Energie vergelijken Leuvenheim Check alle energiemaatschappijen en krijg kortingen tot wel €287


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Leuvenheim? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Waarschijnlijk ken jij stroom maatschappijen zoals Energieflex en HVC. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Leuvenheim? Vergelijk de prijzen voor jouw situatie. Hoe doe ik dit? Het is simpel. Voer een postcode en huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (stroom en gas) en geef aan welke meter je hebt (dit is een dubbele of enkele meter). Hierop volgend kies je de looptijd van jouw contract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of direct opzegbaar) en kies je het gewenste energietarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Vervolgens zie je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Van elke energieaanbieder ontdek je de kosten op jaarbasis en de geldende cashback-korting. Is het nieuw voor jou? Op energieaanbiedingvergelijken.nl blader je door alle info over stroom, gas en licht in Leuvenheim.

Alle aanbieders

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Overstappen is zo gepiept

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Lagere prijzen voor energie

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar vandaag nog €179

Een laag tarief voor gas en stroom De energierekening naar beneden. Dat is voor iedereen relevant. Bekijk direct meer informatie

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt verstandig: het energiecontract slim afsluiten voor een aantal jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Als je kiest voor een lange periode is de kortingsactie nog gunstiger. Of toch niet? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Let nu goed op: contracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan kortlopende contracten. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Leuvenheim? Selecteer dan een 1-jarig contract. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Engie .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gerekend met een gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Premie Bonus/maand Totaal
1 jaar Engie €170 €14,17 €1.565,85
3 jaar Engie €390 €10,83 €1.685,85
5 jaar Engie €0 €0 €1.805,85

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Windmolens, zonnecellen en water. Het grote positieve aspect is dat er geen CO2 vrijkomt. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dat is vaak niet het geval. Aan de hand van onze tool vergelijk je snel & probleemloos alle groene-stroom maatschappijen. Klik het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Leuvenheim”. Daarnaast kun je sorteren op energie opgewekt door zonnepanelen of juist windmolens. Of zoek expliciet naar in eigen land opgewekte groene energie.

Erkende leveranciers van groene stroom in Leuvenheim:

 1. DELTA
 2. MAIN Energie
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elk huis in Leuvenheim met een energieaansluiting heeft een enkele of dubbele meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Werk jij met een enkele meter? Dan betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Bij de dubbele meters heb je te maken met 2 tarieven. Men spreekt dan over piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een tarief voor de daluren (in de nacht, tijdens weekenden en tijdens o.a. de paasdagen). Welk tarief het beste is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Verbruik je het leeuwendeel van de stroom tijdens deze daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Neem dit in acht: het is niet altijd gemakkelijk om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Neem nou computers en keukenapparatuur. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Het heeft dus een grote impact op je leven. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Onze tip is: een enkeltarief is duidelijker. Bezuinigen door het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Daarnaast ben je met het enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Ga aan de slag met energie van Powerpeers.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Leuvenheim? Het aanbod bestaat uit variabele of vaste tarieven. Maar wat zijn de verschillen? En welk type tarief past bij mij? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven tijdens het contract niet. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Gaan de prijzen omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. In de plaats Leuvenheim is het vaste energietarief erg populair.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en de voorwaarden worden herberekend. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, in eind Juli en in begin Januari. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. Deze prijsaanpassing is niet gemakkelijk te voorspellen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie huidige energie aanbieder? Vind je jouw energierekening te hoog? Doorgaans kun jij jouw huidige energiecontract opzeggen en overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Leveranciers bieden namelijk interessante welkomstpremies. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke fases moet ik dan doorlopen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik oversluiten?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Let dan zeker op de opzegtermijn van een kleine maand. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Eerder opzeggen kan wel, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €272

 1. Ga na wanneer jouw contract afloopt.
 2. Check de laagste energieprijzen gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Sorteer de beste en voordeligste leverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Jouw nieuwe maatschappij zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Het kersverse contract is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Leuvenheim zonnepanelen tot je beschikking? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Gelderland. Aan het einde van het jaar heb je dan recht op een compensatie. In de volksmond is dat ‘salderen’. Voor huishoudens met zonnepanelen is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Folsgare.

 1. Bereken je verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Is dit een getal in de min? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je ziet meteen de meest betaalbare energieaanbieder gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Hint: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Tip: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Leuvenheim


Stap over naar de goedkoopste energie in Leuvenheim

Is jouw energierekening te hoog? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Vind nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Leuvenheim (en gas). Overstappen na de energievergelijking doe je met de volgende stappen:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Gelderland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
3 jarig contract
Fikse welkomstpremie

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Contract wijzigen
Mooie welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Flexibele of vaste prijs
Concurrerende acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
3 jaar vast of variabel
Prominente acties

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Online verbruik inzien
Mooie aanbiedingen

logo current

Qurrent

Groene stroom
Persoonlijk advies
Scherpe welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Nette service
Flinke welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Flexibele of vaste prijs
Scherpe welkomstkorting

logo engie

Engie

Helemaal groen
Persoonlijke service
Hoge welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Overstapservice
Fikse welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Persoonlijke service
Scherpe aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Verschillende contracten
Flinke welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Leuvenheim

Jullie gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de maandelijkse energierekening. Gas wordt vooral gebruikt natuurlijk voor de verwarming, voor het verwarmen van water en om te koken. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Leuvenheim? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan zoek jij binnen no-time de goedkoopste maatschappij. Op deze website staat een overzicht van alle gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstbonussen. Weten wat je voor gas kwijt bent? Vul de postcode, huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en vind de goedkoopste gastarievenvoor jouw woning (Brummen). Een geschikte maatschappij achterhaald? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In deze periode ben je vrij om er toch van af te zien. Stap over binnen een paar minuten, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Nu ook online: Energie vergelijken Vogelenzang.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en regel de overstap online in de gemeente Brummen.