Energie vergelijken Vierlingsbeek Vergelijk de energieaanbieders en krijg een korting tot €283


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Vierlingsbeek? De keuze is vandaag de dag erg groot. Erkende organisaties zijn stroomaanbieders als bijvoorbeeld Essent en NLE. En het aanbod groeit. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Vierlingsbeek? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw individuele situatie. Hoe doe ik dit? Het is zo gepiept. Vul jouw postcode + huisnummer in, kies het geschatte verbruik (stroom plus gas) en kies het soort meter, (dubbel of enkel). Aansluitend kies je de looptijd van jouw energiecontract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en selecteer je een vast of variabel tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Hierop volgend zie je regelrecht de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere verstrekker ontdek je de prijs per jaar en de aantrekkelijke korting. Direct meer informatie lezen? Hier blader je door bruikbare info over stroom, gas en licht in Vierlingsbeek.

Alle organisaties

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Gelijk oversluiten

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

De energierekening omlaag

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar vandaag nog €177

Bespaar direct op jouw stroom & gas De energierekening naar beneden. Binnen enkele minuten geregeld. Lees hieronder alle informatie.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract slim vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Als je kiest voor een lange periode krijg je een hogere korting. Of toch niet? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Je zult het niet verwachten: langetermijncontracten zijn kostbaarder dan kortlopende contracten. Wil je een goedkoop energiecontract in Vierlingsbeek? Selecteer dan een 1-jarig contract. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Oxxio .

Een voorbeeld (gerekend met een gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Premie Korting/maand 12 maanden
1 jaar Oxxio €190 €15,83 €1.612,45
3 jaar Oxxio €110 €3,06 €1.732,45
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.852,45

Bij een lang contract ga je minder betalen voor je gas en stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene energie heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het voornaamste punt is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Via energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je vlot en eenvoudig leveranciers van groene stroom in jouw regio. Hiervoor kies je het selectievakje “alleen duurzame energieleveranciers Vierlingsbeek”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie opgewekt door windmolens en/of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar enkel groene stroom uit Nederland.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Vierlingsbeek:

 1. Clean Energy
 2. Greenchoice
 3. Qwint

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Ieder adres in Vierlingsbeek met toegang tot energie is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is precies het verschil? In het geval van een enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Heb je een dubbele meter, dan kunnen de tarieven worden uitgesplitst. We onderscheiden de piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, op zaterdagen en zondagen en met feestdagen). Welke optie voor jou het meest geschikt is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Consumeer jij een belangrijk deel van de energie op daluur momenten? Pas dan loont het dubbeltarief. Houdt dit in gedachten: het valt soms tegen om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Voorbeelden zijn de koelkast of vriezer. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. Het levert ook nog eens weinig op. Onze aanbeveling: selecteer het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Meer info? Bekijk details van leveranciers als NLE.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Vierlingsbeek? Dan is er de opties voor vaststaande en flexibele prijzen. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan fluctueren de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaan de prijzen omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In en rondom Vierlingsbeek zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen tijdens het contract veranderen. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, in eind Juli en in begin Januari. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De prijsontwikkeling is lastig te voorspellen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet content met jullie huidige energie aanbieder? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Doorgaans kun jij het oude energiecontract opzeggen en overstappen. En de besparing is niet mals. Leveranciers kunnen een aanbod doen met goede welkomstkortingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Wat moet ik dan exact doen? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik overgaan?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 4 weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €246

 1. Controleer wat de looptijd van het contract is.
 2. Bekijk de actuele energietarieven gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Kies de beste en voordeligste energie-leverancier.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Jouw nieuwe energieleverancier zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Deze kersverse overeenkomst wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen en zonnepanelen: werkt dat anders?

In Vierlingsbeek zonnepanelen op jullie huis? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Noord-Brabant. Is er een contractjaar verstreken, dan vind hiervoor een compensatie plaats. Dit noemen we salderen. Ook met zonnepanelen is een vergelijking van energieprijzen een must. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Oud-Alblas.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Dit kan een negatief getal zijn. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Vul ook je echte stroomverbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je bekijkt meteen de voordeligste stroomleverancier voor jouw woning en verbruik. Belangrijk: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Doorslaggevend: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Vierlingsbeek


Overstappen naar de goedkoopste energie in Vierlingsbeek

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of een nieuwe woning gekocht en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Zoek nu makkelijk de goedkoopste stroom in Vierlingsbeek (en gas). Overstappen na de energievergelijking heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Geef de locatie van de woning door (Noord-Brabant)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Flexibele stroomprijs
Mooie welkomstbonus

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Gemakkelijk oversluiten
Hoge welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Flexibele of vaste prijs
Concurrerende acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
2 jarig contract
Mooie welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Persoonlijke service
Fikse welkomstpremie

logo current

Qurrent

NL windenergie
Vaste prijs stroom
Interessante kortingen

logo green choice

Green Choice

100% groen
2 jaar vast of variabel
Verleidelijke acties

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Flexibele stroomprijs
Mooie aanbieding

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
1 jarig contract
Scherpe welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Flexibele of vaste prijs
Fikse aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Verschillende contracten
Goede welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Behulpzame service
Concurrerende kortingen


Prijzen gas vergelijken in Vierlingsbeek

Ons gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de energierekening. Gas wordt verbruikt om onze woningen op te warmen, voor heet water uit de kraan en voor bijv. keukenapparaten. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Vierlingsbeek? Met behulp van onze gas-vergelijker vergelijk je razendsnel de goedkoopste aanbieder. Met behulp van deze site doorzoek je de gasprijzen, met cashback-acties en welkomstpremies. Weten wat jij per maand kunt besparen? Voer jullie adresgegevens in en een begroting van het gasverbruik, en achterhaal de goedkoopste gasprijzen in jouw woonplaats (Boxmeer). Een passende aanbieder achterhaald? Stap dan direct online over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder regelt dit. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Binnen deze 2 weken kun je nog van het contract af. Stap nu over in een paar minuten, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Gees.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en start met besparen in de gemeente Boxmeer.