Energie vergelijken Beverwijk Vergelijk de energieaanbieders en bespaar wel €284


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Beverwijk? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Bekende namen zijn stroomaanbieders als bijvoorbeeld Energieflex en NLE. En er komen steeds meer aanbieders bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Beverwijk? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw woning. Hoe doe ik dit? Het is een fluitje van een cent. Voer een postcode en huisnummer in, schat jouw verbruik (stroom plus gas) en kies het soort meter dat jij hebt (voor dubbel- of enkel tarief). Hierna selecteer je jouw ideale looptijd van de verbintenis (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een flexibel maandcontract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Hierna ontdek je direct de goedkoopste energieaanbieder. Van elke verstrekker vind je de jaarlijkse kosten en de beschikbare korting. Alles weten over contracten en tarieven? Via deze website vind je alle details over stroom, gas en licht in Beverwijk.

Alle aanbieders

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Gemakkelijk overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Lagere prijzen voor energie

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar direct €226

Een lage stroom- en gasrekening. Een goedkoop energiecontract afsluiten. Binnen enkele minuten geregeld. Hieronder vind je alle uitleg.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract slim vastzetten voor meerdere jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan reken je af tegen nog scherpere tarieven. Klopt dat? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Nu moet je opletten: langetermijncontracten zijn kostbaarder dan kortdurende prijsafspraken. Direct een goedkoop energiecontract in Beverwijk? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. We hebben een berekening gemaakt van NLE .

Een voorbeeld ter illustratie (gerekend met een gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Korting Bonus/maand Jaarlijks
1 jaar NLE €250 €20,83 €1.519,75
3 jaar NLE €130 €3,61 €1.639,75
5 jaar NLE €0 €0 €1.759,75

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Windmolens, zonnecellen en water. Het grootste voordeel is dat er geen uitstoot van CO2 is. En dat draagt bij aan een beter milieu. Veel mensen denken dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Op basis van deze pagina vergelijk je razendsnel en gemakkelijk de populaire groene stroom leveranciers. Klik wel even op het vakje met: “alleen duurzame energieleveranciers Beverwijk”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom van zonnepanelen/windmolens. Of beperk je zoekopdracht tot uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Beverwijk:

 1. Budget Energie
 2. Essent
 3. Oxxio

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elke woning in Beverwijk waar stroom wordt gebruikt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Heb je een enkele meter? Dan betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Heb je een dubbele meter, dan heb je te maken met 2 tarieven. Een tarief voor de piekuren (overdag) en een lager tarief in de daluren (na 9 uur ’s avonds, tijdens weekenden en met feestdagen). Welke type tarief de laagste prijs geeft is, verschilt enorm per situatie.

Verbruik je het grootste gedeelte van jouw stroom rond de daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Houdt dit in gedachten: het vraagt nogal wat planning om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Denk aan de koeling en de standby-standen. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je moet dus continu nadenken over de planning. En de opbrengst is marginaal.Onze aanbeveling: kies voor het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief is gewoon lastig. Bovendien ben je met het enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Check alle details over Cogas.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Beverwijk? Dan heb je de keuze tussen een vast of variabel tarief. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En welk type tarief past bij mij? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan fluctueren de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. Rondom Beverwijk is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en andere afspraken aangepast worden. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, doorgaans in de periode Juli en Januari. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De wisseling van prijzen is doorgaan lastig te schatten. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie aanbieder van gas en licht? Betaal je teveel voor stroom en gas? Misschien kun je je actuele energiecontract opzeggen + overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Aanbieders van energie en gas geven jouw serieuze welkomstkortingen. Kan ik vandaag al overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik overstappen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van 4 weken. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €181

 1. Controleer hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Vergelijk energieprijzen aangepast op jouw woning.
 3. Zoek de beste en lucratiefste energie-aanbieder.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Jullie toekomstige energiemaatschappij zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. De aankomende overeenkomst is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Beverwijk zonnepanelen op jullie huis? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Noord-Holland. Na een periode van een jaar zul je hier een compensatie voor krijgen. Dit noemen we salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Vierakker.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Dit kan een negatief getal zijn. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Wek je meer op dan je verbruikt? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je treft eenvoudig de aantrekkelijkste stroomleverancier voor jou. Advies: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Kies een overstapmoment. Advies: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Beverwijk


Vind de goedkoopste energie in Beverwijk

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Selecteer nu snel de goedkoopste stroom in Beverwijk (en gas). Energie vergelijken en oversluiten heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Vul je adresgegevens in (Noord-Holland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Selecteer het gewenste energietarief. Vaste of juist variabele prijzen?
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Overstapservice
Scherpe welkomstbonus

logo essent

Essent

Levert ketels
Persoonlijke service
Goede welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Diverse prijsafspraken
Goede welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Overstapservice
Fikse aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Verschillende contracten
Scherpe welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Windtegoed
Behulpzame service
Flinke aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Contract wijzigen
Mooie welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Direct overstappen
Goede aanbieding

logo engie

Engie

ENGIE app
Verschillende contracten
Aantrekkelijke acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Nette klantenservice
Mooie welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
2 jarig contract
Goede welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Snel oversluiten
Scherpe aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Beverwijk

Jullie gasverbruik bepaalt deels de maandelijkse energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt om onze woningen op te warmen, voor heet water uit de kraan en om eten te bereiden. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Beverwijk? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan zoek jij vandaag nog de aantrekkelijkste maatschappij. Op die pagina kun je alle gasprijzen bekijken, inclusief acties en welkomstcadeaus. Weten wat jij per maand kunt besparen? Voer jouw locatie en verbruik per jaar in, en ontdek de meest voordelige gas-tarieven voor jouw situatie (Beverwijk). Een goedkope aanbieder aangetroffen? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit vergt verder geen kennis. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Tijdens die twee weken kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap nu over in een paar minuten, en pak die welkomstbonus! Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Loenen aan de Vecht.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw situatie in de gemeente Beverwijk.