Energie vergelijken Bemelen Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar maar liefst €272


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en razendsnel energieprijzen vergelijken in Bemelen? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Denk maar aan stroomleveranciers als E.ON en Qurrent. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Bemelen? Vergelijk energieprijzen voor jouw huis. Hoe dat werkt? Het is bijzonder eenvoudig. Vul jouw postcode + huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (gas plus stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (een dubbele of enkele meter). Hierop volgend bepaal je de looptijd van jouw contract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een tijdelijk energiecontract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Aansluitend vergelijk je direct de goedkoopste energieleverancier. Van elke organisatie vergelijk je de kosten per 12 maanden en de geldende korting voor nieuwe klanten. Meer weten over de verschillende aanbieders? Hier check je alle info over stroom, gas en licht in Bemelen.

Alle organisaties

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Gemakkelijk overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Voordeel op de energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar tot €234

Bespaar direct op jouw stroom & gas Op kosten voor energie besparen. Ook voor jou interessant? Check op deze pagina alle details.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract gewoon vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Ja toch? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Let nu goed op: contracten met een lange looptijd kennen duurdere prijzen in vergelijking met kortlopende contracten. Zoek je een goedkoop energiecontract in Bemelen? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Eneco .

Een voorbeeld ter illustratie (op basis van gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Korting Premie/maand Jaarlijks
1 jaar Eneco €200 €16,67 €1.518,00
3 jaar Eneco €420 €11,67 €1.638,00
5 jaar Eneco €0 €0 €1.758,00

Bij langlopende contracten zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. O.a. zonnepanelen en windturbines. De belangrijkste eigenschap dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Veel mensen denken dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dat is vaak niet het geval. Aan de hand van deze pagina vergelijk je supersnel en gemakkelijk de populaire groene stroom leveranciers. Klik wel even op het vakje met: “uitsluitend duurzame energieleveranciers Bemelen”. Je kunt ook filteren op stroom afkomstig van zonnepanelen of juist windmolens. Of zoek naar in eigen land opgewekte groene energie.

Veel gekozen groene energie in Bemelen:

 1. Anode Energie
 2. Greenchoice
 3. Oxxio

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elke inwoner van Bemelen met een energieaansluiting is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is precies het verschil? In het geval van een enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Bij een dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. In de volksmond zijn dit piekuren (overdag) en een lager tarief in de daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, tijdens weekenden en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk tarief voor jullie het meest geschikt is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Verbruik jij meer dan de helft van de energie tijdens deze daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Neem dit in acht: het valt soms tegen om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Onder andere TV’s, PC’s en kookapparatuur. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En het levert niet veel op. Daarom ons advies: selecteer het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Voorts is een huishouden met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Lees online nu alles over de aanbieder Budget Energie.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Bemelen? Dan heb je de keuze tussen vaststaande en flexibele prijzen. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven niet, zolang het contract loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaan de prijzen omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. In Bemelen zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas gedurende jouw contractperiode wisselen. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, in eind Juli en in begin Januari. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De tarieven en prijsverandering is doorgaan lastig te schatten. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet content met jullie huidige energie aanbieder? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Misschien kun je je bestaande energiecontract opzeggen en overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energieaanbieders bieden namelijk serieuze welkomst vergoedingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik wisselen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van enkele weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Heb je een contract met vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Voortijdig switchen kan, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €273

 1. Check hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Check de laagste energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Selecteer de beste en aantrekkelijkste stroomaanbieder.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. De volgende energieaanbieder sluit jouw energie netjes over.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen + zonnepanelen: werkt dat anders?

In Bemelen zonnepanelen tot je beschikking? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Limburg. Elk jaar wordt je hierin tegemoetgekomen. In de volksmond is dat ‘salderen’. Ook met zonnepanelen is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Valkenswaard.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Je vult het berekende stroomverbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je checkt in een oogopslag de meest goedkope energiemaatschappij voor jouw situatie. Noemenswaardig: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Advies: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Bemelen


Zo vind je de goedkoopste energie in Bemelen

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of ga je binnenkort verhuizen en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Kies nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Bemelen (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen is een fluitje van een cent:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Limburg)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Duidelijke voorwaarden
Mooie welkomstbonus

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Hulp bij overstappen
Goede aanbieding

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Flexibele gasprijs
Verleidelijke kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
Verschillende contracten
Fikse welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Meerdere contracten
Fikse aanbiedingen

logo current

Qurrent

Windtegoed
Snel overstappen
Concurrerende acties

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
3 jaar vast of variabel
Scherpe aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Flexibele gasprijs
Scherpe aanbiedingen

logo engie

Engie

ENGIE app
3 jarig contract
Flinke aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Tussentijds aanpassen
Fikse aanbieding

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Aangename service
Aanzienlijke acties

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Flexibele stroomprijs
Prominente acties


Prijzen gas vergelijken in Bemelen

Het verbruikte gas vormt voor een groot deel de energierekening. Gas gebruiken we om het in huis warm te maken, om water op te warmen en om eten te bereiden. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Bemelen? Door de gas-vergelijker tool in te vullen bekijk jij direct de meest voordelige gas aanbieder. Via onze tool staat een overzicht van alle gasprijzen, met cashback-acties en welkomstcadeaus. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer je postcode + huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en achterhaal aantrekkelijke gastarieven voor jouw situatie (Eijsden-Margraten). Een geschikte aanbieder ontdekt? Stap dan direct online over. Dit vergt verder geen kennis. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. In dat tijdvak ben je vrij om er toch van af te zien. Stap over binnen een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Leusden.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Eijsden-Margraten.