Energie vergelijken Vethuizen Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en krijg kortingen tot wel €299


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en gauw energieprijzen vergelijken in Vethuizen? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Ongetwijfeld ken je wel leveranciers van stroom als Eneco of Pure Energie. En er komen steeds meer aanbieders bij. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Vethuizen? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw situatie. Hoe dat werkt? Het stelt maar weinig voor. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat hoeveel je per jaar verbruikt (gas en stroom) en geef aan welke meter je hebt (voor dubbel- of enkel tarief). Daarna maak je een keuze voor de looptijd van de overeenkomst (bijvoorbeeld 1 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Hierop volgend vind je ogenblikkelijk de goedkoopste energie. Per leverancier vind je de prijs per jaar en de eventuele. welkomstbonus. Is het onbekend voor jou? Via deze pagina vind je uitgebreide informatie over gas, stroom en licht in Vethuizen.

Alle leveranciers

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Makkelijk overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Lagere prijzen voor energie

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar eenvoudig €192

De goedkoopste stroom en gas Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat laat jij toch niet liggen? Pak deze kans en stap over.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract slim ondertekenen voor een langdurige periode. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft is de kortingsactie nog gunstiger. Ja toch? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Nu moet je opletten: contracten met een lange looptijd zijn prijziger dan een kortlopend contract. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Vethuizen? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Energiedirect.nl .

Een voorbeeld (op basis van gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Korting Korting/maand Jaarlijks
1 jaar Energiedirect.nl €130 €10,83 €1.612,15
3 jaar Energiedirect.nl €370 €10,28 €1.732,15
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.852,15

Bij een contract van bijv. 5 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Windmolens, zonnecellen en water. Het duurzame hiervan is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. En dat draagt bij aan een beter milieu. Je hoort regelmatig dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Met deze pagina vergelijk je vlot en moeiteloos aanbieders van groene stroom in de buurt. Kies hierbij voor “uitsluitend duurzame energieleveranciers Vethuizen”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom opgewekt door wind of de zon. Of beperk je zoekopdracht tot uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Vethuizen:

 1. De Vastelastenbond
 2. Engie
 3. Qwint

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk gebouw in Vethuizen waar stroom verbruikt wordt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat zijn de belangrijkste verschillen? In het geval van een enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. In het geval van een dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. In de volksmond zijn dit piekuren (overdag) en een lager tarief in de daluren (na 9 uur ’s avonds, in de weekenden en met bijv. kerst). Welk tarief voor jullie het meest geschikt is, verschilt enorm per situatie.

Verbruik jij meer dan 50% van de energie op daluur momenten? Pas dan loont het dubbeltarief. Houdt dit in gedachten: het is een hele uitdaging om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Voorbeelden zijn TV’s, PC’s en kookapparatuur. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Het heeft dus een grote impact op je leven. En je wint hooguit een paar tientjes. Wij adviseren daarom: het enkeltarief voldoet prima! Geld besparen door het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Overigens ben je met een enkeltarief veel meer flexibel. Check alle details over Greenchoice.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Vethuizen? Dan is er de opties voor vaststaande en flexibele prijzen. Wat is nu precies het verschil? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan fluctueren de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Dalen de tarieven tussentijds? Dan heb je daar geen profijt van. In de plaats Vethuizen is het vaste energietarief erg populair.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven gedurende jouw contractperiode worden herberekend. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, vaak is dat in januari en in juli. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De tarieven en prijsverandering is doorgaan lastig te schatten. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie huidige energie aanbieder? Vind je jouw energierekening te hoog? Wellicht kun je je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en daarna overstappen. Overstappen loont. Maatschappijen hebben gewoonlijk enorme welkomstaanbiedingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik veranderen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Let dan zeker op de opzegtermijn van 30 dagen. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €278

 1. Trek na hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij op basis van jouw gegevens.
 3. Selecteer de beste en goedkoopste stroomleverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Je nieuwe energieaanbieder verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Het aankomende contract gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen met zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Vethuizen zonnepanelen laten plaatsen? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Gelderland. Na een periode van een jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. We spreken dan over salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Ottoland.

 1. Maak een begroting van het verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Je vult het berekende stroomverbruik in. Was dit een negatief getal? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je vindt eenvoudig de meest aantrekkelijke stroomleverancier die past bij jouw situatie. Advies: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Kies een overstapmoment. Aanwijzing: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Vethuizen


Overstappen naar de goedkoopste energie in Vethuizen

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Kies nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Vethuizen (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie doe je met de volgende stappen:

1. Vul je adresgegevens in (Gelderland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Bekijk de zoekresultaten en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
Verbruik advies
Goede welkomstbonus

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Contract wijzigen
Mooie aanbieding

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Duidelijke voorwaarden
Goede aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Vaste & variabele prijzen
Fikse welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
2 jarig contract
Flinke welkomstbonus

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
Gemakkelijk oversluiten
Fikse aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Goede service
Mooie aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
3 jaar vast of variabel
Mooie welkomstbonus

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Verbruik aanpassen
Goede welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Snel overstappen
Mooie aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Simpele voorwaarden
Goede welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Online verbruik inzien
Scherpe welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Vethuizen

Ons gasverbruik neemt een groot deel in van de factuur van de energiemaatschappij. Waarvoor gebruiken we gas? Nou om ons huis te verwarmen, voor het verwarmen van water en om eten te bereiden. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Vethuizen? Met behulp van onze gas-vergelijker bekijk jij direct de meest betaalbare gas aanbieder. Met behulp van deze site doorzoek je de gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstpremies. Weten wat jij per maand kunt besparen? Vul de postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en vind de meest voordelige gas-tarieven in jouw woonplaats (Montferland). Een geschikte partij aangetroffen? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit vergt verder geen kennis. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Binnen deze 2 weken ben je vrij om er toch van af te zien. Stap nu over in een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Gauw.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Montferland.