Energie vergelijken Liempde Vergelijk de energieaanbieders en bespaar wel €299


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en razendsnel energieprijzen vergelijken in Liempde? De keuze is vandaag de dag erg groot. Denk aan stroomaanbieders als bijvoorbeeld Allure Energie of Qurrent. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Liempde? Vergelijk de prijzen voor jouw situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Heel eenvoudig! Vul jouw postcode + huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en geef aan welke meter je hebt (voor dubbel- of enkel tarief). Verder bepaal je de looptijd van de verbintenis (opties zijn bijv. 1 3 jaar of direct opzegbaar) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Vervolgens ontdek je binnen een paar seconden de goedkoopste energieleverancier. Van iedere verstrekker tref je de energiekosten per jaar en de beschikbare korting. Precies weten hoe het allemaal werkt? Op deze pagina vind je praktische info over stroom, gas en licht in Liempde.

Alle organisaties

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Gemakkelijk overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Bespaar op je energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar tot €240

Minder betalen voor gas en stroom Minder betalen voor je energie. Dat wil toch iedereen? Bekijk direct meer informatie

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract meteen vastzetten voor meerdere jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan ontvang je een leuke korting. Of juist niet? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Sterker nog: langetermijncontracten zijn duurder dan kortlopende contracten. Zoek je een goedkoop energiecontract in Liempde? Selecteer dan een 1-jarig contract. We hebben een berekening gemaakt van Eneco .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gerekend met een gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Premie Premie/maand Jaarkosten
1 jaar Eneco €230 €19,17 €1.566,15
3 jaar Eneco €130 €3,61 €1.686,15
5 jaar Eneco €0 €0 €1.806,15

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Voorbeeld zijn zon en wind. Het grote positieve aspect is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Vaak wordt beweerd dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Gelukkig is dit vaak niet zo. Met behulp van onze tool vergelijk je vlot en moeiteloos aanbieders van groene stroom in de buurt. Klik het vakje “100% duurzame energieleveranciers Liempde”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie opgewekt door wind of de zon. Of ga voor groene energie uit NL.

Populaire groene energie in Liempde:

 1. Budget Energie
 2. Energieflex
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elke woning in Liempde waar stroom wordt gebruikt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Bij deze enkele meters betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. In het geval van een dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. Een tarief voor de piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een lager tarief in de daluren (na 9 uur ’s avonds, vroeg in de ochtend en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk tarief voor jullie het meest geschikt is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Verbruik jij een belangrijk deel van jouw stroom op daluur momenten? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Goed om te weten: het valt soms tegen om energie met name in de daluren te gebruiken. De meest producten staan thuis continu aan. Denk maar aan TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En de opbrengst is marginaal.Ons advies: het enkeltarief is eenvoudiger! Besparen met dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel meer flexibel. Check alle details over Vrijopnaam.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Liempde? Dan kun je kiezen voor een variabel en vast tarief. Maar wat is precies het onderscheid? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de omgeving Liempde zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom tijdens het contract wisselen. Dit gebeurd meermaals per jaar, in Januari en in Juli. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. Deze prijsaanpassing is doorgaan lastig te schatten. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie huidige energieleverancier? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Tegenwoordig kan jij wellicht het oude energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat kan flink geld besparen. Maatschappijen geven jouw sensationele welkomstaanbiedingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik wisselen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van enkele weken. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Eerder opzeggen kan wel, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €280

 1. Bekijk of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Vergelijk energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Zoek de beste en voordeligste stroomaanbieder.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Jouw nieuwe leverancier verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. De vernieuwde prijsafspraak zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen met zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Liempde zonnepanelen laten plaatsen? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Noord-Brabant. Elke 12 maanden vind hiervoor een compensatie plaats. In de volksmond is dat ‘salderen’. Zeker als je zonnepanelen hebt is een vergelijking van energieprijzen een must. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Frederiksoord.

 1. Maak een begroting van het verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je treft nu de meest goedkope maatschappij gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Aanwijzing: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Goed om te weten: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Liempde


Ontdek de goedkoopste energie in Liempde

Betaal jij teveel voor de stroom? Of een nieuwe woning gekocht en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Check nu direct de goedkoopste stroom in Liempde (en gas). Overstappen na de energievergelijking is erg eenvoudig:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Noord-Brabant)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Gemakkelijk oversluiten
Aanzienlijke acties

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Nette service
Flinke welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Goede service
Mooie welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Overstapservice
Mooie aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Flexibele gasprijs
Scherpe welkomstpremie

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
1 jaar vast of variabel
Goede welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Variabele stroomprijzen
Scherpe aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Hulp bij overstappen
Goede welkomstkorting

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Betalen in termijnen
Aantrekkelijke kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Variabele gasprijzen
Scherpe aanbieding

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
3 jarig contract
Verleidelijke acties

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Nette service
Hoge aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Liempde

Het verbruikte gas beslaat het grootste gedeelte van de factuur van de energiemaatschappij. Wat voor functie heeft gas? Wel, om het in huis warm te maken, om te douchen en voor bijv. keukenapparaten. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Liempde? Door onze gas-vergelijker te gebruiken vergelijk je in minder dan een minuut de goedkoopste gasmaatschappij. Via de vergelijker staat een overzicht van alle gasprijzen, inclusief acties en welkomstpremies. Direct alle gasprijzen vergelijken? Geef je postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en vind de laagste gasprijzen voor jouw situatie (Boxtel). Een geschikte partij achterhaald? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit stelt maar weinig voor. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Binnen dit stadium mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap over binnen een paar minuten, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Nu ook online: Energie vergelijken Voorhout.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en start met besparen in de gemeente Boxtel.