Energie vergelijken Bennebroek Check alle energiemaatschappijen en bespaar wel €282


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Bennebroek? De keuze is vandaag de dag erg groot. Denk aan stroommaatschappijen zoals bijv. Budget Energie en MAIN Energie. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Bennebroek? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw woning. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is zo gepiept. Vul je locatie in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (stroom en gas) en selecteer de gewenste meter (dit is een dubbele of enkele meter). Hierna bepaal je de looptijd van het energiecontract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een flexibel maandcontract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Vervolgens zie je binnen een paar seconden de goedkoopste energiemaatschappij. Per verstrekker vind je de jaarlijkse kosten en de hoogte van de welkomstpremie. Is het onbekend voor jou? Op deze pagina tref je alle info over gas, stroom en licht in Bennebroek.

Alle leveranciers

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Overstappen is zo gepiept

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Goedkopere energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar eenvoudig €267

Een lage gas- en stroomrekening Op kosten voor energie besparen. Dat laat jij toch niet liggen? Pak deze kans en stap over.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt verstandig: het energiecontract gelijk vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Als je kiest voor een lange periode zijn de voordelen nog veel groter. Of toch niet? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Het tegendeel is waar: langetermijncontracten zijn gepeperder dan kortlopende contracten. Direct een goedkoop energiecontract in Bennebroek? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Qurrent .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gerekend met een gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Korting Bonus/maand Jaarlijks
1 jaar Qurrent €230 €19,17 €1.518,15
3 jaar Qurrent €130 €3,61 €1.638,15
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.758,15

Bij een lang contract daalt het tarief voor gas en stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Bijvoorbeeld zon, wind en water. De belangrijkste eigenschap dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. En dat draagt bij aan een beter milieu. Vaak wordt beweerd dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Met behulp van de vergelijker vergelijk je vluchtig en gemakkelijk de verschillende aanbieders van groene stroom. Klik het vakje “100% duurzame energieleveranciers Bennebroek”. Tip: filter nu ook op energie afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar groene energie uit NL.

Veel gekozen groene energie in Bennebroek:

 1. Eneco
 2. Greenchoice
 3. Qurrent

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Ieder adres in Bennebroek die energie verbruikt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Bij deze enkele meters heb je te maken met 1 tarief. In het geval van een dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een apart tarief voor daluren (na 9 uur ’s avonds, op zaterdagen en zondagen en met feestdagen). Welke optie voor jou het voordeligst is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Gebruik je het leeuwendeel van de energie tijdens daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Vergeet niet: het is een hele uitdaging om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Bijvoorbeeld TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je meer doen in de daluren? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En de opbrengst is marginaal.Wij adviseren daarom: selecteer het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Daarbij ben je met een enkeltarief veel vrijer. Check alle details over DELTA.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Bennebroek? De twee contractsoorten zijn vaststaande en flexibele prijzen. Wat is nu precies het verschil? En welk type tarief past bij mij? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan fluctueren de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de regio Bennebroek is het vaste energietarief zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en de voorwaarden opnieuw bepaald worden. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, direct in januari, en halverwege in juli. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. Deze prijsaanpassing zijn niet met zekerheid te zeggen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Ben je ontevreden over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Dan kun je mogelijk het oude energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energieaanbieders kunnen een aanbod doen met aantrekkelijke welkomstacties. Wanneer kan ik de overstap maken? Wat moet ik dan exact doen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik oversluiten?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 30 dagen. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €296

 1. Check hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij op basis van jouw gegevens.
 3. Zoek de beste en voordeligste energie-leverancier.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Jullie toekomstige leverancier is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Het kersverse contract is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Bennebroek zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Houd je elke maand stroom over? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Noord-Holland. Per jaar ontvang je een vereffening. Dit principe is ‘salderen’. Ook met zonnepanelen is een vergelijking van energieprijzen een must. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Varik.

 1. Maak een begroting van het verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Je vult het berekende stroomverbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je ziet direct de meest betaalbare energiemaatschappij voor jouw woning en verbruik. Let op: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Aanwijzing: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Bennebroek


Profiteer van de goedkoopste energie in Bennebroek

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of is er sprake van verhuizing en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Kies nu makkelijk de goedkoopste stroom in Bennebroek (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Noord-Holland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
1 jarig contract
Aantrekkelijke acties

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Aangename service
Mooie welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Verbruik aanpassen
Prominente kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Snel overstappen
Mooie welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Nette service
Fikse aanbieding

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Vriendelijke service
Prominente acties

logo green choice

Green Choice

100% groen
Flexibele gasprijs
Fikse welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Overstaphulp
Flinke welkomstpremie

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Overstapservice
Mooie aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Verbruik aanpassen
Mooie welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Charmante service
Flinke aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Inzicht in je verbruik
Flinke aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Bennebroek

Gasverbruik vormt voor een groot deel de energierekening. Gas wordt vooral gebruikt om het in huis warm te maken, voor warm water en koken op een fornuis. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Bennebroek? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan check je binnen no-time de meest betaalbare gas aanbieder. Op die pagina zoek je snel alle gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstbonussen. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer je postcode + huisnummer en verbruik per jaar in, en achterhaal de meest voordelige gas-tarieven voor jouw woning (Bloemendaal). Een goedkope gasmaatschappij ontdekt? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Tijdens die twee weken ben je vrij om er toch van af te zien. Stap nu over in een paar minuten, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Nu ook online: Energie vergelijken Leuvenheim.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Bloemendaal.