Energie vergelijken Bennekom Start met vergelijken en krijg een korting tot €252


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Bennekom? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Erkende organisaties zijn stroomaanbieders zoals bijv. De Vastelastenbond en Noordelijk Lokaal Duurzaam. En het aanbod groeit. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Bennekom? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw thuis. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is simpel. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat hoeveel je per jaar verbruikt (m3 gas en Kwh stroom) en selecteer de gewenste meter (enkele- of dubbele meter). Verder kies je de ideale looptijd van jouw energiecontract (bijvoorbeeld 1 jaar of een flexibel maandcontract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Daarna check je onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke verstrekker vergelijk je de prijs per jaar en de eventuele. welkomstpremie. Hulp nodig bij kiezen? Op onze website vind je rijke informatie over gas, stroom en licht in Bennekom.

Alle energieaanbieders

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Gelijk oversluiten

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Bespaar op je energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar eenvoudig €201

Een lage stroom- en gasrekening. De energierekening naar beneden. Ook voor jou interessant? Pak deze kans en stap over.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract gelijk afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. En als je lang kant blijft is de kortingsactie nog gunstiger. Is dat zo? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Let nu goed op: contracten voor meerdere jaren zijn prijziger dan kortstondige contracten. Wil je een goedkoop energiecontract in Bennekom? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Zie ook het onderstaande voorbeeld van Green Choice.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (op basis van gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Bonus Bonus/maand Jaarlijks
1 jaar Green Choice €240 €20 €1.518,20
3 jaar Green Choice €140 €3,89 €1.638,20
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.758,20

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Windmolens, zonnecellen en water. Het grootste voordeel is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Vaak wordt beweerd dat groene stroom een hoger tarief heeft. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Met behulp van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je rap en probleemloos alle groene-stroom maatschappijen. Kies hierbij voor “alleen duurzame energieleveranciers Bennekom”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie afkomstig van windmolens of zonnepanelen. Of zoek expliciet naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Erkende leveranciers van groene stroom in Bennekom:

 1. Clean Energy
 2. Innova Energie
 3. UnitedConsumers

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elk gebouw in Bennekom waar stroom verbruikt wordt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? Met zo’n enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt heb je te maken met 2 tarieven. Een tarief voor de piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (later op de avond, voor 7 uur ’s ochtends en met bijv. kerst). Welk tarief het goedkoopste is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Consumeer jij een belangrijk deel van jouw energie in de daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Goed om te weten: het is een hele klus om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Voorbeelden zijn TV’s, PC’s en kookapparatuur. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je moet dus continu nadenken over de planning. Het levert ook nog eens weinig op. Daarom ons advies: ga voor het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel meer flexibel. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij E.ON.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Bennekom? Maak dan eerst een keuze uit vaste en variabele tarieven. Wat is nu precies het verschil? Voor welk prijstype moet ik kiezen? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven niet, zolang het contract loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de regio Bennekom is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en contractuele verplichtingen aangepast worden. Dit gebeurd meermaals per jaar, vaak is dat in januari en in juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De prijs en tarief-ontwikkelingen zijn niet met zekerheid te zeggen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet te spreken over jouw actuele energieleverancier? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Tegenwoordig kan jij wellicht je bestaande energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En de besparing is niet mals. Aanbieders geven namelijk prachtige welkomstaanbiedingen. Maar wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik veranderen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Let dan zeker op de opzegtermijn van 4 weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €132

 1. Bekijk of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Bekijk de actuele energietarieven aangepast op jouw woning.
 3. Zoek de beste en voordeligste stroomaanbieder.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. De nieuwe leverancier zegt jouw huidige contract op.
 7. De vernieuwde prijsafspraak zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen en zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Bennekom zonnepanelen op jouw woning? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Houd je elke maand stroom over? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Gelderland. Elke 12 maanden wordt je hier natuurlijk voor beloond. In de volksmond is dat ‘salderen’. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Varsselder.

 1. Maak een begroting van het verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je checkt direct de voordeligste leverancier voor jouw woning en verbruik. Cruciaal: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Cruciaal: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Bennekom


Overstappen naar de goedkoopste energie in Bennekom

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Kies nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Bennekom (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen is erg eenvoudig:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Gelderland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Online account
Sublieme kortingen

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Vaste prijs stroom
Aantrekkelijke kortingen

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Tussentijds aanpassen
Flinke welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Tussentijds aanpassen
Fikse welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Eenvoudig afsluiten
Fikse aanbieding

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Vaste prijs stroom
Flinke welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Betalen in termijnen
Fikse welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
Variabele stroomprijzen
Mooie aanbiedingen

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Goede klantenservice
Mooie welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Eenvoudig afsluiten
Sublieme kortingen

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Direct overstappen
Mooie aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
2 jarig contract
Flinke welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Bennekom

Het verbruik van gas is een belangrijk onderdeel van de energienota. Gas wordt vooral gebruikt om het in huis warm te maken, voor warm water en om te koken. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Bennekom? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan tref jij snel de goedkoopste maatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl doorzoek je de gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstbonussen. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Kies de postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en achterhaal aantrekkelijke gastarieven voor jouw verbruik (Ede). Een betaalbare gasmaatschappij aangetroffen? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit vergt verder geen kennis. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Binnen deze 2 weken ben je vrij om er toch van af te zien. Stap nu over in een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Start nu ook met Energie vergelijken Leveroy.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas voor jouw situatie in de gemeente Ede.