Energie vergelijken Lochem Start met vergelijken en bespaar tot €292


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en gauw energieprijzen vergelijken in Lochem? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Bekende namen zijn stroom maatschappijen als Allure Energie en Oxxio. En het aanbod groeit. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Lochem? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw individuele situatie. Hoe doe ik dit? Heel eenvoudig! Vul jouw postcode + huisnummer in, kies het geschatte verbruik (stroom plus gas) en geef aan welke meter je hebt (enkele- of dubbele meter). Daarna kies je de looptijd van het contract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of maandelijkse opzegbare energie) en kies je het gewenste energietarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Hierna check je onmiddellijk de goedkoopste energie. Van elke maatschappij tref je de kosten per 12 maanden en de optionele welkomstpremie. Hulp nodig bij kiezen? Op energieaanbiedingvergelijken.nl check je alle info over stroom, gas en licht in Lochem.

Alle energiemaatschappijen

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Makkelijk overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

Bespaar op je energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar vandaag nog €195

Bespaar direct op jouw stroom & gas Op kosten voor energie besparen. Dat wil toch iedereen? Pak deze kans en stap over.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract meteen vastzetten voor meerdere jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Als je kiest voor een lange periode krijg je een hogere korting. Ja toch? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Nu moet je opletten: contracten voor meerdere jaren kennen duurdere prijzen in vergelijking met kortstondige contracten. Zoek je een goedkoop energiecontract in Lochem? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. We hebben een berekening gemaakt van Eneco .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (van een doorsnee-gezin)

Contract Maatschappij Korting Premie/maand Kostenplaatje
1 jaar Eneco €170 €14,17 €1.567,35
3 jaar Eneco €370 €10,28 €1.687,35
5 jaar Eneco €0 €0 €1.807,35

Bij een contract van bijv. 5 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene stroom wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het grote positieve aspect is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. De gedachte is dat groene stroom erg kostbaar is. Gelukkig is dit vaak niet zo. Via de vergelijker vergelijk je snel & eenvoudig de populaire groene stroom leveranciers. Kies hierbij voor “100% duurzame energieleveranciers Lochem”. Je kunt ook filteren op energie afkomstig van windmolens of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot enkel groene stroom uit Nederland.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Lochem:

 1. DELTA
 2. Huismerk Energie
 3. NLE

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Iedere bewoner van Lochem waar stroom wordt gebruikt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is precies het verschil? Werk jij met een enkele meter? Dan wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Bij een dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. In de volksmond zijn dit piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) een een prijs voor daluren (laat in de avond, in de weekenden en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk tarief voor jullie het meest geschikt is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Verbruik je het leeuwendeel van de energie op daluur momenten? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Echter, let goed op: het is een hele klus om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Denk maar aan TV’s, PC’s en kookapparatuur. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je moet dus continu nadenken over de planning. Het levert ook nog eens weinig op. Wij adviseren daarom: het enkeltarief voldoet prima! Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Bovendien ben je met het enkeltarief veel vrijer. Check alle details over Huismerk Energie.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Lochem? Dan is er de opties voor een vast of variabel tarief. Maar wat zijn de verschillen? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de regio Lochem zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie gedurende jouw contractperiode fluctueren. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, in Januari en in Juli. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De tarieven en prijsverandering is moeilijk in te schatten. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet content met jullie leverancier van energie en gas? Vind je jouw energierekening te hoog? Tegenwoordig kan jij wellicht je bestaande energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energieaanbieders geven jouw aantrekkelijke welkomstacties. Per wanneer kan ik overstappen? En hoe doe ik dat? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik overgaan?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van een kleine maand. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Een overstap maken is echter wel een optie, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €235

 1. Check wat de looptijd van het contract is.
 2. Check energieprijzen op basis van jouw situatie.
 3. Filter de beste en aantrekkelijkste leverancier.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. De volgende energiemaatschappij is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. De vernieuwde prijsafspraak gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen en zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Lochem zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Gelderland. Per jaar wordt je hierin tegemoetgekomen. Dit principe is ‘salderen’. Ook met zonnepanelen is een vergelijking van energieprijzen een must. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Geelbroek.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je vindt meteen de voordeligste stroom maatschappij gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Aanwijzing: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Noemenswaardig: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Lochem


Stap over naar de goedkoopste energie in Lochem

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Ontdek nu meteen de goedkoopste stroom in Lochem (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Vul je adresgegevens in (Gelderland)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Persoonlijk advies
Scherpe aanbiedingen

logo essent

Essent

Levert ketels
Sympatieke service
Fikse welkomstkorting

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Charmante service
Interessante acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Goede medewerkers
Mooie welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Duidelijke voorwaarden
Mooie welkomstkorting

logo current

Qurrent

Groene energie
Meerdere contracten
Flinke aanbieding

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Duidelijke voorwaarden
Sublieme acties

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Vaste prijs gas
Mooie welkomstcadeaus

logo engie

Engie

ENGIE app
Nette service
Hoge welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
3 jarig contract
Scherpe aanbieding

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Vaste prijs gas
Concurrerende kortingen

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Tussentijds aanpassen
Hoge welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Lochem

Het verbruik van gas heeft een groot aandeel in de energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt om ons huis te verwarmen, voor het verwarmen van water en om eten te bereiden. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Lochem? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan bekijk jij vandaag nog de meest betaalbare gas aanbieder. Via onze tool zoek je snel alle gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstbonussen. Alle gasprijzen op een rij? Geef je postcode, huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en ontdek de laagste gasprijzen voor jouw locatie en gasverbruik (Lochem). Een interessante aanbieder achterhaald? Zet dan de overstap in werking. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Binnen deze 2 weken kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Nu ook online: Energie vergelijken Waaksens.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en regel de overstap online in de gemeente Lochem.