Energie vergelijken Beuningen Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en krijg kortingen tot wel €247


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en vlug energieprijzen vergelijken in Beuningen? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Je hebt vast gehoord van stroom maatschappijen als bijvoorbeeld Vrijopnaam en Oxxio. En het aanbod groeit. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Beuningen? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw individuele situatie. Hoe kan ik beginnen? Het is een fluitje van een cent. Geef je postcode en huisnummer door, begroot jouw totale verbruik (kWh stroom en m3 gas) en kies het type meter (dubbel of enkel). Vervolgens bepaal je de looptijd van het energiecontract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een tijdelijk energiecontract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Hierna check je direct de goedkoopste energie. Per organisatie ontdek je de jaarlijkse kosten en de eventuele. korting voor nieuwe klanten. Meer weten over de verschillende aanbieders? Hier ontdek je rijke informatie over stroom, gas en licht in Beuningen.

Alle energieaanbieders

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Makkelijk overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Voordeel op de energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar tot wel €189

Minder betalen voor gas en stroom Op kosten voor energie besparen. Dat wil toch iedereen? Lees hieronder alle informatie.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract meteen vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. En als je lang kant blijft is de kortingsactie nog gunstiger. Is dat zo? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Nu moet je opletten: langdurige overeenkomsten zijn gepeperder dan een kortlopend contract. Zoek je een goedkoop energiecontract in Beuningen? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Budget Energie .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Premie Bonus/maand Jaarkosten
1 jaar Budget Energie €220 €18,33 €1.519,60
3 jaar Budget Energie €420 €11,67 €1.639,60
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.759,60

Bij een contract van bijv. 5 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Windmolens, zonnecellen en water. Het voornaamste punt is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. En dat draagt bij aan een beter milieu. Doorgaans heeft men het idee dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Op basis van onze tool vergelijk je razendsnel en probleemloos groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Hiervoor kies je het selectievakje “100% duurzame energieleveranciers Beuningen”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie opgewekt door windmolens of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar in eigen land opgewekte groene energie.

Populaire groene energie in Beuningen:

 1. Budget Energie
 2. MAIN Energie
 3. Qurrent

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Ieder adres in Beuningen waar stroom verbruikt wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is het, en wat zijn de verschillen? In het geval van een enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Men spreekt dan over piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een apart tarief voor daluren (na 9 uur ’s avonds, vroeg in de ochtend en met feestdagen). Welke type tarief het voordeligst is, verschilt enorm per situatie.

Consumeer je het grootste gedeelte van jouw energie rond de daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Neem dit in acht: het vraagt nogal wat planning om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Onder andere de vrieskist of WIFI. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. Het levert ook nog eens weinig op. Onze tip is: kies voor het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Lees online nu alles over de aanbieder Westland Infra.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Beuningen? Dan kun je kiezen voor vaste en variabele tarieven. Waarin verschillen deze van elkaar? En wat past bij mijn situatie? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wijzigen de tarieven tijdens het contract niet. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. Rondom Beuningen is het vaste energietarief zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en andere afspraken opnieuw bepaald worden. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, doorgaans in de periode Juli en Januari. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De tarieven en prijsverandering is moeilijk in te schatten. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw actuele energieleverancier? Betaal je teveel voor stroom en gas? Doorgaans kun jij je bestaande energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Maatschappijen hebben gewoonlijk hoge welkomstpremies. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke fases moet ik dan doorlopen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik overstappen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van een kleine maand. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €244

 1. Check of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Vergelijk energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Filter de beste en voordeligste energie-aanbieder.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Jullie toekomstige aanbieder sluit jouw energie netjes over.
 7. Deze kersverse overeenkomst is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: werkt dat anders?

In Beuningen zonnepanelen op jullie huis? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Gelderland. Elk jaar wordt je hier natuurlijk voor beloond. Dit principe is ‘salderen’. Voor huishoudens met zonnepanelen is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Vethuizen.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je vindt meteen de meest goedkope leverancier gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Advies: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Selecteer een overstapdatum. Suggestie: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Beuningen


Profiteer van de goedkoopste energie in Beuningen

Is jouw energierekening te hoog? Of ga je binnenkort verhuizen en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Zoek nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Beuningen (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Gelderland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Selecteer het gewenste energietarief. De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Online account
Scherpe welkomstpremie

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Variabele gasprijzen
Scherpe aanbieding

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Direct overstappen
Concurrerende acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Overstaphulp
Aantrekkelijke acties

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
2 jaar vast of variabel
Flinke aanbieding

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Nette klantenservice
Scherpe welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

100% groen
Behulpzame service
Hoge aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Vaste prijs gas
Sublieme kortingen

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Flexibele stroomprijs
Fikse aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Termijnbedrag wijzigen
Prominente kortingen

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Vaste prijs gas
Mooie welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
2 jaar vast of variabel
Scherpe aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Beuningen

Ons gasverbruik neemt een groot deel in van de energierekening. Waarvoor gebruiken we gas? Nou om het in huis warm te maken, voor heet water uit de kraan en om het fornuis te gebruiken. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Beuningen? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan tref jij moeiteloos de meest goedkope gas aanbieder. Op die pagina vind je actuele gasprijzen, inclusief acties en welkomstbonussen. Direct alle gasprijzen vergelijken? Vul de postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en bekijk de gunstigste gas-prijzen voor jouw situatie (Losser). Een betaalbare aanbieder kunnen vinden? Zet dan de overstap in werking. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Tijdens die twee weken kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Sluit online je contract over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Lobith.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers voor jouw situatie in de gemeente Losser.