Energie vergelijken Leveroy Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €251


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en vlug energieprijzen vergelijken in Leveroy? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Gerespecteerde organisaties zijn stroommaatschappijen als Vrijopnaam of Vattenfall. En er komen steeds meer aanbieders bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Leveroy? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw thuis. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is zo gepiept. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, geef aan wat het verbruik is (gas plus stroom) en kies het type meter (dubbele- of enkele meter). Hierop volgend kies je de looptijd van de overeenkomst (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Daarna vergelijk je onmiddellijk de goedkoopste energie. Van iedere aanbieder check je de prijs per jaar en de eventuele. korting voor nieuwe klanten. Alles weten over contracten en tarieven? Op energieaanbiedingvergelijken.nl vind je rijke informatie over stroom, gas en licht in Leveroy.

Alle aanbieders

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Snel overstappen van aanbieder

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Goedkopere energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar tot wel €179

Een lage gas- en stroomrekening Een voordeliger energiecontract.Dat is voor iedereen relevant. Wij leggen het allemaal voor je uit.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract gewoon voor een langere periode vastzetten. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. En als loyale klant zijn de voordelen nog veel groter. Of toch niet? De energiemarkt werkt net wat anders. Sterker nog: energiecontracten met een lange looptijd zijn duurder dan een kortlopend contract. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Leveroy? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Energiedirect.nl .

Een voorbeeld (op basis van gemiddeld gezin)

Termijn Maatschappij Bonus Bonus/maand Jaarlijks
1 jaar Energiedirect.nl €180 €15,00 €1.565,90
3 jaar Energiedirect.nl €400 €11,11 €1.685,90
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.805,90

Bij een contract van bijv. 5 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het voornaamste punt is dat er geen uitstoot van CO2 is. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dat is vaak niet het geval. Aan de hand van deze pagina vergelijk je gauw en eenvoudig alle groene-stroom maatschappijen. Hiervoor kies je het selectievakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Leveroy”. Je kunt ook filteren op energie opgewekt door zonnepanelen/windmolens. Of beperk je zoekopdracht tot alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Leveroy:

 1. Energiedirect.nl
 2. Engie
 3. Pure Energie

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Ieder adres in Leveroy waar energie geleverd wordt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Bij deze enkele meters is er 1 tarief voor alle stroom. Wanneer je een dubbele meter hebt kunnen de tarieven worden uitgesplitst. We onderscheiden de piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (na 9 uur ’s avonds, op zaterdagen en zondagen en reguliere feestdagen). Welk tarief voor jullie het meest geschikt is, verschilt per situatie.

Gebruik je het grootste gedeelte van de energie rond de daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Echter, let goed op: het is een hele uitdaging om stroom vooral in de daluren te consumeren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Denk aan de vrieskist of WIFI. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En de winst is minimaal. Daarom ons advies: een enkeltarief is duidelijker. Bezuinigen door het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Daarnaast ben je met het enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Pure Energie.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Leveroy? Maak dan eerst een keuze uit een vast of variabel tarief. Waarin verschillen deze van elkaar? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In Leveroy is het vaste energietarief zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan kunnen de energieprijzen en contractuele verplichtingen schommelen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. Deze prijsaanpassing is lastig te voorspellen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet tevreden over jouw actuele energieleverancier? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Misschien kun je jouw huidige energiecontract opzeggen en direct overstappen. En de besparing is niet mals. Aanbieders bieden namelijk formidabele welkomstbonussen. Wanneer kan ik de overstap maken? Wat moet ik dan exact doen? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik al switchen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Let dan zeker op de opzegtermijn van 30 dagen. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €246

 1. Trek na wat de einddatum van het contract is.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Spot de beste en scherpste stroomaanbieder.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Jullie nieuwe leverancier is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Dit fonkelnieuwe contract wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen met zonnepanelen: werkt dat anders?

In Leveroy zonnepanelen tot je beschikking? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Limburg. Aan het einde van het jaar heb je dan recht op een compensatie. De benaming hiervoor is salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is een vergelijking van energieprijzen een must. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Formerum.

 1. Bereken je verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Is dit getal negatief? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je ontdekt meteen de aantrekkelijkste maatschappij gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Let op: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Doorslaggevend: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Leveroy


Profiteer van de goedkoopste energie in Leveroy

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of is er sprake van verhuizing en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Selecteer nu snel de goedkoopste stroom in Leveroy (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Limburg)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Selecteer het gewenste energietarief. Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Behulpzame service
Scherpe welkomstkorting

logo essent

Essent

VerbruiksManager
2 jarig contract
Interessante acties

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Vaste & variabele prijzen
Goede aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Snel oversluiten
Mooie welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Snel af te sluiten
Scherpe welkomstpremie

logo current

Qurrent

NL windenergie
Direct overstappen
Aanzienlijke kortingen

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Hulp bij overstappen
Scherpe welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
1 jaar vast of variabel
Hoge welkomstbonus

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Betalen in termijnen
Scherpe welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Persoonlijke service
Verleidelijke kortingen

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Nette klantenservice
Hoge welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
2 jarig contract
Interessante kortingen


Prijzen gas vergelijken in Leveroy

Het verbruik van gas bepaalt deels de energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt natuurlijk voor de verwarming, voor het verwarmen van water en om eten te bereiden. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Leveroy? Met behulp van onze gas-vergelijker tref jij binnen no-time de meest goedkope leverancier. Via de vergelijker doorzoek je de gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstpremies. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer je postcode + huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en ontdek aantrekkelijke gastarieven voor jouw woning (Nederweert). Een geschikte leverancier aangetroffen? Zet dan de overstap in werking. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Binnen dit stadium mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap nu over in een paar minuten, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Start nu ook met Energie vergelijken Vogelwaarde.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en stap online over in de gemeente Nederweert.