Energie vergelijken Biervliet Start met vergelijken en bespaar wel €239


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Biervliet? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Erkende organisaties zijn leveranciers van stroom zoals DELTA en Huismerk Energie. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Biervliet? Vergelijk energieprijzen voor jouw huis. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is bijzonder eenvoudig. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, kies het geschatte verbruik (kWh stroom en m3 gas) en selecteer de gewenste meter (een dubbele of enkele meter). Aansluitend kies je de ideale looptijd van jouw energiecontract (dit kan zijn 2 jaren of een tijdelijk energiecontract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Hierna zie je ogenblikkelijk de goedkoopste energie. Per aanbieder vergelijk je wat je per jaar kwijt bent en de hoogte van de korting. Is het onbekend voor jou? Op onze website blader je door handige info over stroom, gas en licht in Biervliet.

Alle aanbieders

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Overstappen is zo gepiept

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

De energierekening omlaag

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar tot wel €236

Bespaar direct op jouw stroom & gas Minder betalen voor je energie. Binnen enkele minuten geregeld. Pak deze kans en stap over.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt verstandig: het energiecontract meteen voor een langere periode vastzetten. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Ja toch? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Het tegendeel is waar: energiecontracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan kortlopende contracten. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Biervliet? Selecteer dan een 1-jarig contract. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Green Choice.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gerekend met een gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Premie Premie/maand Jaarkosten
1 jaar Green Choice €130 €10,83 €1.519,90
3 jaar Green Choice €160 €4,44 €1.639,90
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.759,90

Bij langlopende contracten betaal jij een voordeliger tarief. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Windmolens, zonnecellen en water. Het grote positieve aspect is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom erg kostbaar is. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Op basis van deze website vergelijk je supersnel en gemakkelijk leveranciers van groene stroom in jouw regio. Kies hierbij voor “alleen duurzame energieleveranciers Biervliet”. Daarnaast kun je sorteren op energie van windmolens of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot groene energie uit NL.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Biervliet:

 1. Energiedirect.nl
 2. MAIN Energie
 3. Vrijopnaam

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Iedere bewoner van Biervliet met toegang tot energie kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Bij een enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Bij de dubbele meters zijn er twee tarieven. Een prijs voor piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een apart tarief voor daluren (na 9 uur ’s avonds, vroeg in de ochtend en reguliere feestdagen). Welke van deze opties de laagste prijs geeft is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Verbruik je het grootste gedeelte van jouw stroom op daluur momenten? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Houdt dit in gedachten: het is soms best moeilijk om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Voorbeelden zijn de koelkast of vriezer. En wil je meer doen in de daluren? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je moet dus continu nadenken over de planning. En de winst is minimaal. Onze tip is: een enkeltarief is duidelijker. Geld besparen door het dubbeltarief is gewoon lastig. Overigens ben je met een enkeltarief veel vrijer. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Anode Energie.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Biervliet? Het aanbod bestaat uit een vast of variabel tarief. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Met welke soort tarief ben ik het beste af? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wijzigen de tarieven tijdens het contract niet. Een stukje waarborg en vastigheid. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de omgeving Biervliet is het vaste energietarief erg populair.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven binnen jouw contract wisselen. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, direct in januari, en halverwege in juli. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De wisseling van prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet te spreken over jouw huidige energie aanbieder? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Tegenwoordig kan jij wellicht je actuele energiecontract opzeggen en overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energiemaatschappijen stunten met formidabele welkomstkortingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik wisselen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van 30 dagen. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €152

 1. Check wanneer jij mag overstappen.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij gebaseerd op jouw situatie.
 3. Sorteer de beste en betaalbaarste energie-leverancier.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Je nieuwgekozen energieaanbieder verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Het aankomende contract gaat in op de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Biervliet zonnepanelen tot je beschikking? In dat geval wek jij zelf al energie op. Houd je elke maand stroom over? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Zeeland. Elk jaar krijg je hier een vergoeding voor. We spreken dan over salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Vierlingsbeek.

 1. Maak een begroting van het verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt in een oogopslag de aantrekkelijkste stroomleverancier , berekend op basis van jouw gegevens. Noemenswaardig: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Advies: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Biervliet


Zo vind je de goedkoopste energie in Biervliet

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Kies nu direct de goedkoopste stroom in Biervliet (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Vul je adresgegevens in (Zeeland)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Eenvoudig afsluiten
Fikse welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Variabele stroomprijzen
Goede welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Maandelijks bijstellen
Mooie aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
Eenvoudig afsluiten
Prominente acties

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Variabele stroomprijzen
Scherpe welkomstpremie

logo current

Qurrent

Groene energie
Vaste prijs stroom
Goede welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Persoonlijk advies
Aantrekkelijke kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Variabele gasprijzen
Mooie welkomstcadeaus

logo engie

Engie

100% duurzaam
Duidelijke voorwaarden
Scherpe welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Duidelijke voorwaarden
Goede welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
1 jarig contract
Flinke welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Maandelijks bijstellen
Prominente acties


Prijzen gas vergelijken in Biervliet

Het verbruikte gas is een belangrijk onderdeel van de factuur van de energiemaatschappij. Het gas wordt doorgaans gebruikt om onze woningen op te warmen, voor een lekker warm bad en om het fornuis te gebruiken. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Biervliet? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan vind je gemakkelijk de meest betaalbare gas aanbieder. Via de vergelijker bekijk je de huidige gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstpremies. Alle gasprijzen op een rij? Voer jouw locatie en het m3-gasverbruik per jaar in, en vind aantrekkelijke gastarieven uit de regio (Terneuzen). Een aantrekkelijke leverancier achterhaald? Zet dan de overstap in werking. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Binnen dit stadium kun je nog van het contract af. Sluit online je contract over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Loerbeek.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en start met besparen in de gemeente Terneuzen.