Energie vergelijken Benthuizen Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar wel €272


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en razendsnel energieprijzen vergelijken in Benthuizen? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Denk aan erkende stroomaanbieders zoals bijv. Allure Energie en Qwint. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Benthuizen? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw woning. Hoe kan ik beginnen? Het is simpel. Geef je postcode en huisnummer door, begroot jouw totale verbruik (gas en stroom) en selecteer de gewenste meter (een dubbele of enkele meter). Verder selecteer je de looptijd van jouw contract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een flexibel maandcontract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Hierna ontdek je meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere verstrekker zie je de kosten per 12 maanden en de geldende welkomstbonus. Meer weten over de verschillende aanbieders? Op deze pagina vind je rijke informatie over gas, stroom en licht in Benthuizen.

Alle organisaties

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Snel overstappen van aanbieder

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

De energierekening omlaag

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar meteen €265

De goedkoopste stroom en gas Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat is voor iedereen relevant. Hieronder vind je alle uitleg.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract direct aangaan voor meerdere jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. En als loyale klant zijn de voordelen nog veel groter. Klopt dat? De energiemarkt werkt net wat anders. Je zult het niet verwachten: contracten met een lange looptijd kennen duurdere prijzen in vergelijking met kortdurende prijsafspraken. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Benthuizen? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. We hebben een berekening gemaakt van Budget Energie .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gemiddeld gezin)

Duur Leverancier Korting Bonus/maand 12 maanden
1 jaar Budget Energie €140 €11,67 €1.518,45
3 jaar Budget Energie €190 €5,28 €1.638,45
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.758,45

Bij een lang contract ga je minder betalen voor je gas en stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Voorbeeld zijn zon en wind. Het grootste voordeel is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. De gedachte is dat groene stroom erg kostbaar is. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Middels deze pagina vergelijk je vlot en zonder problemen aanbieders van groene stroom in de buurt. Selecteer het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Benthuizen”. Je kunt ook filteren op stroom van zonnepanelen of juist windmolens. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar groene energie uit NL.

Populaire groene energie in Benthuizen:

 1. Energiedirect.nl
 2. Energieflex
 3. Powerpeers

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elke woning in Benthuizen met toegang tot energie is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Werk jij met een enkele meter? Dan wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. In het geval van een dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een tarief voor de daluren (in de nacht, op zaterdagen en zondagen en reguliere feestdagen). Welke optie voor jou het goedkoopste is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Consumeer je het grootste gedeelte van jouw energie tijdens daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Neem dit in acht: het is een hele klus om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Denk maar aan computers en keukenapparatuur. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. Het levert ook nog eens weinig op. Veel mensen zeggen daarom: kies voor het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief valt tegen. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel vrijer. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Essent.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Benthuizen? Dan heb je de keuze tussen vaste en variabele tarieven. Maar wat zijn de verschillen? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan fluctueren de prijzen niet, zolang het contract loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Dalen de tarieven tussentijds? Dan heb je daar geen profijt van. In de plaats Benthuizen is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en leveringsvoorwaarden veranderen. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, doorgaans in de periode Juli en Januari. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De prijsontwikkeling is niet gemakkelijk te voorspellen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet content met jullie huidige energieleverancier? Vind je de energienota aan de hoge kant? Doorgaans kun jij jouw huidige energiecontract opzeggen en overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energieleveranciers bieden je prachtige welkomstkortingen. Kan ik vandaag al overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik oversluiten?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van 1 maand. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete wisselt, maar is al snel €160

 1. Ga na wat de einddatum van het contract is.
 2. Ga energieprijzen vergelijken aangepast op jouw woning.
 3. Sorteer de beste en voordeligste aanbieder.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Je nieuwgekozen maatschappij zegt jouw huidige contract op.
 7. De vernieuwde prijsafspraak wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen + zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Benthuizen zonnepanelen op jouw woning? In dat geval wek jij zelf al energie op. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Zuid-Holland. Aan het einde van het jaar wordt je hier natuurlijk voor beloond. Dit heet salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Veenendaal.

 1. Maak een begroting van het verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je ziet eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Belangrijk: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Suggestie: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Benthuizen


Profiteer van de goedkoopste energie in Benthuizen

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Check nu meteen de goedkoopste stroom in Benthuizen (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Zuid-Holland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Vriendelijke service
Aantrekkelijke acties

logo essent

Essent

Slim besparen
Persoonlijke service
Fikse aanbieding

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Overstapservice
Hoge welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Maandelijks bijstellen
Goede welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Meerdere contracten
Sublieme kortingen

logo current

Qurrent

Slimme meter
Vaste prijs stroom
Concurrerende kortingen

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Online verbruik inzien
Goede aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Eenvoudig afsluiten
Mooie welkomstbonus

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Termijnbedrag wijzigen
Flinke aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Snel oversluiten
Fikse welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Online verbruik inzien
Goede welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Goede klantenservice
Hoge welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Benthuizen

Ons gasverbruik neemt een groot deel in van de energienota. Gas wordt verbruikt om onze woningen op te warmen, voor een lekker warm bad en om het fornuis te gebruiken. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Benthuizen? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan vind je binnen mum van tijd de goedkoopste aanbieder. Op die pagina vind je actuele gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstcadeaus. Alle gasprijzen op een rij? Geef je postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en achterhaal de gunstigste gas-prijzen uit de regio (Alphen aan den Rijn). Een interessante gasmaatschappij gevonden? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder regelt dit. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Binnen dit stadium kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap nu over in een paar minuten, en pak die welkomstbonus! Nu ook online: Energie vergelijken Liempde.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas voor jouw woning in de gemeente Alphen aan den Rijn.