Energie vergelijken Lobith Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar maar liefst €289


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en razendsnel energieprijzen vergelijken in Lobith? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Hierbij kun je denken aan stroomleveranciers als Energiedirect.nl en Innova Energie. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Lobith? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw woning. Hoe kan ik beginnen? Heel eenvoudig! Vul jouw postcode + huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (gas plus stroom) en kies het soort meter, (dubbel of enkel). Daarna kies je de ideale looptijd van het contract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een altijd opzegbaar contract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Vervolgens tref je direct de goedkoopste energieleverancier. Van iedere verstrekker vergelijk je wat je per jaar kwijt bent en de aantrekkelijke korting voor nieuwe klanten. Direct meer informatie lezen? Hier lees je alle details over stroom, gas en licht in Lobith.

Alle maatschappijen

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Overstappen is zo gepiept

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Lagere prijzen voor energie

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar vandaag nog €192

Een laag tarief voor gas en stroom Besparen op je energierekening. Dat is voor iedereen relevant. Hieronder vind je alle uitleg.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract slim aangaan voor meerdere jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Als je kiest voor een lange periode reken je af tegen nog scherpere tarieven. Of toch niet? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Het tegendeel is waar: langetermijncontracten hebben hogere prijzen i.v.m. een kortlopend contract. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Lobith? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Essent .

Een voorbeeld ter illustratie (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Korting Premie/maand Jaarlijks
1 jaar Essent €160 €13,33 €1.567,30
3 jaar Essent €360 €10 €1.687,30
5 jaar Essent €0 €0 €1.807,30

Bij een contract van bijv. 5 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Denk aan water, wind en zon. Het belangrijkste pluspunt is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Vaak wordt beweerd dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Middels onze zoekmachine vergelijk je rap en moeiteloos de verschillende aanbieders van groene stroom. Hiervoor kies je het selectievakje “alleen duurzame energieleveranciers Lobith”. Daarnaast kun je sorteren op stroom van zonnepanelen/windmolens. Of zoek expliciet naar enkel groene stroom uit Nederland.

Populaire groene energie in Lobith:

 1. Vandebron
 2. Energieflex
 3. Pure Energie

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elk gebouw in Lobith waar stroom wordt gebruikt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat zijn de belangrijkste verschillen? In het geval van een enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. In het geval van een dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Een tarief voor de piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (in de nacht, op zaterdagen en zondagen en tijdens o.a. de paasdagen). Welk soort tarief het beste is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Consumeer jij meer dan 50% van de energie rond de daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Houdt dit in gedachten: het is soms best moeilijk om energie met name in de daluren te gebruiken. De meest producten staan thuis continu aan. Denk maar aan de vrieskist of WIFI. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En de opbrengst is marginaal.Wij adviseren daarom: het enkeltarief is eenvoudiger! Minder betalen voor energie met het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Daarnaast ben je met het enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Bekijk direct de aanbieder Greenchoice.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Lobith? Dan kun je kiezen voor een vast of variabel tarief. Wat is nu precies het verschil? En welk type tarief past bij mij? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen tijdens het contract niet. Een stukje waarborg en vastigheid. Dalen de tarieven tussentijds? Dan heb je daar geen profijt van. In de plaats Lobith is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven gedurende jouw contractperiode fluctueren. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, vaak in het voorjaar en najaar. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. Deze prijsaanpassing is niet gemakkelijk te voorspellen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw huidige energieleverancier? Vind je jouw energierekening te hoog? Tegenwoordig kan jij wellicht je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En de besparing is niet mals. Leveranciers werken met formidabele welkomstbonussen. Maar wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik overstappen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Let dan zeker op de opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Overstappen is mogelijk, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €246

 1. Trek na hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Bekijk de actuele energietarieven gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Selecteer de beste en lucratiefste stroomaanbieder.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Jullie toekomstige energiemaatschappij sluit jouw energie netjes over.
 7. Deze kersverse overeenkomst wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen met zonnepanelen: werkt dat anders?

In Lobith zonnepanelen op jullie huis? In dat geval wek jij zelf al energie op. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Gelderland. Aan het einde van het jaar heb je dan recht op een compensatie. De benaming hiervoor is salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Gauw.

 1. Schat het netto verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Kwam je hier op een negatief getal uit? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt nu de meest aantrekkelijke aanbieder voor jouw woning en verbruik. Aanwijzing: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Tip: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Lobith


Vind de goedkoopste energie in Lobith

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Vind nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Lobith (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Gelderland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Selecteer het gewenste energietarief. Dit is vast of variabel.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Online account
Goede welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
2 jarig contract
Mooie welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Variabele stroomprijzen
Flinke aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
1 jaar vast of variabel
Aantrekkelijke kortingen

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
3 jaar vast of variabel
Sublieme kortingen

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
3 jarig contract
Fikse welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Online verbruik inzien
Flinke aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Overstapservice
Fikse aanbiedingen

logo engie

Engie

ENGIE app
Termijnbedrag wijzigen
Interessante kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Nette service
Verleidelijke kortingen

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
2 jaar vast of variabel
Hoge aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Online account
Mooie aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Lobith

Jullie gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de factuur van de energiemaatschappij. Waarvoor gebruiken we gas? Nou voor de verwarming van het huis, voor warm water en voor sommige keukenapparatuur. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Lobith? Met behulp van onze gas-vergelijker tref jij gemakkelijk de goedkoopste maatschappij. Op deze website bekijk je de huidige gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstbonussen. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer jullie adresgegevens in en verbruik per jaar in, en ontdek de goedkoopste gasprijzen voor jouw woning (Rijnwaarden). Een voordelige partij achterhaald? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. In deze periode mag je het contract altijd nog ontbinden. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Wanswerd.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en start met besparen in de gemeente Rijnwaarden.