Energieprijzen Cogas Profiteer van de beste acties en bespaar maar liefst €251


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en razendsnel energieprijzen vergelijken van Cogas? De keuze is vandaag de dag erg groot. Vertrouwde namen zijn aanbieders van stroom zoals Energieflex en Noordelijk Lokaal Duurzaam. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Hoe bekijk ik actuele stroomtarieven van Cogas? Vergelijk energieprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Het is simpel. Voer je postcode en huisnummer in, kies het geschatte verbruik (gas en stroom) en geef aan welke meter je hebt (voor dubbel- of enkel tarief). Vervolgens maak je een keuze voor de looptijd van de verbintenis (bijvoorbeeld 1 jaar of een altijd opzegbaar contract) en kies je het gewenste energietarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Hierop volgend ontdek je regelrecht het contract dat bij jou past. Lees ook details over aanbieders als RENDO Netwerken. Per soort contract ontdek je de prijs per jaar en de hoogte van de welkomstkorting. Is het onbekend voor jou? Op onze website vind je uitvoerige details over gas, stroom en licht van Cogas.

Alle contracttermijnen

Check tarieven van alle producten

Gemakkelijk overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Goedkopere energierekening

Ontdek de korting voor nieuwe klanten en bespaar vandaag nog €210

Cogas energie aanbiedingen afsluiten

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort verhuizen en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Vind nu snel stroom aanbiedingen van Cogas (en gas). Energie vergelijken en oversluiten gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Vul je postcode en huisnummer in
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Selecteer het gewenste energietarief. De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Ga voor het goedkoopste contract en laat je contract overzetten naar Cogas.


Gasprijzen Cogas

Het verbruikte gas is een belangrijk onderdeel van de energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om het in huis warm te maken, om water op te warmen en voor sommige keukenapparatuur. Zoek jij de gastarieven van Cogas? Door de gas-vergelijker tool in te vullen tref jij gemakkelijk het voordeligste product. Met behulp van deze site bekijk je de huidige gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en Cogas welkomstcadeaus. Bekijk direct online wat energie kost in bijvoorbeeld Zwolle. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer jouw locatie en gasverbruik op jaarbasis in, en vergelijk de meest aantrekkelijke gas- en stroom aanbiedingen van Cogas voor jouw locatie en gasverbruik. Een geschikte maatschappij achterhaald? Zet dan de overstap in werking. Dit stelt maar weinig voor. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder regelt dit. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Tijdens die twee weken Stap vandaag nog over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Bekijk direct online wat energie kost in bijvoorbeeld Nijkerk.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders in de buurt.