Energie vergelijken Velsen-Noord Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en ontvang een voordeel tot €248


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en razendsnel energieprijzen vergelijken in Velsen-Noord? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Denk aan stroom maatschappijen zoals bijv. UnitedConsumers en Vattenfall. En het aanbod groeit. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Velsen-Noord? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw woning. Hoe kan ik beginnen? Het is bijzonder eenvoudig. Voer je postcode en huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (kWh stroom en m3 gas) en geef aan welke meter je hebt (een dubbele of enkele meter). Vervolgens maak je een keuze voor de looptijd van het energiecontract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een altijd opzegbaar contract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Daarna check je direct de goedkoopste energieleverancier. Per energieaanbieder vergelijk je de kosten op jaarbasis en de aantrekkelijke korting voor nieuwe klanten. Alles weten over contracten en tarieven? Op deze pagina ontdek je alle details over stroom, gas en licht in Velsen-Noord.

Alle maatschappijen

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Overstappen is zo gepiept

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Goedkopere energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar tot €223

Een lage stroom- en gasrekening. De energierekening naar beneden. Binnen enkele minuten geregeld. Pak deze kans en stap over.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract slim aangaan voor meerdere jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. En als loyale klant kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Mee eens? De energiemarkt werkt net wat anders. Je zult het niet verwachten: energiecontracten met een lange looptijd hebben hogere prijzen i.v.m. een kortlopend contract. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Velsen-Noord? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Budget Energie .

Een voorbeeld ter illustratie (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Premie Korting/maand 12 maanden
1 jaar Budget Energie €180 €15,00 €1.611,65
3 jaar Budget Energie €270 €7,50 €1.731,65
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.851,65

Bij een contract van bijv. 5 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Voorbeeld zijn zon en wind. Het voornaamste punt is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. De gedachte is dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Via deze pagina vergelijk je razendsnel en zonder problemen de verschillende aanbieders van groene stroom. Kies hierbij voor “uitsluitend duurzame energieleveranciers Velsen-Noord”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie afkomstig van een windturbine of zonnepanelen. Of ga voor uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Voorbeelden van groene energie in Velsen-Noord:

 1. Budget Energie
 2. Huismerk Energie
 3. Oxxio

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elke inwoner van Velsen-Noord die energie verbruikt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Heb je een enkele meter? Dan wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Een tarief voor de piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een afwijkend tarief voor daluren (laat in de avond, in de weekenden en met bijv. kerst). Welke van deze opties de laagste prijs geeft is, verschilt enorm per situatie.

Consumeer je relatief veel van jouw energie rond de daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Vergeet niet: het is best lastig om stroom vooral in de daluren te consumeren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Voorbeelden zijn de vrieskist of WIFI. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Veel mensen zeggen daarom: het enkeltarief is eenvoudiger! Besparen met het dubbeltarief is gewoon lastig. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Clean Energy.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Velsen-Noord? Dan is er de opties voor variabele of vaste tarieven. Maar wat is precies het onderscheid? En welk type tarief past bij mij? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet, zolang het contract loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan profiteer je hier niet van. In de regio Velsen-Noord zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en contractuele verplichtingen wisselen. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, in Januari en in Juli. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. Deze prijsaanpassing is niet gemakkelijk te voorspellen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet blij met jouw huidige energieleverancier? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Doorgaans kun jij de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Maatschappijen hanteren fantastische welkomstpremies. Kan ik vandaag al overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik overstappen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van 30 dagen. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Voortijdig switchen kan, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €226

 1. Ga na of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Bekijk de actuele energietarieven gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Sorteer de beste en voordeligste leverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Jullie aankomende maatschappij verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. De nieuwe overeenkomst gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen met zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Velsen-Noord zonnepanelen op je adres actief? In dat geval wek jij zelf al energie op. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Noord-Holland. Per jaar zul je hier een compensatie voor krijgen. We spreken dan over salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Orvelte.

 1. Bereken je verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Is dit getal negatief? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Was dit een negatief getal? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je vindt in een oogopslag de meest betaalbare leverancier die past bij jouw situatie. Suggestie: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Noemenswaardig: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Velsen-Noord


Zo vind je de goedkoopste energie in Velsen-Noord

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Vind nu makkelijk de goedkoopste stroom in Velsen-Noord (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Noord-Holland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Tussentijds aanpassen
Scherpe welkomstkorting

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Variabele gasprijzen
Prominente acties

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Direct overstappen
Aantrekkelijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Flexibele stroomprijs
Scherpe aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Nette service
Flinke welkomstkorting

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Termijnbedrag wijzigen
Interessante kortingen

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Aangename service
Flinke aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
Persoonlijk advies
Aanzienlijke acties

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Betalen in termijnen
Verleidelijke acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Flexibele stroomprijs
Flinke welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Nette klantenservice
Hoge aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Overstapservice
Fikse welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Velsen-Noord

Het verbruik van gas vormt voor een groot deel de energienota. Gas gebruiken we om onze woningen op te warmen, om te douchen en om eten te bereiden. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Velsen-Noord? Door de gas-vergelijker tool in te vullen vergelijk je vandaag nog de goedkoopste leverancier. Op energieaanbiedingvergelijken.nl staat een overzicht van alle gasprijzen, met cashback-acties en welkomstcadeaus. Weten wat je voor gas kwijt bent? Vul jouw postcode en het m3-gasverbruik per jaar in, en ontdek de meest voordelige gas-tarieven voor jouw locatie en gasverbruik (Velsen). Een voordelige maatschappij ontdekt? Zet dan de overstap in werking. Dit stelt maar weinig voor. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Binnen dit stadium mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Garnwerd.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas voor jouw woning in de gemeente Velsen.