Energie vergelijken Beusichem Vergelijk alle energieleveranciers en krijg een korting tot €253


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en haastig energieprijzen vergelijken in Beusichem? De keuze is vandaag de dag erg groot. Denk hierbij aan aanbieders van stroom als Eneco en Qurrent. En het aanbod groeit. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Beusichem? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw thuis. Hoe dat werkt? Eigenlijk is het kinderspel. Geef je postcode en huisnummer door, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (stroom en gas) en kies het type meter (dit is een dubbele of enkele meter). Verder kies je de ideale looptijd van de overeenkomst (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een altijd opzegbaar contract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Vervolgens zie je direct de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke aanbieder tref je de kosten op jaarbasis en de aantrekkelijke cashback-korting. Zoek je wat handig naslagwerk? Op energieaanbiedingvergelijken.nl vind je uitvoerige details over gas, stroom en licht in Beusichem.

Alle aanbieders

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Makkelijk overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

Lagere prijzen voor energie

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar tot wel €226

Een lage stroom- en gasrekening. Op kosten voor energie besparen. Dat is voor iedereen relevant. Wij leggen het allemaal voor je uit.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract direct ondertekenen voor een langdurige periode. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan reken je af tegen nog scherpere tarieven. Klopt dat? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Het tegendeel is waar: contracten voor meerdere jaren zijn gepeperder dan kortlopende contracten. Zoek je een goedkoop energiecontract in Beusichem? Selecteer dan een 1-jarig contract. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Essent .

Rekenvoorbeeld (op basis van gemiddeld gezin)

Termijn Maatschappij Bonus Premie/maand Jaarlijks
1 jaar Essent €230 €19,17 €1.519,65
3 jaar Essent €110 €3,06 €1.639,65
5 jaar Essent €0 €0 €1.759,65

Bij contracten van 2 of 3 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Denk dan aan wind, water en zon. De belangrijkste eigenschap dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Vaak wordt beweerd dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Aan de hand van deze pagina vergelijk je gauw en moeiteloos aanbieders van groene stroom in de buurt. Klik wel even op het vakje met: “uitsluitend duurzame energieleveranciers Beusichem”. Daarnaast kun je sorteren op stroom afkomstig van zonnepanelen of juist windmolens. Of beperk je zoekopdracht tot alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Erkende leveranciers van groene stroom in Beusichem:

 1. Vandebron
 2. Leon Zeewolde
 3. NLE

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elk huis in Beusichem met een energieaansluiting is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is precies het verschil? Werk jij met een enkele meter? Dan wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. In het geval van een dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Men spreekt dan over piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een goedkoper tarief in daluren (’s avonds en ’s nachts, in de weekenden en tijdens o.a. de paasdagen). Welke van deze opties het meest geschikt is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Gebruik je het leeuwendeel van de stroom op daluur tijden?Pas dan loont het dubbeltarief. Echter, let goed op: het vraagt nogal wat planning om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Voorbeelden zijn de vrieskist of WIFI. En wil je meer doen in de daluren? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je moet dus continu nadenken over de planning. En de opbrengst is marginaal.Ons advies: het enkeltarief voldoet prima! Geld besparen door het dubbeltarief valt tegen. Overigens ben je met een enkeltarief veel vrijer. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Endinet Groep.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Beusichem? Dan kun je kiezen voor vaste en variabele tarieven. Wat is nu precies het verschil? En welk type tarief past bij mij? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wisselen de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Een stukje waarborg en vastigheid. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan profiteer je hier niet van. In Beusichem is het vaste energietarief het meest populair.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en contractuele verplichtingen schommelen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, in Januari en in Juli. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De wisseling van prijzen is lastig te voorspellen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie huidige energieleverancier? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Dan kun je mogelijk het oude energiecontract opzeggen + overstappen. Overstappen loont. Maatschappijen geven jouw formidabele welkomst vergoedingen. Kan ik vandaag al overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik veranderen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 1 maand. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Voortijdig switchen kan, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €129

 1. Pluis uit wat de looptijd van het contract is.
 2. Bekijk de actuele energietarieven gebaseerd op jouw situatie.
 3. Kies de beste en scherpste aanbieder.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Jullie toekomstige energieleverancier zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Het aankomende contract zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen met zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Beusichem zonnepanelen op jullie huis? In dat geval wek jij zelf al energie op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Gelderland. Per jaar compenseren ze je hiervoor. Dit noemen we salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Veulen.

 1. Bereken je verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Is dit een getal in de min? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Was dit een negatief getal? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt eenvoudig de meest aantrekkelijke leverancier voor jouw situatie. Doorslaggevend: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Selecteer een overstapdatum. Doorslaggevend: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Beusichem


Ontdek de goedkoopste energie in Beusichem

Betaal jij teveel voor de stroom? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Zoek nu razendsnel de goedkoopste stroom in Beusichem (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Gelderland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Bekijk de zoekresultaten en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Snel oversluiten
Flinke welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Goede medewerkers
Aanzienlijke acties

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Charmante service
Flinke welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Charmante service
Goede welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Verbruik aanpassen
Scherpe aanbiedingen

logo current

Qurrent

Groene energie
Snel af te sluiten
Goede welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Betalen in termijnen
Flinke aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Overstapservice
Hoge aanbiedingen

logo engie

Engie

100% duurzaam
Eenvoudig afsluiten
Scherpe welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Simpele voorwaarden
Aanzienlijke kortingen

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Flexibele of vaste prijs
Aanzienlijke acties

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Verbruik advies
Flinke aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Beusichem

Jullie gasverbruik heeft een groot aandeel in de energierekening. Gas wordt verbruikt voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en voor sommige keukenapparatuur. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Beusichem? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan zoek jij snel & overzichtelijk de goedkoopste gasleverancier. Op deze website vind je actuele gasprijzen, met cashback-acties en welkomstpremies. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Kies de postcode, huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en check de meest voordelige gas-tarieven voor jouw woning (Buren). Een interessante aanbieder gevonden? Stap dan direct online over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Binnen deze 2 weken mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap over binnen een paar minuten, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Nu ook online: Energie vergelijken Lochem.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas voor jouw situatie in de gemeente Buren.