Energie vergelijken Loenersloot Check alle energiemaatschappijen en bespaar wel €266


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Loenersloot? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Gerespecteerde organisaties zijn leveranciers van stroom zoals Anode Energie en Leon Zeewolde. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Loenersloot? Vergelijk energieprijzen voor jouw huis. Hoe dat werkt? Het is zo gepiept. Voer je postcode en huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (gas en stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (dubbel of enkel). Verder bepaal je de looptijd van de overeenkomst (opties zijn bijv. 1 3 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en kies je het gewenste energietarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Hierna vergelijk je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Van iedere maatschappij check je de prijs per jaar en de hoogte van de korting voor nieuwe klanten. Is het onbekend voor jou? Via deze website blader je door handige info over stroom, gas en licht in Loenersloot.

Alle aanbieders

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Gemakkelijk overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

De energierekening omlaag

Vergelijk alle tarieven, en bespaar tot wel €195

Een lage gas- en stroomrekening Een voordeliger energiecontract.Dat laat jij toch niet liggen? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt verstandig: het energiecontract direct ondertekenen voor een langdurige periode. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Wanneer je langere tijd klant wordt krijg je een hogere korting. Klopt dat? De energiemarkt werkt net wat anders. Nee, het wordt nog mooier: contracten met een lange looptijd zijn prijziger dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Direct een goedkoop energiecontract in Loenersloot? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Qurrent.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gerekend met een gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Premie Premie/maand Overzicht
1 jaar Qurrent €200 €16,67 €1.567,50
3 jaar Qurrent €400 €11,11 €1.687,50
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.807,50

Bij contracten van 2 of 3 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene energie heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Denk dan aan wind, water en zon. Het duurzame hiervan is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Gelukkig is dit vaak niet zo. Aan de hand van de vergelijker vergelijk je razendsnel en vloeiend aanbieders van groene stroom in de buurt. Activeer hiervoor de filter “alleen duurzame energieleveranciers Loenersloot”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom afkomstig van windmolens of zonnepanelen. Of ga voor in eigen land opgewekte groene energie.

Erkende leveranciers van groene stroom in Loenersloot:

 1. Budget Energie
 2. Engie
 3. Qurrent

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Ieder adres in Loenersloot waar energie geleverd wordt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Werk jij met een enkele meter? Dan heb je te maken met 1 tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt kun je kiezen voor 2 tarieven. We hebben het hier over piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een lager tarief in de daluren (later op de avond, in het weekend en met feestdagen). Welke type tarief het voordeligst is, verschilt enorm per situatie.

Verbruik jij meer dan de helft van de energie op daluur momenten? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Goed om te weten: het is een hele uitdaging om stroom vooral in de daluren te consumeren. De meest producten staan thuis continu aan. Voorbeelden zijn computers en keukenapparatuur. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En de opbrengst is marginaal.Onze aanbeveling: kies voor het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Overigens ben je met een enkeltarief veel meer flexibel. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Leon Zeewolde.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Loenersloot? Het aanbod bestaat uit een vast of variabel tarief. Maar wat is precies het onderscheid? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wijzigen de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In Loenersloot is het vaste energietarief zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven binnen jouw contract opnieuw bepaald worden. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, direct in januari, en halverwege in juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De prijs en tarief-ontwikkelingen zijn niet met zekerheid te zeggen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Ben je ontevreden over jouw huidige energieleverancier? Betaal je teveel voor stroom en gas? Mogelijkerwijs kan jij jouw huidige energiecontract opzeggen en overstappen. En dat kan flink geld besparen. Maatschappijen stunten met daverende welkomstbonussen. Wanneer kan ik de overstap maken? Hoe gaat dat in z’n werkt? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik overstappen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €151

 1. Check wanneer jij mag overstappen.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Kies de beste en goedkoopste aanbieder.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Jullie toekomstige maatschappij verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. De aankomende overeenkomst gaat in op de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Loenersloot zonnepanelen tot je beschikking? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Utrecht. Na afloop van elk jaar wordt je hier natuurlijk voor beloond. In de volksmond is dat ‘salderen’. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Geertruidenberg.

 1. Bereken je verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je vindt nu de meest goedkope aanbieder voor jouw woning en verbruik. Doorslaggevend: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Interessant: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Loenersloot


Profiteer van de goedkoopste energie in Loenersloot

Betaal jij teveel voor de stroom? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Selecteer nu probleemloos de goedkoopste stroom in Loenersloot (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie is een fluitje van een cent:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Utrecht)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Flexibele stroomprijs
Concurrerende kortingen

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Snel af te sluiten
Hoge welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Flexibele stroomprijs
Goede aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Snel af te sluiten
Flinke welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Termijnbedrag wijzigen
Flinke welkomstbonus

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
3 jaar vast of variabel
Hoge welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Goede klantenservice
Scherpe aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Aangename service
Fikse aanbiedingen

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Termijnbedrag wijzigen
Scherpe welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
Nette klantenservice
Mooie welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Tussentijds aanpassen
Scherpe welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Behulpzame service
Concurrerende acties


Prijzen gas vergelijken in Loenersloot

Het verbruikte gas heeft een groot aandeel in de maandelijkse energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt om het in huis warm te maken, voor heet water uit de kraan en om eten te bereiden. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Loenersloot? Door onze gas-vergelijker te gebruiken tref jij moeiteloos de aantrekkelijkste gas aanbieder. Met behulp van deze site doorzoek je de gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstbonussen. Weten wat jij per maand kunt besparen? Voer je postcode + huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en achterhaal de meest voordelige gas-tarieven voor jouw situatie (Stichtse Vecht). Een betaalbare aanbieder aangetroffen? Start vandaag nog met besparen! Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Binnen deze 2 weken kun je nog van het contract af. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Waalwijk.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Stichtse Vecht.