Energie vergelijken Berkhout Vergelijk energiemaatschappijen en ontvang een voordeel tot €299


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en snel energieprijzen vergelijken in Berkhout? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Ongetwijfeld ken je wel leveranciers van stroom zoals bijv. Anode Energie of MAIN Energie. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Berkhout? Vergelijk energieprijzen voor jouw woning. Hoe doe ik dit? Het is bijzonder eenvoudig. Geef je postcode en huisnummer door, schat jouw verbruik (gas plus stroom) en kies het type meter (dubbele- of enkele meter). Hierop volgend bepaal je de looptijd van jouw energiecontract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een flexibel maandcontract) en kies je het gewenste energietarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Hierna zie je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Van elke energieaanbieder zie je de energiekosten per jaar en de beschikbare welkomstkorting. Wil je aanvullende informatie? Op energieaanbiedingvergelijken.nl ontdek je alle details over gas, stroom en licht in Berkhout.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Gelijk oversluiten

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Minder betalen voor energie

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar meteen €272

Een laag tarief voor gas en stroom Een voordeliger energiecontract.Dat laat jij toch niet liggen? Bekijk direct meer informatie

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract gewoon aangaan voor meerdere jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. En als je lang kant blijft kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Klopt dat? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Je zult het niet verwachten: contracten met een lange looptijd zijn duurder dan kortdurende prijsafspraken. Direct een goedkoop energiecontract in Berkhout? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Qurrent .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Premie Bonus/maand Totaal
1 jaar Qurrent €160 €13,33 €1.519,30
3 jaar Qurrent €360 €10 €1.639,30
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.759,30

Bij contracten van 2 of 3 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Windmolens, zonnecellen en water. Het voornaamste punt is dat er geen CO2 vrijkomt. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Veel mensen denken dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Met energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je gauw en zonder problemen leveranciers van groene stroom in jouw regio. Kies hierbij voor “uitsluitend duurzame energieleveranciers Berkhout”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom opgewekt door zonnepanelen/windmolens. Of ga voor slechts groene stroom met NL oorsprong.

Voorbeelden van groene energie in Berkhout:

 1. Clean Energy
 2. HVC
 3. UnitedConsumers

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Iedere bewoner van Berkhout met een energieaansluiting kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is het onderscheid tussen de meters? Heb je een enkele meter? Dan betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Heb je een dubbele meter, dan heb je te maken met 2 tarieven. We onderscheiden de piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een afwijkend tarief voor daluren (laat in de avond, vroeg in de ochtend en nationale feestdagen). Welke van deze opties het goedkoopste is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Gebruik jij een belangrijk deel van jouw stroom op daluur tijden?Pas dan loont het dubbeltarief. Vergeet niet: het is een hele uitdaging om stroom vooral in de daluren te consumeren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Voorbeelden zijn de koeling en de standby-standen. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. Het levert ook nog eens weinig op. Onze aanbeveling: een enkeltarief is duidelijker. Geld besparen door het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Daarbij ben je met een enkeltarief veel meer flexibel. Bekijk direct de aanbieder Vandebron.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Berkhout? De twee contractsoorten zijn een variabel en vast tarief. Waarin verschillen deze van elkaar? Voor welk prijstype moet ik kiezen? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan veranderen de tarieven tijdens het contract niet. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de omgeving Berkhout is het vaste energietarief zeer zeker geschikt.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan kunnen de energieprijzen tijdens het contract fluctueren. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, vaak is dat in januari en in juli. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De prijs en tarief-ontwikkelingen is doorgaan lastig te schatten. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Ben je ontevreden over jouw actuele energieleverancier? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Misschien kun je jouw huidige energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energiemaatschappijen geven namelijk interessante welkomstpremies. Kan ik vandaag al overstappen? Maar hoe werkt dat precies? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik wisselen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van een kleine maand. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Een overstap maken is echter wel een optie, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete wisselt, maar is al snel €278

 1. Pluis uit of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Vergelijk energieprijzen aangepast op jouw woning.
 3. Filter de beste en lucratiefste aanbieder.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. Jouw toekomstige energieaanbieder zegt jouw huidige contract op.
 7. Het nieuwe contract wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen met zonnepanelen: werkt dat anders?

In Berkhout zonnepanelen laten plaatsen? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Noord-Holland. Na afloop van elk jaar krijg je hier een vergoeding voor. We spreken dan over salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Venebrugge.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Is dit een getal in de min? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Kwam je hier op een negatief getal uit? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je ziet ogenblikkelijk de meest betaalbare energiemaatschappij voor jouw situatie. Advies: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Let op: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Berkhout


Ontdek de goedkoopste energie in Berkhout

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Bekijk nu snel de goedkoopste stroom in Berkhout (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Noord-Holland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Aangename service
Goede welkomstcadeaus

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Variabele gasprijzen
Mooie aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Vriendelijke service
Scherpe welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Verbruik aanpassen
Goede aanbieding

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
2 jaar vast of variabel
Fikse aanbieding

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Tussentijds aanpassen
Fikse aanbieding

logo green choice

Green Choice

100% groen
Eenvoudig afsluiten
Aantrekkelijke kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Overstapservice
Goede welkomstcadeaus

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Contract wijzigen
Aantrekkelijke acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
2 jaar vast of variabel
Concurrerende kortingen

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Goede klantenservice
Fikse aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Persoonlijke service
Fikse welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Berkhout

Ons gasverbruik vormt voor een groot deel de energierekening. Gas wordt verbruikt voor de verwarming van het huis, voor een lekker warm bad en om eten te bereiden. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Berkhout? Door onze gas-vergelijker te gebruiken zoek jij makkelijk de goedkoopste gasleverancier. Op deze website vind je actuele gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstcadeaus. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer jouw locatie en een begroting van het gasverbruik, en achterhaal aantrekkelijke gastarieven voor jouw situatie (Koggenland). Een aantrekkelijke aanbieder kunnen vinden? Start vandaag nog met besparen! Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Tijdens die twee weken kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Waar wacht je op? Stap meteen over, en pak die welkomstbonus! Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Lioessens.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en stap online over in de gemeente Koggenland.