Energie vergelijken Biddinghuizen Check alle energiemaatschappijen en bespaar wel €276


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en gauw energieprijzen vergelijken in Biddinghuizen? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Denk maar aan stroom maatschappijen als bijvoorbeeld Energieflex of Powerpeers. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Biddinghuizen? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw individuele situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Het is bijzonder eenvoudig. Vul je locatie in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (stroom en gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (voor dubbel- of enkel tarief). Daarna maak je een keuze voor de looptijd van jouw contract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Hierop volgend tref je ogenblikkelijk de goedkoopste energie. Per maatschappij check je de energiekosten per jaar en de hoogte van de welkomstbonus. Alles weten over contracten en tarieven? Via deze pagina blader je door handige info over gas, stroom en licht in Biddinghuizen.

Alle maatschappijen

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Snel overstappen van aanbieder

Check je besparing en sluit online snel over

Lagere prijzen voor energie

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar tot €227

Een lage stroom- en gasrekening. Besparen op je energierekening. Binnen enkele minuten geregeld. Check op deze pagina alle details.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract gewoon voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft reken je af tegen nog scherpere tarieven. Is dit waar? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Let nu goed op: contracten voor meerdere jaren zijn prijziger dan kortdurende prijsafspraken. Direct een goedkoop energiecontract in Biddinghuizen? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Oxxio .

Een voorbeeld ter illustratie (van een doorsnee-gezin)

Contract Maatschappij Korting Korting/maand Jaarkosten
1 jaar Oxxio €110 €9,17 €1.519,80
3 jaar Oxxio €140 €3,89 €1.639,80
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.759,80

Bij een lang contract ga je minder betalen voor je gas en stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Denk dan aan wind, water en zon. De belangrijkste eigenschap dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. En dat draagt bij aan een beter milieu. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dat is vaak niet het geval. Op basis van onze zoekmachine vergelijk je rap en soepel groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Kies hierbij voor “100% duurzame energieleveranciers Biddinghuizen”. Je kunt ook filteren op energie afkomstig van zonnepanelen of juist windmolens. Of ga voor in eigen land opgewekte groene energie.

Voorbeelden van groene energie in Biddinghuizen:

 1. Eneco
 2. Engie
 3. Powerpeers

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk huis in Biddinghuizen waar stroom verbruikt wordt heeft een enkele of dubbele meter. Hoe verschillend zijn deze meters? Bij een enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Wanneer je een dubbele meter hebt kun je kiezen voor 2 tarieven. Men spreekt dan over piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een tarief voor de daluren (’s avonds en ’s nachts, voor 7 uur ’s ochtends en met feestdagen). Welk tarief het voordeligst is, verschilt per situatie.

Consumeer jij meer dan de helft van jouw stroom tijdens daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Maar let op: het vergt heel wat om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Onder andere de vrieskist of WIFI. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Dit vergt dus een hele andere planning. En het levert niet veel op. Veel mensen zeggen daarom: kies voor het enkeltarief. De energierekening verlagen met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Daarbij ben je met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Coteq Netbeheer.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Biddinghuizen? Het aanbod bestaat uit flexibele of vaststaande prijzen. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Voor welk prijstype moet ik kiezen? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wijzigen de tarieven niet, zolang het contract loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In Biddinghuizen zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en contractuele verplichtingen aangepast worden. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, in Januari en in Juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De prijsontwikkeling is moeilijk in te schatten. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet blij met jouw huidige energie aanbieder? Betaal je teveel voor stroom en gas? Wellicht kun je je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En de besparing is niet mals. Aanbieders hebben gewoonlijk huizenhoge welkomstaanbiedingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? En hoe doe ik dat? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik veranderen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van enkele weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Een overstap maken is echter wel een optie, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €205

 1. Bekijk of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Ga energieprijzen vergelijken gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Kies de beste en aantrekkelijkste stroomleverancier.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. Je nieuwgekozen leverancier is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Het nieuwe contract wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen met zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Biddinghuizen zonnepanelen op je adres actief? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Flevoland. Iedere 12 maanden zul je hier een compensatie voor krijgen. We spreken dan over salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is een vergelijking van energieprijzen een must. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Vierhouten.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Is dit een getal in de min? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt meteen de aantrekkelijkste stroomaanbieder voor jouw situatie. Cruciaal: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Let op: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Biddinghuizen


Overstappen naar de goedkoopste energie in Biddinghuizen

Betaal jij teveel voor de stroom? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Vind nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Biddinghuizen (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen is een fluitje van een cent:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Flevoland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Nette service
Concurrerende kortingen

logo essent

Essent

VerbruiksManager
2 jarig contract
Hoge welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Nette klantenservice
Fikse welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Snel overstappen
Verleidelijke acties

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Verbruik aanpassen
Concurrerende acties

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Diverse prijsafspraken
Mooie welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Aangename service
Hoge welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Sympatieke service
Hoge welkomstcadeaus

logo engie

Engie

97% tevredenheid
1 jaar vast of variabel
Flinke welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
2 jarig contract
Aanzienlijke acties

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Verbruik advies
Fikse welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Inzicht in je verbruik
Goede aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Biddinghuizen

Jullie gasverbruik vormt voor een groot deel de energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt voor de verwarming van het huis, voor heet water uit de kraan en om het fornuis te gebruiken. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Biddinghuizen? Door onze gas-vergelijker te gebruiken vind je probleemloos de goedkoopste leverancier. Via onze tool staat een overzicht van alle gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstbonussen. Alle gasprijzen op een rij? Voer jullie adresgegevens in en een begroting van het gasverbruik, en check de goedkoopste gastarievenvoor jouw woning (Dronten). Een betaalbare gas leverancier gezien? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. In deze periode mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Waar wacht je op? Stap meteen over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Loenersloot.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers voor jouw woning in de gemeente Dronten.