Energie vergelijken Vierhouten Vergelijk de energieaanbieders en bespaar tot €232


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en haastig energieprijzen vergelijken in Vierhouten? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Bekende namen zijn stroom maatschappijen als bijvoorbeeld Allure Energie of Qwint. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Vierhouten? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw huis. Hoe kan ik beginnen? Het is simpel. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, geef aan wat het verbruik is (gas plus stroom) en kies het type meter (dubbel of enkel). Hierop volgend kies je de looptijd van jouw energiecontract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of maandelijks opzegbaar) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Aansluitend zie je direct de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere energieaanbieder check je de jaarlijkse kosten en de geldende korting. Meer weten over de verschillende aanbieders? Op deze pagina blader je door bruikbare info over gas, stroom en licht in Vierhouten.

Alle energieaanbieders

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Makkelijk overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

De energierekening omlaag

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar direct €221

De goedkoopste stroom en gas Een voordeliger energiecontract.Ook voor jou interessant? Pak deze kans en stap over.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract gewoon ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan is de kortingsactie nog gunstiger. Is dit waar? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Sterker nog: contracten voor meerdere jaren kennen duurdere prijzen in vergelijking met een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Vierhouten? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Eneco .

Een voorbeeld (gerekend met een gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Bonus Premie/maand Overzicht
1 jaar Eneco €170 €14,17 €1.612,35
3 jaar Eneco €410 €11,39 €1.732,35
5 jaar Eneco €0 €0 €1.852,35

Bij een contract van bijv. 5 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het grootste voordeel is dat er geen CO2 vrijkomt. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Vaak wordt beweerd dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Middels energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je rap en moeiteloos leveranciers van groene stroom in jouw regio. Hiervoor kies je het selectievakje “100% duurzame energieleveranciers Vierhouten”. Tip: filter nu ook op energie afkomstig van windmolens en/of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Erkende leveranciers van groene stroom in Vierhouten:

 1. Clean Energy
 2. Innova Energie
 3. Vrijopnaam

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elk gebouw in Vierhouten waar energie geleverd wordt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Hoe verschillend zijn deze meters? Heb je een enkele meter? Dan betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Bij de dubbele meters kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. In de volksmond zijn dit piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een lager tarief in de daluren (laat in de avond, op zaterdagen en zondagen en tijdens o.a. de paasdagen). Welk tarief voor jullie het meest geschikt is, verschilt enorm per situatie.

Consumeer jij een belangrijk deel van de energie rond de daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Houdt dit in gedachten: het is een hele klus om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Bijvoorbeeld de koeling en de standby-standen. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. Het levert ook nog eens weinig op. Veel mensen zeggen daarom: het enkeltarief voldoet prima! De energierekening verlagen met het dubbeltarief is gewoon lastig. Bovendien ben je met het enkeltarief veel meer flexibel. Bekijk alles over de maatschappij Leon Zeewolde.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Vierhouten? Dan kun je kiezen voor een variabel en vast tarief. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En welk type tarief past bij mij? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven gedurende de contractperiode niet. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Dalen de tarieven tussentijds? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de omgeving Vierhouten zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas binnen jouw contract veranderen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De prijsontwikkeling is doorgaan lastig te schatten. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet te spreken over jouw huidige energie aanbieder? Vind je jouw energierekening te hoog? Doorgaans kun jij jouw huidige energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Aanbieders kunnen een aanbod doen met hoge welkomstkortingen. Per wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik overstappen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van een kleine maand. Opzeggen is dan altijd gratis. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Eerder opzeggen kan wel, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete ligt al gauw op €237

 1. Check wat de looptijd van het contract is.
 2. Check energieprijzen gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Zoek de beste en goedkoopste energie-leverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Je toekomstige maatschappij sluit jouw energie netjes over.
 7. Dit fonkelnieuwe contract wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen en zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Vierhouten zonnepanelen op jullie huis? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Gelderland. Is er een contractjaar verstreken, dan heb je dan recht op een compensatie. In de volksmond is dat ‘salderen’. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Oud Ootmarsum.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Was dit een negatief getal? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je checkt direct de meest betaalbare aanbieder voor jouw situatie. Belangrijk: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Hint: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Vierhouten


Vind de goedkoopste energie in Vierhouten

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of is er sprake van verhuizing en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Kies nu snel de goedkoopste stroom in Vierhouten (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Gelderland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Dit is vast of variabel.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Flexibele gasprijs
Flinke aanbiedingen

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Eenvoudig afsluiten
Goede welkomstkorting

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Nette klantenservice
Aanzienlijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Sympatieke service
Hoge welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Vaste prijs stroom
Sublieme kortingen

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
Overstaphulp
Interessante kortingen

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Behulpzame service
Verleidelijke kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Hulp bij overstappen
Flinke welkomstbonus

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Variabele gasprijzen
Scherpe welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Flexibele gasprijs
Sublieme kortingen

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Goede service
Goede welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Hulp bij overstappen
Hoge welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Vierhouten

Het gas (M3 verbruik) beslaat het grootste gedeelte van de energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt voor de verwarming van het huis, voor een lekker warm bad en om eten te bereiden. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Vierhouten? Door onze gas-vergelijker te gebruiken check je snel de aantrekkelijkste maatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je alle gasprijzen bekijken, inclusief lopende kortingen en welkomstcadeaus. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Vul de postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en vind de goedkoopste gasprijzen voor jouw verbruik (Nunspeet). Een interessante gas leverancier ontdekt? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit vergt verder geen kennis. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Gedurende deze 14 dagen kun je nog van het contract af. Stap over binnen een paar minuten, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Nu ook online: Energie vergelijken Geertruidenberg.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders voor jouw situatie in de gemeente Nunspeet.