postcode + huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (gas en stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (dubbel of enkel). Vervolgens selecteer je de looptijd van jouw energiecontract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een flexibel maandcontract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Hierop volgend vergelijk je regelrecht de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere verstrekker ontdek je de prijs per jaar en de beschikbare welkomstkorting. Is het nieuw voor jou? Op energieaanbiedingvergelijken.nl lees je praktische info over gas, stroom en licht in Valkenburg.

Alle energiemaatschappijen

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Snel overstappen van aanbieder

Check je besparing en sluit online snel over

Voordeel op de energierekening

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar eenvoudig €214

De goedkoopste stroom en gas Een voordeliger energiecontract.Binnen enkele minuten geregeld. Hieronder vind je alle uitleg.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract direct vastzetten voor meerdere jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Als je kiest voor een lange periode is de kortingsactie nog gunstiger. Mee eens? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Nu moet je opletten: langdurige overeenkomsten zijn kostbaarder dan kortlopende contracten. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Valkenburg? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Budget Energie .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gemiddeld gezin)

Duur Maatschappij Bonus Korting/maand Kostenplaatje
1 jaar Budget Energie €250 €20,83 €1.610,50
3 jaar Budget Energie €360 €10 €1.730,50
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.850,50

Bij contracten van 2 of 3 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Denk aan water, wind en zon. Het duurzame hiervan is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Middels deze pagina vergelijk je vluchtig en zonder problemen de populaire groene stroom leveranciers. Activeer hiervoor de filter “100% duurzame energieleveranciers Valkenburg”. Daarnaast kun je sorteren op energie afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of beperk je zoekopdracht tot enkel groene stroom uit Nederland.

Voorbeelden van groene energie in Valkenburg:

 1. E.ON
 2. Huismerk Energie
 3. Qwint

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk gebouw in Valkenburg met een energieaansluiting is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Met zo’n enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Met zo’n dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. We hebben het hier over piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (’s avonds en ’s nachts, vroeg in de ochtend en nationale feestdagen). Welke van deze opties resulteert in de laagste energierekening is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Gebruik je het grootste gedeelte van de energie rond de daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Neem dit in acht: het vraagt nogal wat planning om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Onder andere computers en keukenapparatuur. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Het heeft dus een grote impact op je leven. En de opbrengst is marginaal.Wij adviseren daarom: het enkeltarief voldoet prima! Geld besparen door het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Bekijk direct de aanbieder NLE.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Valkenburg? Dan kun je kiezen voor flexibele of vaststaande prijzen. Maar wat is precies het onderscheid? En wat past bij mijn situatie? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen nooit zolang jouw contract loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaan de prijzen omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de omgeving Valkenburg is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en de voorwaarden wisselen. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, vaak in het voorjaar en najaar. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De prijsontwikkeling is moeilijk in te schatten. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet blij met jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Wellicht kun je het oude energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Leveranciers geven jouw speciale welkomstaanbiedingen. Maar wanneer kan ik overstappen? En hoe doe ik dat? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik overgaan?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van een kleine maand. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €278

 1. Check of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Vergelijk energieprijzen met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Spot de beste en betaalbaarste energie-leverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Jullie aanstaande maatschappij regelt de overstap.
 7. Dit fonkelnieuwe contract gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen met zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Valkenburg zonnepanelen laten plaatsen? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Limburg. Iedere 12 maanden wordt je hierin tegemoetgekomen. We spreken dan over salderen. Ook met zonnepanelen is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Oosterwolde.

 1. Bereken je verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Was dit een negatief getal? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je bekijkt meteen de meest aantrekkelijke stroomaanbieder voor jou. Noemenswaardig: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Kies een overstapmoment. Hint: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Valkenburg


Ontdek de goedkoopste energie in Valkenburg

Betaal jij teveel voor de stroom? Of is er sprake van verhuizing en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Selecteer nu direct de goedkoopste stroom in Valkenburg (en gas). Energie vergelijken en oversluiten doe je met de volgende stappen:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Limburg)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
3 jarig contract
Flinke welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
1 jarig contract
Mooie welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Online verbruik inzien
Goede aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Aangename service
Interessante kortingen

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Maandelijks bijstellen
Scherpe welkomstkorting

logo current

Qurrent

NL windenergie
Direct overstappen
Flinke welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Sympatieke service
Mooie welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Overstaphulp
Mooie welkomstbonus

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Persoonlijke service
Aantrekkelijke acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Duidelijke voorwaarden
Fikse welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
Betalen in termijnen
Scherpe aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Betalen in termijnen
Prominente acties


Prijzen gas vergelijken in Valkenburg

Ons gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de energienota. Wat voor functie heeft gas? Wel, natuurlijk voor de verwarming, voor het verwarmen van water en voor bijv. keukenapparaten. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Valkenburg? Door de gas-vergelijker tool in te vullen zoek jij direct de meest goedkope gasmaatschappij. Op die pagina bekijk je de huidige gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstcadeaus. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer jullie adresgegevens in en verbruik per jaar in, en ontdek de laagste gastarieven voor jouw situatie (Valkenburg). Een interessante gas leverancier kunnen vinden? Start vandaag nog met besparen! Dit stelt maar weinig voor. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. In die dagen kun je nog van het contract af. Stap vandaag nog over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Fleringen.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Valkenburg.