Energie vergelijken Loerbeek Vergelijk de energieaanbieders en bespaar tot €233


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en razendsnel energieprijzen vergelijken in Loerbeek? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Bekende namen zijn stroomaanbieders zoals Anode Energie en HVC. En er komen steeds meer aanbieders bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Loerbeek? Vergelijk energieprijzen voor jouw situatie. Hoe gaat dat? Eigenlijk is het kinderspel. Vul je locatie in, geef aan wat het verbruik is (stroom en gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (een dubbele of enkele meter). Hierop volgend selecteer je de looptijd van het contract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een altijd opzegbaar contract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Vervolgens vergelijk je meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Per energieaanbieder vergelijk je de kosten per 12 maanden en de eventuele. welkomstbonus. Wil je aanvullende informatie? Via deze website lees je rijke informatie over gas, stroom en licht in Loerbeek.

Alle organisaties

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Snel online overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Minder betalen voor energie

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar tot €225

Minder betalen voor gas en stroom Minder betalen voor je energie. Dat wil toch iedereen? Bekijk direct meer informatie

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt verstandig: het energiecontract gewoon vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. En als loyale klant zijn de voordelen nog veel groter. Ja toch? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Nu moet je opletten: energiecontracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan een kortlopend contract. Wil je een goedkoop energiecontract in Loerbeek? Selecteer dan een 1-jarig contract. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van EnergieFlex .

Een voorbeeld ter illustratie (gemiddeld gezin)

Duur Maatschappij Korting Premie/maand 12 maanden
1 jaar EnergieFlex €220 €18,33 €1.567,60
3 jaar EnergieFlex €420 €11,67 €1.687,60
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.807,60

Bij contracten van 2 of 3 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Voorbeeld zijn zon en wind. De belangrijkste eigenschap dat er geen uitstoot van CO2 is. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom erg kostbaar is. Gelukkig is dit vaak niet zo. Met deze website vergelijk je supersnel en soepel de verschillende aanbieders van groene stroom. Activeer hiervoor de filter “100% duurzame energieleveranciers Loerbeek”. Je kunt ook filteren op energie afkomstig van windmolens en/of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar enkel groene stroom uit Nederland.

Populaire groene energie in Loerbeek:

 1. De Vastelastenbond
 2. Essent
 3. NLE

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Ieder adres in Loerbeek met toegang tot energie heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Bij deze enkele meters wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Heb je een dubbele meter, dan kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Een tarief voor de piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een apart tarief voor daluren (in de nacht, in de weekenden en nationale feestdagen). Welk tarief voor jullie de laagste prijs geeft is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Gebruik je het grootste gedeelte van de energie in de daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Echter, let goed op: het is soms best moeilijk om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Denk aan TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je meer doen in de daluren? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Het heeft dus een grote impact op je leven. En de opbrengst is marginaal.Onze aanbeveling: ga voor het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief valt tegen. Daarbij ben je met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Lees online nu alles over de aanbieder NLE.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Loerbeek? Dan is er de opties voor vaststaande en flexibele prijzen. Maar wat is precies het onderscheid? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In Loerbeek zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en contractuele verplichtingen aangepast worden. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, vaak is dat in januari en in juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De tarieven en prijsverandering kun je lastig aan zien komen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet content met jullie leverancier van energie en gas? Vind je jouw energierekening te hoog? Tegenwoordig kan jij wellicht je huidige leverancier / energiecontract opzeggen + overstappen. En de besparing is niet mals. Energieleveranciers kunnen een aanbod doen met fantastische welkomst vergoedingen. Kan ik vandaag al overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik overstappen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 1 maand. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Overstappen is mogelijk, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €175

 1. Ga na wanneer jij mag overstappen.
 2. Check energieprijzen op basis van jouw gegevens.
 3. Selecteer de beste en voordeligste aanbieder.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Jullie toekomstige aanbieder zegt jouw huidige contract op.
 7. Het aankomende contract zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen met zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Loerbeek zonnepanelen op jouw woning? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Gelderland. Elke 12 maanden wordt je hierin tegemoetgekomen. In de volksmond is dat ‘salderen’. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Gees.

 1. Schat het netto verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Was dit een negatief getal? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je vindt eenvoudig de meest voordelige leverancier voor jouw woning en verbruik. Belangrijk: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Doorslaggevend: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Loerbeek


Zo vind je de goedkoopste energie in Loerbeek

Is jouw energierekening te hoog? Of heb je een nieuwbouwwoning en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Zoek nu probleemloos de goedkoopste stroom in Loerbeek (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Vul je adresgegevens in (Gelderland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Verschillende contracten
Interessante kortingen

logo essent

Essent

Jaren actief
Nette service
Scherpe welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
2 jarig contract
Prominente acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
1 jaar vast of variabel
Prominente acties

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Betalen in termijnen
Mooie welkomstpremie

logo current

Qurrent

Groene stroom
Sympatieke service
Scherpe aanbieding

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Verbruik aanpassen
Verleidelijke acties

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Simpele voorwaarden
Aantrekkelijke kortingen

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Online account
Hoge aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
Goede klantenservice
Hoge aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Simpele voorwaarden
Aanzienlijke kortingen

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Persoonlijk advies
Aanzienlijke kortingen


Prijzen gas vergelijken in Loerbeek

Het verbruikte gas heeft een groot aandeel in de energierekening. Gas gebruiken we natuurlijk voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en om eten te bereiden. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Loerbeek? Met behulp van onze gas-vergelijker zoek jij gelijk de meest betaalbare aanbieder. Op energieaanbiedingvergelijken.nl staat een overzicht van alle gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstcadeaus. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer jouw locatie en het geschatte jaarverbruik in, en check de goedkoopste gasprijzen in jouw woonplaats (Montferland). Een geschikte partij gevonden? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je hoeft niet zelf op te zeggen. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Binnen deze 2 weken kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Waar wacht je op? Stap meteen over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Waardenburg.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw situatie in de gemeente Montferland.