Energie vergelijken Bergeijk Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar wel €236


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en gauw energieprijzen vergelijken in Bergeijk? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Je hebt vast gehoord van stroommaatschappijen als Engie of Greenchoice. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Bergeijk? Vergelijk de prijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe gaat dat? Het is simpel. Vul je locatie in, kies het geschatte verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (dit is een dubbele of enkele meter). Daarna bepaal je de looptijd van jouw contract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een tijdelijk energiecontract) en kies je het gewenste energietarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Hierna vergelijk je onmiddellijk de goedkoopste energieaanbieder. Per aanbieder vind je wat je per jaar kwijt bent en de eventuele. korting voor nieuwe klanten. Zoek je wat handig naslagwerk? Op onze website ontdek je alle info over stroom, gas en licht in Bergeijk.

Alle organisaties

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Snel overstappen van aanbieder

Check je besparing en sluit online snel over

De energierekening omlaag

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar direct €210

Een lage stroom- en gasrekening. Een voordeliger energiecontract.Dat wil toch iedereen? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract slim voor een langere periode vastzetten. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Of toch niet? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Sterker nog: contracten voor meerdere jaren zijn prijziger dan een kortlopend contract. Direct een goedkoop energiecontract in Bergeijk? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. We hebben een berekening gemaakt van Oxxio .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (van een doorsnee-gezin)

Looptijd Maatschappij Korting Bonus/maand Jaarlijks
1 jaar Oxxio €190 €15,83 €1.518,70
3 jaar Oxxio €240 €6,67 €1.638,70
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.758,70

Bij een lang contract zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene energie heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. O.a. zonnepanelen en windturbines. De belangrijkste eigenschap dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Je hoort regelmatig dat groene stroom erg kostbaar is. Gelukkig is dit vaak niet zo. Met behulp van deze pagina vergelijk je supersnel en zonder problemen de verschillende aanbieders van groene stroom. Klik wel even op het vakje met: “100% duurzame energieleveranciers Bergeijk”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie opgewekt door windmolens en/of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar groene energie uit NL.

Veel gekozen groene energie in Bergeijk:

 1. De Vastelastenbond
 2. Essent
 3. Vrijopnaam

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elke woning in Bergeijk met een energieaansluiting beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Bij deze enkele meters wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Een prijs voor piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een afwijkend tarief voor daluren (later op de avond, vroeg in de ochtend en nationale feestdagen). Welk tarief het beste is, verschilt per situatie.

Consumeer jij meer dan 50% van de energie tijdens deze daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Houdt dit in gedachten: het vraagt nogal wat planning om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Denk maar aan de koelkast of vriezer. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Het heeft dus een grote impact op je leven. Het levert ook nog eens weinig op. Veel mensen zeggen daarom: ga voor het enkeltarief. De energierekening verlagen met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel vrijer. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Innova Energie.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Bergeijk? Dan heb je de keuze tussen vaststaande en flexibele prijzen. Maar wat is precies het onderscheid? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaan de prijzen omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de omgeving Bergeijk is het vaste energietarief het meest populair.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en contractuele verplichtingen wisselen. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, direct in januari, en halverwege in juli. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De prijs en tarief-ontwikkelingen zijn niet met zekerheid te zeggen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw huidige energieleverancier? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Dan kun je mogelijk je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Maatschappijen hanteren doorgaans interessante welkomst vergoedingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik veranderen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Let dan zeker op de opzegtermijn van meerdere weken. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete ligt al gauw op €247

 1. Check wat de looptijd van het contract is.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Spot de beste en voordeligste leverancier.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. De nieuwe energiemaatschappij is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Het nieuwe contract zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen met zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Bergeijk zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Noord-Brabant. Is er een contractjaar verstreken, dan wordt je hierin tegemoetgekomen. Dit heet salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Veere.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je vindt ogenblikkelijk de meest aantrekkelijke aanbieder voor jou. Tip: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Selecteer een overstapdatum. Doorslaggevend: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Bergeijk


Vind de goedkoopste energie in Bergeijk

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of een nieuwe woning gekocht en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Zoek nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Bergeijk (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Vul je adresgegevens in (Noord-Brabant)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Selecteer het gewenste energietarief. De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Verschillende contracten
Aanzienlijke acties

logo essent

Essent

Levert ketels
Vriendelijke service
Hoge welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Tussentijds aanpassen
Mooie aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Goede medewerkers
Scherpe welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Goede medewerkers
Concurrerende acties

logo current

Qurrent

Windtegoed
Online verbruik inzien
Hoge aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Variabele stroomprijzen
Hoge welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Inzicht in je verbruik
Mooie aanbiedingen

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Verbruik advies
Mooie welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Snel af te sluiten
Hoge aanbiedingen

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Snel af te sluiten
Flinke welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Vriendelijke service
Sublieme kortingen


Prijzen gas vergelijken in Bergeijk

Het verbruik van gas neemt een groot deel in van de energierekening. Gas gebruiken we om het in huis warm te maken, voor warm water en om te koken. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Bergeijk? Door de gas-vergelijker tool in te vullen bekijk jij in minder dan een minuut de meest goedkope gasmaatschappij. Via de vergelijker kun je alle gasprijzen bekijken, en ook de kortingsacties en welkomstbonussen. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer jouw locatie en het geschatte jaarverbruik in, en bekijk de laagste gastarieven voor jouw situatie (Bergeijk). Een interessante partij gevonden? Start vandaag nog met besparen! Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Gedurende deze 14 dagen mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap over binnen een paar minuten, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Lies.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Bergeijk.