Energie vergelijken Beutenaken Start met vergelijken en bespaar wel €241


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en vlug energieprijzen vergelijken in Beutenaken? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Ongetwijfeld ken je wel stroommaatschappijen zoals bijv. Vandebron en HVC. En het aanbod groeit. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Beutenaken? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw woning. Hoe werkt dat vergelijken? Het is bijzonder eenvoudig. Vul jouw postcode + huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (kWh stroom en m3 gas) en geef aan welke meter je hebt (dubbel of enkel). Vervolgens kies je de ideale looptijd van de overeenkomst (bijvoorbeeld 1 jaar of een tijdelijk energiecontract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Vervolgens vind je binnen een paar seconden de goedkoopste energieleverancier. Van elke verstrekker vind je de prijs per jaar en de geldende welkomstbonus. Precies weten hoe het allemaal werkt? Op onze website check je praktische info over stroom, gas en licht in Beutenaken.

Alle energieaanbieders

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Snel online overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

De energierekening omlaag

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar meteen €233

Een lage stroom- en gasrekening. Een voordeliger energiecontract.Dat laat jij toch niet liggen? Check op deze pagina alle details.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract meteen aangaan voor meerdere jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. En als je lang kant blijft zijn de voordelen nog veel groter. Mee eens? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Je zult het niet verwachten: langdurige overeenkomsten hebben hogere prijzen i.v.m. kortlopende contracten. Direct een goedkoop energiecontract in Beutenaken? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Eneco .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Premie Korting/maand Kostenplaatje
1 jaar Eneco €240 €20 €1.519,70
3 jaar Eneco €120 €3,33 €1.639,70
5 jaar Eneco €0 €0 €1.759,70

Naarmate de contractperiode toeneemt liggen de verbruikskosten wat lager. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Denk aan water, wind en zon. Het duurzame hiervan is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. En dat draagt bij aan een beter milieu. Je hoort regelmatig dat groene stroom een hoger tarief heeft. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Middels de vergelijker vergelijk je razendsnel en vloeiend de populaire groene stroom leveranciers. Kies hierbij voor “alleen duurzame energieleveranciers Beutenaken”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom opgewekt door zonnepanelen of juist windmolens. Of zoek expliciet naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Beutenaken:

 1. Budget Energie
 2. MAIN Energie
 3. Qurrent

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elke woning in Beutenaken waar energie geleverd wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is het onderscheid tussen de meters? Werk jij met een enkele meter? Dan betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Wanneer je een dubbele meter hebt kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Een tarief voor de piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een lager tarief in de daluren (in de nacht, op zaterdagen en zondagen en reguliere feestdagen). Welke optie voor jou het meest geschikt is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Consumeer jij meer dan 50% van de energie op daluur momenten? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Houdt dit in gedachten: het is niet altijd gemakkelijk om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Denk aan de vrieskist of WIFI. En wil je meer doen in de daluren? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En de opbrengst is marginaal.Ons advies: ga voor het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief valt tegen. Bovendien ben je met het enkeltarief veel vrijer. Bekijk direct de aanbieder RENDO Netwerken.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Beutenaken? De twee contractsoorten zijn een variabel en vast tarief. Waarin verschillen deze van elkaar? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In Beutenaken zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en contractuele verplichtingen fluctueren. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, doorgaans in de periode Juli en Januari. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De ontwikkelingen van de prijzen kun je lastig aan zien komen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw huidige energieleverancier? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Tegenwoordig kan jij wellicht je actuele energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat kan flink geld besparen. Maatschappijen geven namelijk aantrekkelijke welkomstpremies. Per wanneer kan ik overstappen? En hoe doe ik dat? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik overstappen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Hou dan rekening met de opzegtermijn van enkele weken. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €141

 1. Trek na wanneer jouw contract afloopt.
 2. Check energieprijzen gebaseerd op jouw situatie.
 3. Spot de beste en scherpste stroomleverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Jullie nieuwgekozen maatschappij zegt jouw huidige contract op.
 7. Het aankomende contract gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen met zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Beutenaken zonnepanelen op jouw woning? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Limburg. Iedere 12 maanden ontvang je daarvoor een vergoeding. Dit noemen we salderen. Ook met zonnepanelen is een vergelijking van energieprijzen een must. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Vianen.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Is dit een getal in de min? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je ziet in een oogopslag de meest voordelige stroomleverancier voor jouw situatie. Cruciaal: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Kies een overstapmoment. Advies: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Beutenaken


Vind de goedkoopste energie in Beutenaken

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Zoek nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Beutenaken (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Limburg)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
Vriendelijke service
Hoge welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Sympatieke service
Fikse aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
3 jarig contract
Aantrekkelijke kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Online account
Hoge welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Betalen in termijnen
Interessante kortingen

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Direct overstappen
Flinke welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Vriendelijke service
Hoge welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Variabele gasprijzen
Flinke aanbiedingen

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Direct overstappen
Scherpe welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Flexibele stroomprijs
Fikse aanbiedingen

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Simpele voorwaarden
Concurrerende kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Eenvoudig afsluiten
Goede welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Beutenaken

Het verbruikte gas heeft een groot aandeel in de maandelijkse energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt om onze woningen op te warmen, om water op te warmen en om het fornuis te gebruiken. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Beutenaken? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan bekijk jij in luttele seconden de meest goedkope leverancier. Via de vergelijker kun je alle gasprijzen bekijken, inclusief lopende kortingen en welkomstbonussen. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Voer jouw locatie en gasverbruik op jaarbasis in, en bekijk de laagste gastarieven uit de regio (Gulpen-Wittem). Een betaalbare gasmaatschappij aangetroffen? Stap dan direct online over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In die dagen kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Sluit online je contract over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Start nu ook met Energie vergelijken Loenen.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en start met besparen in de gemeente Gulpen-Wittem.