Energie vergelijken Veulen Vergelijk de energieaanbieders en krijg een korting tot €229


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Veulen? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Vertrouwde namen zijn stroomaanbieders als bijvoorbeeld UnitedConsumers en Oxxio. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Veulen? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw woning. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is een fluitje van een cent. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (gas en stroom) en kies het soort meter, (enkele- of dubbele meter). Aansluitend kies je de ideale looptijd van de overeenkomst (bijvoorbeeld 1 jaar of een flexibel maandcontract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Daarna vergelijk je ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere leverancier tref je de prijs per jaar en de geldende cashback-korting. Advies nodig? Op energieaanbiedingvergelijken.nl check je alle info over gas, stroom en licht in Veulen.

Alle maatschappijen

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Snel online overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Minder betalen voor energie

Vergelijk alle tarieven, en bespaar meteen €180

Een laag tarief voor gas en stroom Minder betalen voor je energie. Dat laat jij toch niet liggen? Pak deze kans en stap over.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract meteen ondertekenen voor een langdurige periode. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan krijg je een hogere korting. Of toch niet? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Het tegendeel is waar: contracten voor meerdere jaren kennen duurdere prijzen in vergelijking met een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Direct een goedkoop energiecontract in Veulen? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. We hebben een berekening gemaakt van Delta .

Een voorbeeld ter illustratie (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Bonus Bonus/maand Overzicht
1 jaar Delta €140 €11,67 €1.612,20
3 jaar Delta €380 €10,56 €1.732,20
5 jaar Delta €0 €0 €1.852,20

Bij contracten van 2 of 3 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Denk dan aan wind, water en zon. Het voornaamste punt is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Veel mensen denken dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Aan de hand van onze tool vergelijk je snel & zonder problemen de verschillende aanbieders van groene stroom. Selecteer het vakje “100% duurzame energieleveranciers Veulen”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom opgewekt door windmolens of zonnepanelen. Of zoek naar in eigen land opgewekte groene energie.

Populaire groene energie in Veulen:

 1. Eneco
 2. Greenchoice
 3. UnitedConsumers

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elk huis in Veulen waar energie geleverd wordt heeft een enkele of dubbele meter. Wat is precies het verschil? Werk jij met een enkele meter? Dan heb je te maken met 1 tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt kunnen de tarieven worden uitgesplitst. In de volksmond zijn dit piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, op zaterdagen en zondagen en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk tarief het meest geschikt is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Gebruik je relatief veel van jouw energie op daluur momenten? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Goed om te weten: het is een hele uitdaging om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Voorbeelden zijn koelapparatuur en routers. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je moet dus continu nadenken over de planning. En je wint hooguit een paar tientjes. Wij adviseren daarom: het enkeltarief voldoet prima! Bezuinigen door het dubbeltarief is niet eenvoudig. Overigens ben je met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Huismerk Energie.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Veulen? Dan is er de opties voor flexibele of vaststaande prijzen. Wat is nu precies het verschil? En wat past bij mijn situatie? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan fluctueren de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan profiteer je hier niet van. In de regio Veulen zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie binnen jouw contract aangepast worden. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De tarieven en prijsverandering is doorgaan lastig te schatten. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie huidige energie aanbieder? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Misschien kun je jouw huidige energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energiemaatschappijen geven jouw sensationele welkomstacties. Maar wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik al switchen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Overstappen is mogelijk, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €241

 1. Ga na wanneer jouw contract afloopt.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw gegevens.
 3. Sorteer de beste en goedkoopste energie-leverancier.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Jouw toekomstige maatschappij zegt jouw huidige contract op.
 7. Het aankomende contract gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen met zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Veulen zonnepanelen op je adres actief? In dat geval wek jij zelf al energie op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Limburg. Na een periode van een jaar ontvang je een vereffening. De benaming hiervoor is salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Oud Ade.

 1. Bereken je verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je vindt meteen de meest aantrekkelijke aanbieder voor jou. Interessant: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Cruciaal: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Veulen


Vind de goedkoopste energie in Veulen

Is jouw energierekening te hoog? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Zoek nu snel de goedkoopste stroom in Veulen (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie kan je nu online doen zonder moeite:

1. Geef de locatie van de woning door (Limburg)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Vaste of juist variabele prijzen?
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
Overstaphulp
Mooie aanbiedingen

logo essent

Essent

Levert ketels
2 jaar vast of variabel
Interessante kortingen

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Duidelijke voorwaarden
Sublieme kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Overstaphulp
Hoge welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Vaste prijs stroom
Mooie aanbiedingen

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Overstapservice
Goede welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Goede klantenservice
Scherpe welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Overstaphulp
Goede aanbiedingen

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
3 jarig contract
Hoge aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Hulp bij overstappen
Aantrekkelijke acties

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Eenvoudig afsluiten
Aantrekkelijke acties

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Goede medewerkers
Fikse aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Veulen

Gasverbruik heeft een groot aandeel in de factuur van de energiemaatschappij. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om ons huis te verwarmen, om water op te warmen en om te koken. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Veulen? Door onze gas-vergelijker te gebruiken vind je vandaag nog de meest voordelige gasleverancier. Via onze tool staat een overzicht van alle gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstbonussen. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Kies de postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en vind aantrekkelijke gastarieven voor jouw locatie en gasverbruik (Venray). Een goedkope aanbieder gezien? Start vandaag nog met besparen! Dit stelt maar weinig voor. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In die dagen mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap nu over in een paar minuten, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Geelbroek.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en stap online over in de gemeente Venray.