Energie vergelijken Veere Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar tot €263


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en vlug energieprijzen vergelijken in Veere? De keuze is vandaag de dag erg groot. Denk aan aanbieders van stroom zoals E.ON of Qurrent. En het aanbod groeit. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Veere? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw huis. Hoe werkt dat vergelijken? Het is bijzonder eenvoudig. Geef je postcode en huisnummer door, schat hoeveel je per jaar verbruikt (kWh stroom en m3 gas) en kies het soort meter, (dit is een dubbele of enkele meter). Hierna selecteer je de looptijd van het contract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of direct opzegbaar) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Aansluitend zie je regelrecht de goedkoopste energieaanbieder. Per energieaanbieder zie je de energiekosten per jaar en de hoogte van de korting voor nieuwe klanten. Precies weten hoe het allemaal werkt? Via deze pagina lees je alle info over stroom, gas en licht in Veere.

Alle aanbieders

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Overstappen is zo gepiept

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Minder betalen voor energie

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar vandaag nog €215

Een lage stroom- en gasrekening. De energierekening naar beneden. Dat is voor iedereen relevant. Hieronder vind je alle uitleg.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract direct aangaan voor meerdere jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan reken je af tegen nog scherpere tarieven. Is dat zo? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Het tegendeel is waar: contracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan een kortlopend contract. Direct een goedkoop energiecontract in Veere? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Eneco .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (op basis van gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Premie Bonus/maand Jaarlijks
1 jaar Eneco €250 €20,83 €1.611,25
3 jaar Eneco €190 €5,28 €1.731,25
5 jaar Eneco €0 €0 €1.851,25

Bij een lang contract liggen de verbruikskosten wat lager. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het belangrijkste pluspunt is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. De gedachte is dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Op basis van deze pagina vergelijk je vlot en moeiteloos leveranciers van groene stroom in jouw regio. Selecteer het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Veere”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom afkomstig van zonnepanelen of juist windmolens. Of ga voor groene energie uit NL.

Erkende leveranciers van groene stroom in Veere:

 1. E.ON
 2. Fenor
 3. Qurrent

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elke woning in Veere waar stroom wordt gebruikt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Met zo’n enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Bij de dubbele meters kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Een prijs voor piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (later op de avond, voor 7 uur ’s ochtends en met feestdagen). Welke optie voor jou het voordeligst is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Verbruik jij meer dan de helft van de energie tijdens daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Maar let op: het is soms best moeilijk om energie met name in de daluren te gebruiken. De meest producten staan thuis continu aan. Bijvoorbeeld de koelkast of vriezer. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En je wint hooguit een paar tientjes. Daarom ons advies: het enkeltarief is eenvoudiger! Besparen met het dubbeltarief valt tegen. Daarnaast ben je met het enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Westland Infra.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Veere? Maak dan eerst een keuze uit variabele of vaste tarieven. Wat is nu precies het verschil? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaan de prijzen omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In en rondom Veere is het vaste energietarief zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en andere afspraken opnieuw bepaald worden. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, doorgaans in de periode Juli en Januari. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De prijs en tarief-ontwikkelingen zijn niet met zekerheid te zeggen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet tevreden over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je de energienota aan de hoge kant? Misschien kun je de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Energieleveranciers bieden namelijk goede welkomst vergoedingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik overstappen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van enkele weken. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Overstappen is mogelijk, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €177

 1. Trek na wanneer jij mag overstappen.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw situatie.
 3. Filter de beste en betaalbaarste aanbieder.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. De volgende maatschappij sluit jouw energie netjes over.
 7. Het aankomende contract wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen met zonnepanelen: werkt dat anders?

In Veere zonnepanelen op je adres actief? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Zeeland. Per jaar wordt je hierin tegemoetgekomen. Dit heet salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Bekijk eens het volgende stappenplan. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Opheusden.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Komt hier een negatief cijfer uit? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Je vult het berekende stroomverbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je vindt direct de meest betaalbare leverancier voor jou. Hint: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Kies de datum van overstappen. Noemenswaardig: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Veere


Vind de goedkoopste energie in Veere

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of een nieuwe woning gekocht en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Check nu probleemloos de goedkoopste stroom in Veere (en gas). Overstappen na de energievergelijking doe je met de volgende stappen:

1. Geef de locatie van de woning door (Zeeland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? De opties zijn vast of variabel.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
Diverse prijsafspraken
Aantrekkelijke kortingen

logo essent

Essent

Levert panelen
Nette service
Flinke aanbieding

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
3 jarig contract
Fikse welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Overstapservice
Aanzienlijke kortingen

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Eenvoudig afsluiten
Scherpe welkomstbonus

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
2 jaar vast of variabel
Mooie welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
1 jarig contract
Sublieme acties

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
3 jarig contract
Hoge welkomstbonus

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Hulp bij overstappen
Hoge welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
Goede service
Flinke aanbieding

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Maandelijks bijstellen
Fikse welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Eenvoudig afsluiten
Mooie welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Veere

Jullie gasverbruik bepaalt deels de energienota. Gas gebruiken we voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en voor sommige keukenapparatuur. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Veere? Door de gas-vergelijker tool in te vullen tref jij makkelijk de meest voordelige leverancier. Via de vergelijker vind je actuele gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstpremies. Weten wat jij per maand kunt besparen? Voer je postcode + huisnummer en verbruik per jaar in, en check de laagste gasprijzen voor jouw situatie (Veere). Een aantrekkelijke partij kunnen vinden? Zet dan de overstap in werking. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Tijdens die twee weken mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap nu over in een paar minuten, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Gaast.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw situatie in de gemeente Veere.