Energie vergelijken Beringe Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar wel €236


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en gauw energieprijzen vergelijken in Beringe? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Bekende namen zijn stroom maatschappijen zoals Engie en Greenchoice. En er komen steeds meer aanbieders bij. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Beringe? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw woning. Hoe dat werkt? Heel eenvoudig! Vul jouw postcode + huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (stroom en gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (een dubbele of enkele meter). Aansluitend bepaal je de looptijd van de verbintenis (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een tijdelijk energiecontract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Daarna ontdek je onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Per maatschappij vind je de jaarlijkse kosten en de beschikbare welkomstpremie. Meer weten over de verschillende aanbieders? Op deze pagina lees je alle details over stroom, gas en licht in Beringe.

Alle maatschappijen

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Gemakkelijk overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Minder betalen voor energie

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar vandaag nog €245

Een laag tarief voor gas en stroom Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat laat jij toch niet liggen? Check op deze pagina alle details.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract gelijk voor een langere periode vastzetten. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. En als je lang kant blijft ontvang je een leuke korting. Mee eens? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Nee, het wordt nog mooier: langetermijncontracten zijn gepeperder dan een beperkte contractperiode. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Beringe? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. We hebben een berekening gemaakt van Essent .

Een voorbeeld ter illustratie (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Premie Korting/maand Kostenplaatje
1 jaar Essent €120 €10 €1.519,10
3 jaar Essent €320 €8,89 €1.639,10
5 jaar Essent €0 €0 €1.759,10

Bij contracten van 2 of 3 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het voornaamste punt is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Met behulp van onze tool vergelijk je vlot en probleemloos leveranciers van groene stroom in jouw regio. Hiervoor kies je het selectievakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Beringe”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom afkomstig van wind of de zon. Of filter op groene energie uit NL.

Erkende leveranciers van groene stroom in Beringe:

 1. DELTA
 2. Engie
 3. Qwint

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elke inwoner van Beringe met toegang tot energie beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Bij deze enkele meters wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Heb je een dubbele meter, dan kunnen de tarieven worden uitgesplitst. We hebben het hier over piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een afwijkend tarief voor daluren (later op de avond, in het weekend en met bijv. kerst). Welke optie voor jou het goedkoopste is, verschilt enorm per situatie.

Gebruik jij meer dan de helft van jouw stroom in de daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Houdt dit in gedachten: het vergt heel wat om stroom vooral in de daluren te consumeren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Denk aan de koeling en de standby-standen. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En je wint hooguit een paar tientjes. Onze aanbeveling: ga voor het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief is gewoon lastig. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Pure Energie.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Beringe? Het aanbod bestaat uit vaste en variabele tarieven. Waarin verschillen deze van elkaar? En wat past bij mijn situatie? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen tijdens het contract niet. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de omgeving Beringe zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie binnen jouw contract schommelen. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, vaak is dat in januari en in juli. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De wisseling van prijzen is lastig te voorspellen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet content met jullie aanbieder van gas en licht? Betaal je teveel voor stroom en gas? Misschien kun je je bestaande energiecontract opzeggen en overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energiemaatschappijen geven jouw fantastische welkomstacties. Maar per wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik wisselen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 30 dagen. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Voortijdig switchen kan, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €258

 1. Check hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Vergelijk energieprijzen op basis van jouw situatie.
 3. Selecteer de beste en betaalbaarste stroomaanbieder.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Jouw “nieuwe” energieaanbieder zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Het nieuwe contract wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen en zonnepanelen: werkt dat anders?

In Beringe zonnepanelen laten plaatsen? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Limburg. Na afloop van elk jaar ontvang je een vereffening. Dit heet salderen. Ook met zonnepanelen is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Velsen-Noord.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Is dit getal negatief? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je ziet in een oogopslag de voordeligste energieaanbieder voor jou. Tip: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Kies de datum van overstappen. Interessant: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Beringe


Stap over naar de goedkoopste energie in Beringe

Betaal jij teveel voor de stroom? Of een nieuwe woning gekocht en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Check nu snel de goedkoopste stroom in Beringe (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie is een fluitje van een cent:

1. Geef de locatie van de woning door (Limburg)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Verbruik aanpassen
Hoge welkomstpremie

logo essent

Essent

Levert panelen
Variabele gasprijzen
Scherpe welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Maandelijks bijstellen
Fikse welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Tussentijds aanpassen
Flinke aanbieding

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Vaste prijs stroom
Goede welkomstpremie

logo current

Qurrent

Groene stroom
Vaste prijs gas
Goede aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
3 jarig contract
Concurrerende kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Nette service
Verleidelijke kortingen

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Behulpzame service
Goede welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Variabele stroomprijzen
Concurrerende acties

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Persoonlijke service
Fikse welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Persoonlijke service
Flinke welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Beringe

Het gas (M3 verbruik) heeft een groot aandeel in de energierekening. Gas gebruiken we om het in huis warm te maken, voor heet water uit de kraan en om het fornuis te gebruiken. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Beringe? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan bekijk jij snel de meest voordelige gas aanbieder. Via de vergelijker doorzoek je de gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstpremies. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer jouw locatie en verbruik per jaar in, en vind de gunstigste gas-prijzen voor jouw situatie (Peel en Maas). Een aantrekkelijke maatschappij gezien? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit vergt verder geen kennis. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. De nieuwe aanbieder regelt dit. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Binnen dit stadium kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap over binnen een paar minuten, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Start nu ook met Energie vergelijken Linde.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Peel en Maas.